| Ще раз копія переписки з Форуму "Слуги народу" сайту solomenka.orgТут збережена лише 4-а сторінка (за проханням трудящих)
solomenka.org -> Слуги народа Предыдущая тема :: Следующая тема Автор Сообщение Комітет
Добавлено: Ср Авг 01, 2007 10:46 pm Заголовок сообщения: gro-za писал(а): Комітет писал(а): Ну от, так завжди, тільки знайдеться людина, яка може пролити світло на питання, які мене дуже турбують, так одразу у неї зникає бажання спілкуватися .
Хто це той, що може щось пролити? З енергійних виступів Максима Олеговича, я зробив висновок, що він дійсно бажає розібратися в ситуації, але виявилося, що його вистачило тільки на те, щоб посперечатися з Вами, а до пошуку виходу з ситуації він виявився не готовим . Так би мовити, видихнув на першій дистанції. Вернуться к началу
gro-za
Добавлено: Пт Авг 03, 2007 4:27 pm Заголовок сообщения: Йому це не потрібно! Комітет писал(а): gro-za писал(а): Комітет писал(а): Ну от, так завжди, тільки знайдеться людина, яка може пролити світло на питання, які мене дуже турбують, так одразу у неї зникає бажання спілкуватися .
Хто це той, що може щось пролити? З енергійних виступів Максима Олеговича, я зробив висновок, що він дійсно бажає розібратися в ситуації, але виявилося, що його вистачило тільки на те, щоб посперечатися з Вами, а до пошуку виходу з ситуації він виявився не готовим . Так би мовити, видихнув на першій дистанції.
Йому насправді це не потрібно. Судіть самі - мешкає у будинку, де незаконно відібраний підвал у співвласників. Він є також співвласником, але не усвідомлює, або це йому не потрібно. Сусіди до нього звертаються за допомогою - він махнув на них рукою. І це - слуга народу! Тоді мешканці до мене - що робити? Я відповів - оскаржуйте рішення райради, або розпорядження, яким або якими підвал переданий в орендне користування, чи навіть приватизований. Максим Олегович робить вигляд, що не розуміє, пропонує не сваритися, а "що небудь робити". Так робіть, Максиме Олеговичу, або не заважайте, захищаючи шахраїв! Я Вам показав наочно, як це робиться, на прикладі будинку, де я мешкаю. Чого ще Вам не вистачає для успішної депутатсьскої діяльності? _________________ За Ваші права! Вернуться к началу
gro-za
Добавлено: Пт Авг 03, 2007 8:11 pm Заголовок сообщения: Ура Заболотному, так тримати! Ура! Заболотний втричі популярніший Ярцева і наближається до Нікончука, якщо застосувати мій критерій популярності слуг народу, а саме - кількість відвідувань відповідної гілки Форуму. Так тримати! _________________ За Ваші права! Вернуться к началу
Максим Заболотный
Добавлено: Пт Авг 03, 2007 11:41 pm Заголовок сообщения: Ух... Приехал из коммандировки, а тут жизнь бурлит
Пожалуй, подведем итоги...
1. Изначально тему приватизации в этом форуме я поднял для того, чтобы в будущем получить у жителей района информацию об имеющихся у них ПРОБЛЕМАХ с арендаторами, так как к нам на комиссию они практически никогда не попадают. Просил также оставлять предложения по благоустройству домов и придомовых территорий входящих в мой условный округ.
2. Краткий смысл первого ответа моего визави сводился к: "Юноша, не занимайтесь фигней, обратите внимание на незаконность районной коммунальной собственности впринципе". Все последующие ответы по сути сводились к той же идее.
3. Краткий смысл моих ответов: Я отметил, что хотя я являюсь реалистом, в принципе, я разделяю утопические воззрения ув. оппонента и в итоге предложил конкретный план действий: Он подает в суд, я оплачиваю ВСЕ судебные издержки, даже могу оплатить его рабочее время, в общем если та позиция на которой он стоит правильна мы это дело выиграем, и с нами его выиграет вся страна Более того, я проникнусь к нему ТАКИМ УВАЖЕНИЕМ что пойду работать к нему бесплатным помощником...
4. Вдумайтесь только, Мы хотим доказать что абсолютно ВСЕ ПОДВАЛЫ в жилых домах !!! (Все кафе, магазины, ремонты обуви, часовые мастерские, офисы, парикмахерские, ДЕТСКИЕ КЛУБЫ, тренажерные залы.... вспомнили???) Так вот, Мы хотим доказать что весь этот гамуз незаконен, никогда не был в коммунальной собственности, а посему, всех нужно выгнать, а подвалы вернуть жителям Представляете, какая жизнь начнется??? А мой оппонент вдруг, на самом можно сказать ответственном месте, вдруг испугался и сник, начал пятиться назад и сьезжать на оскорбления.
