'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: В Киеве будут действовать февральские тарифы на ЖКХ  (Прочитано 2816 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Alex Y

• Гість

В Киеве будут действовать февральские тарифы на ЖКХ
/ 05.07.2007

http://pk.kiev.ua/city/2007/07/05/084750.html

Апелляционный суд Киева отменил решение Хозяйственного суда о признании противоправным и отмене решения Киевского городского совета от 8 февраля о повышении тарифов на жилищно-коммунальные услуги в 1,8-2 раза вместо 3,4 раза с декабря 2006 года.

Об этом говорится в сообщении пресс-службы Киевгорадминистрации со ссылкой на решение Апелляционного суда.

«Суд удовлетворил апелляционную жалобу Киевской городской государственной администрации и отменил постановление предыдущей судебной инстанции - Хозяйственного суда города Киева», - сказано в сообщении.

Киевгорадминистрация подчеркнула, что, таким образом, в Киеве действуют тарифы на жилкомуслуги, утвержденные Киевсоветом 8 февраля и последующими распоряжениями администрации.

В мае Киевгорадминистрация оспорила в Апелляционном суде решение Хозсуда о признании противоправным и отмене решения Киевсовета от 8 февраля о повышении тарифов на жилищно-коммунальные услуги в 1,8-2 раза вместо 3,4 раза с декабря 2006 года по иску городской организации партии «Єдність».

27 апреля Хозсуд признал противоправным и отменил решение Киевсовета от 8 февраля, пишет Обком.

Также суд признал противоправными и отменил распоряжения Киевгорадминистрации от 12 февраля, принятые на выполнение решения Киевсовета.

В марте горорганизация партии «Єдність» обратилась в Хозсуд Киева с требованием отменить решение Киевсовета от 8 февраля и последующие распоряжения Киевгорадминистрации о повышении тарифов на жилкомуслуги в 1,8-2 раза вместо 3,4 раза с декабря 2006 года.

8 февраля Киевсовет установил коэффициент повышения тарифов на жилищно-коммунальные услуги с декабря 1,8-2 вместо установленного ранее 3,4.
Записаний

Тимофій

• Гість

Дуже прикро!!! Але цього потрібно було очікувати. Останнім часом Апеляційний суд м. Києва виконує абсолютно всі вказівки Черновецького Л.М. Причина в тому, що його патрон та "криша" в судових справах сам пан Ківалов, для якого немає нічого неможливого у світі судочинства.
Але, нічого... Справа цим не закінчується, слово ще за Вищим господарськм судом Укарїни та Верховним Судом України. Або... за Вами Вікторе Івановичу. Цікаво, коли суддя Притула набереться мужності та винесе рішення по Вашій справі??? Чи вона буде ще роками чекати вказівок... Успіхів Вам. А платити по новим тарифам я все-одно не буду!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Однак, сьогодні, 05.07.2007 р. суддя Притула Н.Г. о 17:03, замість орієнтовно обіцяної 12-ї години дня, оголосила резолютивну частину своєї постанови за моїм позовом до Черновецького та Ко. З фонограми чітко можна встановити, що постанова продиктована у робочому кабінеті судді, а не у відкритому судовому засіданні (клацає клавіатура іншої особи, можливо, секретаря), а кабінет був весь час замкнений. Задовольнила лише вимогу про скасування розпорядження КМДА № 641 про тарифи на утримання будинків.
Повинна була оголосити приблизно о 12:00, але щось їй завадило. Дочекалася, поки я з\\\'явився в суді, почав стукати у двері, потім розшукувати голову суду, скаржитися керівнику апарату суду, що мені обіцяно надати фонограму після обіду, але нікому виконувати обіцяне, бо секретар перебував невідомо де, суддя була взаперті у своєму кабінеті (нарадча кімната!). Про що можна було "радитися" і з ким радилася майже весь робочий день - загадка. Очевидно, куратор судді був також чимось зайнятий і не міг продиктувати їй свою волю. Тому й прийняла "Соломонове" рішення у формі постанови. Оскільки розпорядження № 641 Черновецького взагалі ні в які ворота не лізе, тому установку куратора не наважилася сприйняти. І на тому спасибі. Фонограму незабаром викладу, самі почуєте, що таку постанову можна було оголосити ще вчора.
Я не засмучений витівкою Апеляційної інстанції по справі за позовом партії "Єдність". Коли буде текст ухвали доступним, з\\\'явиться перпектива для звернення до Конституційного Суду, який хоч і не працює, але колись почне. Оскільки раніше Апеляційний господарський суд залишив без змін постанову про скасування розпоряджень-попередників з тих самих підстав, то підстава для Контитуційного звернення.
Крім того, 11 липня очікується повний текст постанови судді Притули Н.Г. Я, звісно, буду його оскаржувати. Хоч скасування одіозного розпорядження № 641 є певним позитивом, але більше негативу додає відмова скасувати інші розпорядження цього знаменитого циклу "мера усіх киян".
Боротьба з маразматиками при владі продовжується! Життя - також. Насолоджуйтеся життям у вільній демократичній країні!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Ось вона, ця фонограма:
« Reply #3 : 05 Липня 2007, 21:28:39 »

Ось вона, ця фонограма:
http://file.oboz.ua/download.php?fid=3535
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com