'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, будьте так ласкаві, опублікувати пе...  (Прочитано 3500 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

aliv

• Гість

Вікторе Івановичу, будьте так ласкаві, опублікувати перелік документів, що підготовлені Вами по моїй справі або надійшліть його за адресою allliv@gmail.com
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Прийнято. Я зараз його наберу на клавіатурі і викладу у цій темі.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Перелік документів (доказів), які слід витребувати клопотаннями у попередньому судовому засіданні.
Радив би по кожному доказу оформити окреме клопотання, а не одним загальним процесуальним документом. Крім примірників, які будуть оголошені і подані у попередньому судовому засіданні, слід підготувати ще по два, один - для реєстрації через канцелярію, а другий з відміткою канцелярії - для відповідача, як доказ.
Тоді є перспектива подальшої боротьби за кожен доказ окремо у разі виникнення суттєвих суперечок у суді щодо задоволення заявлених клопотань.
==========================================================================================
1) Статут ТОВ "Новобудова".
2) Свідоцтво про державну реєстрацію товариства.
3) Довідка з управління статистики про присвоєння ідентифікаційного коду.
4) Протокол загальних зборів про обрання статутних органів товариства.
5) Рішення виконавчого органу Київради про погодження тарифів на утримання будинку.
6) Сформовані відповідно до КМУ-560 та КМУ-529 тарифи з усіма первинними документами бухобліку, що підтверджують фактичні витрати на утримання будинку і прибудинкової території.
7) Державний акт про право користування прибудинковою територією.
8) Технічний паспорт і поповерхові плани будинку.
9) Табуляграми Київенерго.
10) Договори товариства з Київенерго та Київводоканалом.
11) Ліцензії на виробництво послуг з ЦО, ГВП та ХВП.
12) Зведені (двосторонні та тристороннні) акти нарахувань за теплову енергію для потреб ЦО і ГВП відповідно до Методики, затвердженої розпорядженням КМДА від 26.12.2002 р. № 2306.
13) Повідомлення мешканцям будинку про проведені перерахунки згідно з тим же розпорядженням.
14) Книга обліку показань будинкового теплолічильника, паспорт лічильника, акти про дозвіл на його експлуатацію, документи у підтвердження метрологічної повірки.
15) Квитанції про сплату відповідачем на користь позивача вартості житлово-комунальних послуг.
16) Акти-претензії споживача про незадовільні кількісні та/або якісні показники ЖКП (якщо існують).
==========================================================================================
Записаний

Георгий

• Гість

Будь ласка, якщо це можливо висвітлити суть справи з поважною ТОВ "Новобудова".
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Це не до мене. Якщо погодиться aliv - Київ - Україна, то він може це зробити. Я у справу не вступив, лише консультую.
Записаний

Георгий

• Гість
Зрозумів, дякую.
« Reply #5 : 15 Січня 2010, 20:31:01 »

Зрозумів, дякую.
Записаний

aliv

• Гість

Вікторе Івановичу, дуже дякую за поради. Ще декілька запитань:

1. Чи вірно я зрозумів, що потрібно подати заперечення проти позову та необхідку кількість клопотань (16)? Все, більше нічого на попередньому засіданні подавати не потрібно.
2. На чому потрібно будувати заперечення? Я так розумію неспівпадання розрахунків ци лише частина?
3. Чи є в Вас приклади загальних форм клопотань та заперечення? Чи може є форми таких заперечень і клопотань, що буди подані у справах про стягнення заборгованності, що можуть бути подібні до моєї справи, або хоч з тієї ж тематики.
4. Якщо я поки не подаю зустрічний позов, ніякого мита та ІТЗ не сплачувати не потрібно.

Дюкую.
Записаний

aliv

• Гість

Георгий, мені спочатку потрібно визначитись із стратегією ведення справи у суді. Через деякий час після попереднього засідання - я викладу матеріали справи. Якшо коротко - є комерційна організація ТОВ "Новобудова", яка вважає, що я заборгував їй деяку суму грошей. Я власник приватної квартири в 14 поверховому будинку, що було побудовано за гроши інвесторів. Новобудова фактично палець о палець не вдарила з часу їх вступу в роль обслуговуючого ЖЕКу по будинку і дом занепадає.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Олександре Вікторовичу, все правильно. Заперечення побудуйте на невідповідностях у розрахунку заборгованості (використайте мою таблицю), на відсутності сформованих тарифів, на порушеннях вимог розп. КМДА № 2306, на порушеннях норм щодо попередження за 1 місяць про зміну тарифів, на вісутності тих чи інших послуг. Деякі процесуальні документи знайдете у Нарисах. Поки не подаєте зустрічний позов, ІТЗ не платите, а державне мито у позовах на захист прав споживачів взагалі не підлягає стягненню.
Подайте також клопотання про оголошення перерви у попередньому с-з для забезпечення доказів, зазначених у клопотаннях.
Записаний

aliv

• Гість
Дякую.
« Reply #9 : 15 Січня 2010, 21:03:38 »

Дякую.
Записаний

Георгий

• Гість

У мене дуже схожа сітуація. Щодо мене то ТОВ "Новобудова" теж вважае що мені слід заплатити ім гроші. Але у мене йде процес заключення договорів. Зараз Новобудова розгядає наданий мною протокол розбіжностей до їх договору 2 в 1 який вони вважають цілком відповідаючим законодавству. (на форумі я виклав лист та договір Новобудови)
Записаний

aliv

• Гість

Георгій, ситуацію із заключенням договорів із Новобудовою я пройшов біля 4х років тому назад. Підписував договір десь приблизно 8 місяців. Дуже добре знаю Соколова - тоді був нормальною людиною. Шевченко (директор) - той ще пройдисвіт. Але часи змінюються. Бучу, что позиція Соколова теж змінилась. Жодних із обіцянок Новобудови - не виконано. Їх офіс на Саперно-Слобідській 8 (там, де мій будинок) біля мене - бачу майстрів будинку ледь не кожен день. Окрім вивозу сміття, інколи прибирання та ремонтування аварій більш нічим не закмаються.
Записаний

Георгий

• Гість
gzverev@i.ua про всяк випадок
« Reply #12 : 16 Січня 2010, 00:41:49 »

gzverev@i.ua про всяк випадок
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email