5. Вперед, Виктор Иванович, и только ВПЕРЕД. Все у нас получится.
6. А если серьезно, то и в аргументации была поставлена точка. Я доступно обьяснил, что вспомогательные помещения(места общего пользования), согласно решению КС, приватизации не подлежат. Но, к сожалению, классифицирует что есть вспомогательным, а что просто подвальным нежилым помещением, соответствующий орган - БТИ в техпаспорте помещения. Так что если и подавать в суд (опять же по секрету, Виктор Иванович) так на БТИ за неправильную характеристику помещения. Но вместо "спасибо" за идею, или хотя бы признания аргументов (за неимением контаргументов - ведь мы же истину ищем, а? ) - опять ход назад, в кусты и оскорбления. Вот это я и называю слабой и нечестной позицией
7. Да, и еще, насчет суда - я серьезно. Если Ваши слова чего-то стоят, и Вы в состоянии это доказать - скажите что для этого нужно...
Вот такие у нас неутешительные итоги. А моим словам верить совершенно не нужно. Их нужно просто проверить, (если не лень) и убедиться в их правильности. Посему, я за год разобравшись что к чему, нашел единственную возможность помешать приватизации "проблемных" подвалов: голосование "против" комиссии в которую я вхожу. Хотя... вопрос тоже спорный, т.к. рассмотрение на профильной комиссии не есть решением, решение принимает сессия, а там - заинтересованный бизнесмен всегда может "порешать" с большинством. Поэтому, ув. Комитет и приходится "ругаться" с трибуны. Но... не все так плохо, многие адреса удалось отстоять. И многие - удастся, я уверен. Но есть и другая сторона медали... Это все имеет смысл, когда есть проблемы с арендатором. Он хамит жителям, вытяжку из кухни провел в мусоропровод, паркует машину внутри дома... и т.д. А если вся его вина в том, что просто БАБА ЯГА из квартиры N, случайно узнав о приватизации резко стала "против", и требует $ 10 тыс. чтобы не поднимать хай... То, извините, чем он хуже других тысяч субьектов малого бизнеса, приватизировавших арендуемое имущество??? Вот зачем я просил (и прошу) информацию. Чтобы потом не было поздно.
О том, что я делаю, сделал, собираюсь делать - отчитываться не собираюсь. Хотя бы потому, что Вы меня не выбирали, а я Вам ничего не обещал. Считаю, если люди когда нибудь расскажут - узнаете, а нет - значит сделал мало. Голосовать за меня не нужно, т.к. одной каденции для меня, думаю, хватит с лихвой. Виктор Иванович прав в одном, - если не молотить себе на карман, - здесь делать абсолютно нечего. А я лично имею достаточное количество денег, чтобы позволить себе быть честным хотя бы перед самим собой. А это, поверте, немало. И дает определенную степень свободы
Виктор Иванович, когда надумаете отвечать, если можно, ответьте по пунктам 3,4,6 ... если, конечно есть что ответить, или признайте свою изначальную неправоту (Как бы не было это сложно сделать).
P.S. Хотите, я сделаю это первым??? Я, например, похоже неправ относительно ника Комитет, - это действительно Ваш коллега из Харькова, прошу прощения у Вас и у него за ложные подозрения. Я был неправ. Просто... Нет, просто неправ Вернуться к началу
Максим Заболотный
Добавлено: Сб Авг 04, 2007 12:42 am Заголовок сообщения: Жена прочла - не все поняла, - значит изложил не совсем доступно Исправляюсь:
Приснопамятная ст. 382 ЦК України, также как и историческое решение Коституционного Суда, фактически говорят об одном и том же - они защищают право совладельцев квартир и !!!нежилых помещений!!! на совместное владение вспомогательнвми помещениями (или местами общего пользования). Это абсолютно логично. Дабы никто не мог приватизировать часть лесничной клетки, колясочную (где по еще советскому проекту мамочки ставили коляски, а сегодня сидит вахтер), чердак, бойлерную, насосную, кладовки... и многое другое. Так вот, в постанове КС написано: вспомогательные помещения и в скобках дан перечень, в том числе и подвалы, и чердаки. И именно к этому аппелирует Виктор Иванович, да и не только он. Но!!! Есть очень важное НО!!!. Месяц спустя, когда в КС был направлен соответствующий запрос, КС ответил что этот перечень не является определением вспомогательных помещений. И это тоже абсолютно логично. Обьясняю - те подвалы, где в Советское время были, например, кладовые жильцов, - это места общего пользования, и в техпаспорте БТИ (в идеале) написано то же самое. А те, где, например размещались мастерские, бытовые услуги, разные службы... - это уже просто подвальные нежилые помещения, и к вспомогательным помещениям никакого отношения не имеют. И точка. Насчет чердаков - тоже нюанс, одно дело просто чердачное помещение, другое - техэтаж, со всеми вытекающими... Все