'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ЗВЕРНЕННЯ до учасника Форуму під іменем Комітет.  (Прочитано 1815 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

ЗВЕРНЕННЯ до учасника Форуму під іменем Комітет.
=========================================
На жаль, наша дискусія навколо Ваших запитань займає у мене багато часу, та видається контрпродуктивною. На можу я вечорами просиджувати за клавіатурою та викладати основи правознавства. Спробую при нагоді ще раз прокоментувати Ваші виступи та відповісти на запитання, але повірте мені, це дуже обтяжливо. Спробуйте розібратися самостійно. Думаю, у Вас це вийде. Крім того, дискусія мабуть не цікава решті учасників. Тому з Вашого дозволу я її закриваю. Через деякий час весь матеріал буде перенесно у розділ "Нариси", де й буде доступним для читання бажаючим.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Мені здається, що по суті сформульованих Вами питань я вже надав правдиві, а точніше - законодавчо обгрунтовані відповіді. Змінити законодавство стосовно права спільної сумісної власності може тільки ВРУ, та й то, якщо буте легітимною. Я погоджуюся, що поняття "спільна сумісна власність" є рудиментом радянської колгоспної системи, але воно до цього часу закріплене в ЦК України, а тому й застосовується. Це щось на зразок комунальних квартир, які тепер сором\\\'язливо називаються квартирами спільного заселення, а по суті знову таки є об\\\'єктом права спільної сумісної власності. Від цього страждають мільйони громадян України. Виникають справжні людські трагедії, коли хтось комусь продав або подарував свою частку майнових прав на спільну квартиру. На жаль, ми з Вам не можемо вийти за рамки цього правового поля.
Ще раз прошу вибачити, на цьому дискусія з мого боку припиняється.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email