Враховуючи той факт, що у нашому місті, органами місцевого самоврядування, балансоутримувачем визнано ДЄЗ (хоча мені ця процедура так і не зрозуміла, але Ви просили про з цього приводу більше Вам не ставити питання, гаразд-гаразд, більше не буду
) то я звернувся до нього(балансоутримувача) з проханням укласти відповідний типовий договір, на що отримав наступну відповідь:
Повідомляємо, що на даний період між К П “ДЄЗ” та комунальними підприємствами (КП “Водоканал” та КП “Теплові мережі”) триває договірний процес та до кінця ще не врегульоване питання стосовно заключення договорів між нашими підприємствами. Після підписання вказаних договорів, проект договору на надання послуг з водопостачання та теплопостачання буде направлено на Вашу адресу, та наші відносини будуть базуватися на партнерських договірних засадах.
Скажіть, як далі треба діяти?
Я вважаю, що з дати затвердження постанови КМУ від 21.07.2005 р. № 630 пройшло вже досить часу для врегулювання всих відносин між цими суб\\\'єктами.
Я планую звертатися зі скаргою на бездіяльність посадових осіб до Головного управління житлово-комунального господарства Харківської обласної державної адміністрації, тому що на них покладено контроль за виконанням дотриманням законодавства.
5) забезпечення контролю за дотриманням виконавцями/виробниками вимог стандартів, нормативів, норм, порядків і правил та видання приписів щодо усунення порушень у межах, встановлених законодавством;
Як Ви вважаєте, це правильно чи ні?