нежилые помещения, встроенные в жилые дома, в свое время были переданы в комунальную собственность. Многие поколения чиновников заработали хорошие деньги распродавая за бесценок эту недвижимость. Ведь стоимость аренды коммунальной собственности в десятки раз занижена по сравнению с рыночными ценами, да и приватизируется она тоже в разы дешевле рыночных цен. Процесс на самом деле, к сожалению, обьективно неизбежный, радует только то, что он уже практически закончился. Как, собственно, и эпоха первичного перераспределения капитала. Лично я, Виктор Иванович, десятки раз поднимал и поднимаю вопрос о том, что дабы избежать злоупотреблений и кумовства - достаточно открыто продавать нежилые помещения на открытых аукционах, а арендатор должен просто иметь первоочередное право, при прочих равных условиях, и все... При сегодняшних ценах на недвижимость - на ста метрах, разница может доходить до миллиона!!! гривен Но... Ваш уважаемый БЮТ, вместе с Нашей Украиной каждый раз принципиально голосуют "против" И это тоже логично, - они же входят в "большинство", которое обеспечивает деятельность власти, к большому сожалению. Я Вам больше скажу, Виктор Иванович, если бы Блок Черновецкого входил в большинство, тогда бы они, наверное точно также голосовали бы "против" этих самых аукционов... А БЮТ размахивал бы флагами И рвался бы к корыту
БАБЛО, к большому сожалению, пока еще постоянно побеждает ЗЛО, здесь я с Вами тоже абсолютно согласен.
Ладно, об чем это я??? Итак, если предположить что БТИ не коррумпируемо, и все техпаспорта соответствуют действительности, то нарушения законодательства по факту нет, и говорить больше совершенно не о чем, кроме темы заявленной мной в начале форума... Вернуться к началу
gro-za
Добавлено: Сб Авг 04, 2007 11:27 am Заголовок сообщения: Відповіді на конкретні запитання Максим Заболотный писал(а): [size=18]Ух... Приехал из коммандировки, а тут жизнь бурлит : Пожалуй, подведем итоги... Виктор Иванович, когда надумаете отвечать, если можно, ответьте по пунктам 3,4,6 ... если, конечно есть что ответить, или признайте свою изначальную неправоту (Как бы не было это сложно сделать).
Відповідаю:
Цитата: О том, что я делаю, сделал, собираюсь делать - отчитываться не собираюсь. Хотя бы потому, что Вы меня не выбирали, а я Вам ничего не обещал. Считаю, если люди когда нибудь расскажут - узнаете, а нет - значит сделал мало. Голосовать за меня не нужно, т.к. одной каденции для меня, думаю, хватит с лихвой.
А хто ж Вас вибирав? Звісно, вибирали блок Черновецького, а він усіх обдурив. Кого купив за гречку, кого завоював критикою Омельченка ... Голосував я, голосував і за Вас (тобто за блок), каюсь, і мене обдурили. Більшість взагалі голосувала по принципу - нехай буде гірший, аби інший. Тепер вимушений судитися з Черновецьким ("війна тарифів"). Та й взагалі дивна позиція - не збираюся звітувати. То для чого Ви пішли в депутати?
Цитата: Виктор Иванович, когда надумаете отвечать, если можно, ответьте по пунктам 3,4,6 ... если, конечно есть что ответить, или признайте свою изначальную неправоту (Как бы не было это сложно сделать).
Так і роблю:
Цитата: 3. Краткий смысл моих ответов: Я отметил, что хотя я являюсь реалистом, в принципе, я разделяю утопические воззрения ув. оппонента и в итоге предложил конкретный план действий: Он подает в суд, я оплачиваю ВСЕ судебные издержки, даже могу оплатить его рабочее время, в общем если та позиция на которой он стоит правильна мы это дело выиграем, и с нами его выиграет вся страна. Более того, я проникнусь к нему что пойду работать к нему бесплатным помощником...
Утопія - це те, що в принципі недосяжне, наприклад комунізм. У мене немає утопічних поглядів, то нічого з Вами поділяти. Країна нічого не виграє, бо у нас відсутнє прецедентне право. Виграють конкретні позивачі та мешканці будинку, де "прихватизований" підвал. Такі помічники, як Ви, мені не потрібні. Я сам вибираю, хто підходить для тієї чи іншої діяльності. Критерій - професіоналізм та практичні досягнення у судових справах. Матеріальна допомога мені від Вас не потрібна. А тому розмову на тему (3) пропоную на цьому закінчити. Чи будуть судові позови про повернення підвалів співвласникам багатоквартирного будинку - будуть вирішувати вони самі. Якщо звернуться до мене за правовою допомогою - буду представляти їх інтереси. На жаль, закон не дозволяє мені виступати в інтересах усієї країни, як Ви пишете. Принцип диспозитивності! Чиї права порушені, той і може захищати їх у суді. За винятком політичних партій та громадських організацій, яким за законом передбачене право захищати необмежене коло осіб.
