'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Іванович, ну то що, поділитеся інформацією про л...  (Прочитано 1801 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Комітет

• Гість

Віктор Іванович, ну то що, поділитеся інформацією про лічильники? Питання, які мене цікавлять, дивіться нижче :)
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я дав відповідь під Ваши запитанням. Можу додати, що багато інформації з цього приводу Ви зможете знайти на сайті:
http://viki1234.io.com.ua/
Не впевнений, чи буде вона Вам корисна. У кожному місті свої порядки. А Загалом для встановлення теплолічильника слід укласти угоду з фірмою, яка має відповідну ліцензію, а потім поставити на облік у свого балансоутримувача, з яким попередньо необхідно укласти Типовий договір, затверджений постановою КМУ від 21.07.2005 р. № 630. За таких умов ніяких суттєвих перепон жоден синовник не зможе створити.
Записаний

Комітет

• Гість

Враховуючи той факт, що у нашому місті, органами місцевого самоврядування, балансоутримувачем визнано ДЄЗ (хоча мені ця процедура так і не зрозуміла, але Ви просили про з цього приводу більше Вам не ставити питання, гаразд-гаразд, більше не буду :D ) то я звернувся до нього(балансоутримувача) з проханням укласти відповідний типовий договір, на що отримав наступну відповідь:

Повідомляємо, що на даний період між К П “ДЄЗ” та комунальними підприємствами (КП “Водоканал” та КП “Теплові мережі”) триває договірний процес та до кінця ще не врегульоване питання стосовно заключення договорів між нашими підприємствами. Після підписання вказаних договорів, проект договору на надання послуг з водопостачання та теплопостачання буде направлено на Вашу адресу, та наші відносини будуть базуватися на партнерських договірних засадах.

Скажіть, як далі треба діяти?
Я вважаю, що з дати затвердження постанови КМУ від 21.07.2005 р. № 630 пройшло вже досить часу для врегулювання всих відносин між цими суб\\\'єктами.
Я планую звертатися зі скаргою на бездіяльність посадових осіб до Головного управління житлово-комунального господарства Харківської обласної державної адміністрації, тому що на них покладено контроль за виконанням дотриманням законодавства.

5) забезпечення контролю за дотриманням виконавцями/виробниками вимог стандартів, нормативів, норм, порядків і правил та видання приписів щодо усунення порушень у межах, встановлених законодавством;

Як Ви вважаєте, це правильно чи ні?
Записаний

vik

• Гість

Ваша позиція правильна. Відсутність договірних відносин між юридичними особами жодним чином не впливає на обов\\\'язки балансоутримувача щодо мешканців багатоквартирних будинків, передбвчені зокрема в ст. 29 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги". У нас в Києві подібна ситуація мала місце ще півроку тому назад, але тепер балансоутримувачі навіть нав\\\'язують мешканцям Типовий договір по КМУ № 630. Очевидно, для вирішення питання у Вашому місті слід звертатися з позовом до суду на балансоутримувача.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email