'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Слідчий експеримент майора Мельниченка в колишньому к...  (Прочитано 2215 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Слідчий експеримент майора Мельниченка в колишньому кабінеті президента Кучми:
http://www.korrespondent.net/main/195894/
та мій коментар з цього сайту:
Боже мій! Читаєш оці пасквілі-коментарі і диву даєшся. Хто Ви, автори - громадяни України, чи бидло? Майор Мельниченко поступив, як герой. Розвідник у стані ворога. Ворог - Кучма та його режим. Він боровся, як міг. Хто не знає деталей - почитайте інтерв\\\'ю з Гордоном. Згадайте інтерв\\\'ю на телебаченні. Як Вам не соромно знущатися над пам\\\'яттю замордованого журналіста Гонгадзе. Ви що, не вірите його вдові? Тоді ви нелюди! Невже вас нічому не навчили псевдосамогубства міністрів Кравченка, Кирпи. З Кравченком я особисто знайомий. Навіть співпрацював з ним у молоді роки - розшукували злочинців по записам їх голосів. Мені доводилося консультувати професіоналів, які створювали незадовго до розвалу СРСР систему прослуховування та фіксації телефонних переговорів "Хітон". То я добре знаю, що це таке. Миколі Мельниченку не вистачає юридичної підтримки для доведення справи до кінця. Він нікому не вірить, і це правильно, бо живе у злочинній державі. А різного роду зарубіжним трибуналам не до Кучми, чи Гонгадзе. У них свої завдання - виправдати свої дії по знищенню режиму Мілошевича. Звісно, злочинець, але не такого масштабу, як наші. Мушу повідомити, що я паралельно провів власний слідчий експеримент по запису голосів цифровим диктофоном з-під дивану. Голоси відомі - 5-й канал телебачення. Що з цього вийшло - почуєте самі. Фонограму опублікую на сайті Обозу. А Мороз - зрадник, він забув про Мельниченка, як тільки вирішив, що справа Гонгадзе йому вже ні до чого.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Тут фонограма імітації слідчого експерименту майора Мельниченка в кабінеті Кучми. Як можна пересвідчитися, цифровий диктофон цілком придатний для фіксації розмов у приміщенні, навіть з-під дивану:
http://file.oboz.ua/download.php?fid=3279
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Паралельно з слідчим експериментом за участю майора Мельниченка в кабінеті колишнього президента Кучми я провів власний експеримент. Здійснений запис з-під дивану звукового супроводу телепередачі 5-го каналу. В кінці - мій власний голос на відстані 4, 3, 2 метри, 1 метр та поряд. Що з цього вийшло - можете послухати. Заодно перевірити справжність голосів дійових осіб. Цифровий диктофон - OLYMPUS VN-480PC.
Звуковий файл заархівований, автоматично відкривається броузером Internet Explorer. У кого інший броузер, наприклад Opera, тому доведеться спочатку завантажений файл зберегти, а потім розархівувати та відтворити.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Мені не вдалося розмістити цей коментар на сайті korrespondent.net
з технічних причин. Можливо - цензура. Але там уже розпочалася жвава полеміка. Якщо вдасться потім - додам цей коментар, а тимчасово нехай побуде тут:

Відповідаю автору поста № 37 - Николаю.
Як бачу, Ви також декому не довіряєте. Можете провести власне розслідування щодо "Хітону". А так, аби ляпнути щось та облити брудом - недобре, Николаю!
Патентувати мій досвід не має рації. Це для тих, хто не розуміється в елементарних речах. Якщо тупі прокурори та політики сумніваються у можливостях побутової техніки, то можуть самі пересвідчитися. Саме про це я й хотів повідомити усім невіруючим. Про Путіна взагалі незрозуміло - до чого Ви його приплели. Так можна згадати і про Гая Юлія Цезаря, і ще хто зна про кого.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Що насправді говорив Микола Мельниченко - дивіться тут:
http://5tv.com.ua/newsline/179/40/41913/
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email