Цитата: 4. Вдумайтесь только, Мы хотим доказать что абсолютно ВСЕ ПОДВАЛЫ в жилых домах !!! (Все кафе, магазины, ремонты обуви, часовые мастерские, офисы, парикмахерские, ДЕТСКИЕ КЛУБЫ, тренажерные залы.... вспомнили???) Так вот, Мы хотим доказать что весь этот гамуз незаконен, никогда не был в коммунальной собственности, а посему, всех нужно выгнать, а подвалы вернуть жителям. Представляете, какая жизнь начнется??? А мой оппонент вдруг, на самом можно сказать ответственном месте, вдруг испугался и сник, начал пятиться назад и сьезжать на оскорбления.
Не узагальнюйте, Максиме Олеговичу! Не знаю, хто ці "ми", але доводити, що абсолютно всі об\'єкти житлового фонду ніколи не були у комунальній власності, я не збираюся. Це недосяжна мета (див. п. 3). Мова йде про конкретні об\'єкти, наприклад, підвали, вбудовані котельні, технічні поверхи, незаконні мансарди, дахи тощо. І лише в конкретних будинках. Зі мною ведуть переговори на даний час мешканці будинків по вул. Тупікова, 3 (підвал, нежитлове приміщення, приміщення магазину "Ветеран"), та Повітрофлотського прспекту, 18/2 (підвали). Чи будуть вони судитися, чи ні - поки що йдуть переговори, збираються докази. А справу по котельній за адресою вул. Боткіна, 4 я особисто виграв, оскільки є співвласником цього будинку. Залишилося змусити КМДА, РДА, КП УЖГ та Київенерго виконати рішення суду. Проти КМДА вже відкрито виконавче провадження, усі можливі штрафи стягнуті в бюджет, направлено клопотання про порушення кримінальної справи проти посадових осіб. Решта суб\'єктів відмовчується або надсилає відписки. Ласий шматок для "прихватизаторів", оця котельня! 60 000 євро! Куди тому підвалу? А те, що "гамуз" незаконний - це так, проте тільки рішенням суду нашим чиновникам можна це втовкмачити. Я розумію, що декому з них не подобається ст. 382 ЦК України. Але нічого не вдієш, суд вирішує питання виключно на підставі законів України. Крім того, право власності чиновникам прийдеться доводити на підставі ст. 182 ЦК України: "право власності та інші речові права на нерухомі речі, обмеження цих прав, їх виникнення, перехід і припинення підлягають державній реєстрації". Покажіть мені свідоцтво про право власності на підвали у названих вище будинках. Якщо таке існує, тоді нічого судитися. До речі, в адміністративних позовах обов\'язок доказування КАС України покладає на відповідача - суб\'єкта владних повноважень (ч. 2 ст. 71). Ну, і нарешті по цьому питанню: Максиме Олеговичу, досить пересмикувати, нічого Ви цим не доведете, крім нікчемності (юридичної) Ваших аргументів. Нічого і нікого я не злякався, не поник, не почав відступати і не скотився на образи. За кожне слово я відповідаю. Це Ви мене оббріхуєте та ображаєте. Є у Вас така манера. Тільки навіщо Вам це? Тим більше, що Ви не плануєте продовжувати й надалі депутатську діяльність. Нам з Вами точно не по дорозі. Собака гавкає, а караван іде. Мій караван вже йде успішно по судових інстанціях протягом останніх 7 років, коли я системно зайнявся правозахистом. Але й ілюзій не маю. Приблизно 50 відсотків судових справ у нас вирішуються незаконно. З різних причин - корупція, недбалість і непрофесійність суддів, переобтяженість справами вищих інстанцій. Але ж 50 відсотків вирішуються, як слід. Цим і слід скористатися. Щодо БТІ, про яке Ви також згадували. Так, це наскрізь корупційна організація, як і всі креатури міської та районної влади. Але іншого не дано. Тільки БТІ має право реєстрації права власності. Можливо, ситуація зазнає змін, коли БТІ будуть підпорядкомані Мін\'юсту.
Цитата: 6. А если серьезно, то и в аргументации была поставлена точка. Я доступно обьяснил, что вспомогательные помещения(места общего пользования), согласно решению КС, приватизации не подлежат. Но, к сожалению, классифицирует что есть вспомогательным, а что просто подвальным нежилым помещением, соответствующий орган - БТИ в техпаспорте помещения. Так что если и подавать в суд (опять же по секрету, Виктор Иванович) так на БТИ за неправильную характеристику помещения. Но вместо "спасибо" за идею, или хотя бы признания аргументов (за неимением контаргументов - ведь мы же истину ищем, а? ) - опять ход назад, в кусты и оскорбления. Вот это я и называю слабой и нечестной позицией
Ще раз, Максиме Олеговичу! Досить перекручувати мої слова та оббріхувати. Ніхто Вас не просив доступно щось пояснювати. Рішення КС загальновідоме. Секрети полішинеля - для мене не секрети. Поки-що судитися потрібно не з БТІ, а з райрадою та РДА, як виконавчим органом ради. Якщо це Вам здається необгрунтованим, тоді порадив би зайти до В. Тарнавського (голови Фонду приватизації комунального майна району) та познайомитися з його відповіддю від 21.06.2007 р. № 679 (чи може 879 - в оригіналі нерозбірливо) мешканцям будинку, де Ви проживаєте. Ще раз - усі аргументи Вам були надані з посиланням на норми права. Не брешіть, я не ховаюся в кущі! Не брешіть, моя позиція чесна, міцна і прозора, навіть прямолінійна, що інколи шкодить. За дослідженнями американських соціологів, біля 30 відстотків чоловіків щодня брешуть по декілька разів на добу. Очевидно, для них це норма. А для мене -ні! Я не звик ні перед ким ставати на коліна, тим більше - перед Вами. Пройдіть, юначе, хоч половину мого шляху, тоді будете повчати!
Цитата: Виктор Иванович, когда надумаете отвечать, если можно, ответьте по пунктам 3,4,6 ... если, конечно есть что ответить, или признайте свою изначальную неправоту (Как бы не было это сложно сделать).
На усі Ваші запитання я дав вичепну відповідь, ніяких складнощів при цьому не зазнавав. Не вперше доводиться давати відсіч нахабним чиновникам. Особливо цікаво слухати, як вони відбріхуються у суді (звісно, чужими вустами, тобто через юристів). Крім того, за своє життя мав справу з найбільш брехливою аудиторією - студентською масою. Переважна більшість студентів спить і уві сні мріє, як би обдурити викладача (списування, підказки, шпаргалки, підкуп). Так було, на жаль, і в минулому. Потім з них виростають недолугі спеціалісти та чиновники. На жаль, оце реалії, а не те, про що Ви говорили. А кращі уми у молодому віці втікають від цих реалій за межі батьківщині. І що ж тоді у сухому залишку? Колись і я хотів втекти, навіть мав таку можливість (навчався у Лондонському університеті). Зупинила відповідальність за свою сім\'ю, яку б після цього згноїли. У Вас немає такого вибору, Максиме Олеговичу? _________________ За Ваші права! Вернуться к началу
gro-za
Добавлено: Сб Авг 04, 2007 12:34 pm Заголовок сообщения: Дайте Вашій дружині почитати мої відповіді: Максим Заболотный писал(а): Жена прочла - не все поняла, - значит изложил не совсем доступно Исправляюсь: ... Итак, если предположить что БТИ не коррумпируемо, ...
Дайте Вашій дружині почитати мої відповіді:
Цитата: Итак, если предположить что БТИ не коррумпируемо, и все техпаспорта соответствуют действительности, то нарушения законодательства по факту нет, и говорить больше совершенно не о чем, кроме темы заявленной мной в начале форума
Для чого це припускати. Дійсно, БТІ - корумповане, як і влада. Але миритися з цим не слід. Особливо, коли джерело знизу.
Цитата: Месяц спустя, когда в КС был направлен соответствующий запрос, КС ответил что этот перечень не является определением вспомогательных помещений.
Не зовсім так. Ухвалою КС від 12.05.2004 р. у справі № 2-40/2004 відмовив у задоволенні клопотання Семенюк В.П про роз\'яснення Рішення КС від 02.03.2004 № 4-рп/2004 (справа про права співвласників на допоміжні приміщення багатоквартирних будинків). Тобто, висновок КС у рішенні від 02.03.2004 № 4-рп/2004 залишається в силі - питання повинні вирішуватися відповідно до законів про власність та інших законів, перед усім ЦК України.
Цитата: Обьясняю - те подвалы, где в Советское время были, например, кладовые жильцов, - это места общего пользования, и в техпаспорте БТИ (в идеале) написано то же самое. А те, где, например размещались мастерские, бытовые услуги, разные службы... - это уже просто подвальные нежилые помещения, и к вспомогательным помещениям никакого отношения не имеют. И точка. Насчет чердаков - тоже нюанс, одно дело просто чердачное помещение, другое - техэтаж, со всеми вытекающими... Все нежилые помещения, встроенные в жилые дома, в свое время были переданы в комунальную собственность.
Право власності визнається виключно на підставі Конституції та законів України. Решта - юридично нікчемні документи. Те, що хтось привласнив, підлягає реституції.
Цитата: Я Вам больше скажу, Виктор Иванович, если бы Блок Черновецкого входил в большинство, тогда бы они, наверное точно также голосовали бы "против" этих самых аукционов... А БЮТ размахивал бы флагами. И рвался бы к корыту.
Я не поділяю погляди і не виправдовую дії оточення Юлії Тимошенко. Вона сама - чесний і порядний політик. А оточення важко підбрати, особливо на низовому рівні. Як правило - це покидьки суспільства, як і у інших корумпованих кланах, що проникли у владу. Краще б уже займалися своїм тіньовим бізнесом. Що стосується Черновецького - я не Нострадамус, але згадайте мої передбачення. Вилетить він через деякий час з крісла мера, як корок з пляшки шампанського. Брехун він і шахрай. То не захищайте свого патрона, фактично і Ви будете заплямовані.
Цитата: Приснопамятная ст. 382 ЦК України, также как и историческое решение Коституционного Суда, фактически говорят об одном и том же - они защищают право совладельцев квартир
Не варто так зневажливо посилатися на ст. 382 ЦК України. Все ж таки основний акт цивільного законодавства, а всі інші повинні йому відповідати (ст. 4 ЦК України).
Цитата: БАБЛО, к большому сожалению, пока еще постоянно побеждает ЗЛО, здесь я с Вами тоже абсолютно согласен.
По-суті відносини у будь-якому суспільстві пов\'язані з боротьбою між добром і злом. Для цього і створюються відповідні установи (міліція, прокуратура, суд). _________________ За Ваші права! Вернуться к началу
gro-za
Добавлено: Сб Авг 04, 2007 1:11 pm Заголовок сообщения: Слово - не горобець, вилетить - не піймаєш! Матеріали цієї гілки дивіться також тут (у первинному вигляді, тобто без цензури): http://io.ua/s15976 _________________ За Ваші права!
Последний раз редактировалось: gro-za (Сб Авг 04, 2007 1:19 pm), всего редактировалось 1 раз Вернуться к началу
Максим Заболотный
Добавлено: Сб Авг 04, 2007 1:17 pm Заголовок сообщения: Доброе Утро, Виктор Иванович. Спасибо за ответы
По пунктам:
Цитата: На жаль, закон не дозволяє мені виступати в інтересах усієї країни, як Ви пишете. Принцип диспозитивності! Чиї права порушені, той і може захищати їх у суді. За винятком політичних партій та громадських організацій, яким за законом передбачене право захищати необмежене коло осіб.
Я без проблем зарегистрирую Вам Громадську Организацию - это не дорого. Главное - чтобы у Вас на самом деле было желание.
Цитата: Ласий шматок для "прихватизаторів", оця котельня! 60 000 євро! Куди тому підвалу?
Здесь позвольте Вас поправить Вы, просто не успеваете за реалиями - 60 000 евро - это бросовая цена 30-ти метрового подвальчика. А подвалы бывают по 300, по 500 метров. Такие вот дела. Да, и насчет котельной, - если я правильно понял, то благодаря Вашим героическим усилиям, она была успешно возвращена в ... коммунальную собственность района , на баланс КП УЖХ. Ведь Вы сами любезно предоставили копию решения : http://io.ua/1332586 Все очень правильно, и только благодаря Вам, Киевэнерго не смогло поставить себе на баланс коммунальную собственность района, - огромное Вам спасибо лично от меня, как от районного депутата. Вот только не нужно людям рассказывать, что Вы отвоевали у чиновников котельную, и вернули ее жителям дома - это опять же не честно, не находите?
Цитата: Але й ілюзій не маю. Приблизно 50 відсотків судових справ у нас вирішуються незаконно. З різних причин - корупція, недбалість і непрофесійність суддів, переобтяженість справами вищих інстанцій. Але ж 50 відсотків вирішуються, як слід. Цим і слід скористатися. Щодо БТІ, про яке Ви також згадували. Так, це наскрізь корупційна організація, як і всі креатури міської та районної влади. Але іншого не дано. Тільки БТІ має право реєстрації права власності.
А вот здесь, еще раз СПАСИБО, наконец-то Вы признали РЕАЛИИ. И конструктивно их комментируете. Но опять же, есть нюанс Как и с Вашей котельной, "як слид" рассматриваются только те вопросы, которые никого уже не интересуют. (Вы понимаете о чем я? Омельченко, который в 2002 году забирал ее у района уже нет, а Вы подали позов в интересах района, и я уверен, район Вас поддержал ) Но это, конечно, не в коем случае не умаляет Ваших заслуг, как юриста...
И за БТИ - спасибо что признали. Это сильная позиция. Только, опять же не до конца Ответьте пожалуйста по поводу подвалов, они делятся на нежилые втроенные помещения и вспомогательные(места общего пользования) или нет??? Вы же понимаете, что это важно
А ваши гадости - простите - оставлю без комментариев. Просто перечислю в следующем сообщении... Прекращайте, а???
Надеюсь на такие же конструктивные ответы. Вернуться к началу
Максим Заболотный
Добавлено: Сб Авг 04, 2007 1:55 pm Заголовок сообщения: Ой, Виктор Иванович, а почему же Вы не все материалы сохранили??? Последнее сообщение - за 29.07 Вам так приятнее
А свои сообщения, я и сам могу вычистить, только зачем? Я просил Тимура почистить сайт от агрессии, оскорблений, безосновательных обвинений... И буду рад, если он это сделает. А фактаж, содержательную часть полемики - обязательно нужно оставить, - иначе зачем Мы тут с Вами месяц тратим свое время Кстати, если Вы заметили, я просил удалить и мое сообщение, где называю Вас дедушкой... Так как считаю его по сути - деструктивным. Но сколько же можно Вам щеки подставлять, иногда срываюсь, - извините
Как и обещал - Ваш "позитив" из последнего сообщения:
Цитата: Такі помічники, як Ви, мені не потрібні.
Цитата: Досить пересмикувати, нічого Ви цим не доведете, крім нікчемності (юридичної) Ваших аргументів.
Цитата: Нам з Вами точно не по дорозі. Собака гавкає, а караван іде. Мій караван вже йде успішно по судових інстанціях
Цитата: Ніхто Вас не просив доступно щось пояснювати.
Цитата: На усі Ваші запитання я дав вичепну відповідь, ніяких складнощів при цьому не зазнавав. Не вперше доводиться давати відсіч нахабним чиновникам.
Цитата: Потім з них виростають недолугі спеціалісти та чиновники.
Цитата: Дайте Вашій дружині почитати мої відповіді:
Тут позволю себе прокомментировать, здесь пожалуйста осторожней, Виктор Иванович. Моя жена сама решает, что ей читать, а что нет...
Цитата: Брехун він і шахрай. То не захищайте свого патрона, фактично і Ви будете заплямовані.
Л.М. Черновецкий - мер Киева, и такой же Ваш патрон, как и мой. По сему - не по адресу, я Вам уже обьяснял. Читайте внимательнее.
Про ваши прошлые "перлы" типа:
Цитата: Якщо так будете продовжувати і далі, то Вам світять лаври відомих політиків - Мороза, Бокія, Ганни Стеців-Герман, Чорновіла молодшого, Черновецького, Голубченка. Це брехуни вищого класу!
Цитата: А судовий позов, якщо мешканці не передумають, буде. Або якщо Ви їх не купите.
Вам самому не противно??? Вернуться к началу
Комітет
Добавлено: Сб Авг 04, 2007 2:41 pm Заголовок сообщения: Повертаємося до суті питання:
Хотів поставити Вам питання відносно цієї цитати:
Максим Олегович писал(а): Месяц спустя, когда в КС был направлен соответствующий запрос, КС ответил что этот перечень не является определением вспомогательных помещений.
А цей запит до КС, та відповідь КС десь можна побачити Питанню у друге, а де ж тоді законодавчо зафіксований перелік цих допоміжних приміщень Де з ним можна ознайомитися
А потім побачив відповідь Віктора Івановича, він говорить про те, що ніякого рішення КС не було, бо було відхилено цей запит.
Віктор Іванович писал(а): Не зовсім так. Ухвалою КС від 12.05.2004 р. у справі № 2-40/2004 відмовив у задоволенні клопотання Семенюк В.П про роз\'яснення Рішення КС від 02.03.2004 № 4-рп/2004 (справа про права співвласників на допоміжні приміщення багатоквартирних будинків). Тобто, висновок КС у рішенні від 02.03.2004 № 4-рп/2004 залишається в силі - питання повинні вирішуватися відповідно до законів про власність та інших законів, перед усім ЦК України.
Максим Олегович, я вірно зрозумів
Максим Олегович писал(а): Все нежилые помещения, встроенные в жилые дома, в свое время были переданы в коммунальную собственность.
Знову повертаюся до свого запитання. А яким документом це підтверджується Максим Олегович, Ви маєте таку можливість цей документ оприлюднити
Спробую нагадати Вам мої питання, які Ви пропустили, і прошу Вас допомогти знайти на них відповіді.
Комітет писал(а): Максим Заболотный писал(а): БТИ - Правильно!!! Виктор Иванович, именно БТИ, и только БТИ определяет в техпаспорте к поэтажному плану, что есть вспомогательными, а что не есть.
А де про це говориться, що саме БТІ визначає, що саме є допоміжним приміщенням, а що таким не є, а якщо воно не є таким, то чим тоді воно є
Комітет писал(а):
Максим Заболотный писал(а): А все, что не вспомагательное, - находится в коммунальной собственности. Иск о том что решение о приватизации коммунального имущества, по Вашему личному мнению, лишено здравого смыла - ввиду отсутствия оного .
От поясніть мені, коли саме, багатоповерхові будинки, перейшли до комунальної власності і чим це право власності на багатоповерхові будинки підтверджується Якщо коротко, то чому Ви багатоповерхові будинки, та все що в них знаходиться, називаєте комунальним майном Вернуться к началу
gro-za
Добавлено: Сб Авг 04, 2007 2:59 pm Заголовок сообщения: Чому мені не вдалося зберегти усі матеріали? Максим Заболотный писал(а): Ой, Виктор Иванович, а почему же Вы не все материалы сохранили??? Последнее сообщение - за 29.07 Вам так приятнее
А свои сообщения, я и сам могу вычистить, только зачем? Я просил Тимура почистить сайт от агрессии, оскорблений, безосновательных обвинений... И буду рад, если он это сделает. А фактаж, содержательную часть полемики - обязательно нужно оставить, - иначе зачем Мы тут с Вами месяц тратим свое время Кстати, если Вы заметили, я просил удалить и мое сообщение, где называю Вас дедушкой... Так как считаю его по сути - деструктивным. Но сколько же можно Вам щеки подставлять, иногда срываюсь, - извините
Как и обещал - Ваш "позитив" из последнего сообщения:
Цитата: Такі помічники, як Ви, мені не потрібні.
Цитата: Досить пересмикувати, нічого Ви цим не доведете, крім нікчемності (юридичної) Ваших аргументів.
Цитата: Нам з Вами точно не по дорозі. Собака гавкає, а караван іде. Мій караван вже йде успішно по судових інстанціях
Цитата: Ніхто Вас не просив доступно щось пояснювати.
Цитата: На усі Ваші запитання я дав вичепну відповідь, ніяких складнощів при цьому не зазнавав. Не вперше доводиться давати відсіч нахабним чиновникам.
Цитата: Потім з них виростають недолугі спеціалісти та чиновники.
Цитата: Дайте Вашій дружині почитати мої відповіді:
Тут позволю себе прокомментировать, здесь пожалуйста осторожней, Виктор Иванович. Моя жена сама решает, что ей читать, а что нет...
Цитата: Брехун він і шахрай. То не захищайте свого патрона, фактично і Ви будете заплямовані.
Л.М. Черновецкий - мер Киева, и такой же Ваш патрон, как и мой. По сему - не по адресу, я Вам уже обьяснял. Читайте внимательнее.
Про ваши прошлые "перлы" типа:
Цитата: Якщо так будете продовжувати і далі, то Вам світять лаври відомих політиків - Мороза, Бокія, Ганни Стеців-Герман, Чорновіла молодшого, Черновецького, Голубченка. Це брехуни вищого класу!
Цитата: А судовий позов, якщо мешканці не передумають, буде. Або якщо Ви їх не купите.
Вам самому не противно???
Відповідаю по черзі. 1. Не зміг зберегти, тому що хтось випередив мене і дещо знищив. Цей хтось - можливо Ви, а може Адмін. То для чого запитувати про те, що Вам і так відомо. Крім того, зберегти все можна тільки на певну годину-хвилину-секунду. Гілка поповнюється новими повідомленнями. Що не встиг - збережу, якщо не буде кимось вилучено. Кимось ...
2. Противно спілкуватися з шахраями, з чесними політиками - ні! Деяким правда очі коле, але вони не світяться. Вже накрали. Інші світяться, щоб завоювати місце у прохідному списку. Думаю, Вам це не вдасться, бо свою позицію Ви вже висвітили. Не тому, що чесно, а тому, що виявилися менш спритним.
Думаю, на цьому досить полеміки. Цей сайт був задуманий, як опозиційний до влади. Ви уособлюєте частину цієї влади. Тому ніяких реверансів не слід очікувати, поки не доведете своїми справами, а не словами, що Ви "намагаєтесь" щось зробити. А оскільки звітувати не збираєтесь, то нічого й не доведете, і виборці Вас не оцінять. Крім того, Ви ще й провокатор. Ну хто б зачіпав Вашу дружину, якби Ви самі її не процитували? Хто Ви містер Заболотний - відповідь отримана. _________________ За Ваші права! Вернуться к началу
Максим Заболотный
Добавлено: Сб Авг 04, 2007 3:34 pm Заголовок сообщения: Ну вот, не удержались...
Провокатором под конец обозвали А то читал, и не мог поверить своим глазам, Вы ли это
Еще вопрос, меня он тоже волнует: А что конкретно было убрано из этого форума Моя принципиальная позиция, - да и общепринятая практика - если админ что-то чистит, то обязан писать "Censured" И обьяснять при этом причину. Насчет того что Вы сохранили, а что - нет, Вы опять не честны, - готов это доказать. Вы просло либо случайно, либо специально "забыли" четвертую страницу этого форума. Тогда как форум Тимура у Вас сохранен там же и за сегодняшний ден
Записаний
|