Однак, сьогодні, 05.07.2007 р. суддя Притула Н.Г. о 17:03, замість орієнтовно обіцяної 12-ї години дня, оголосила резолютивну частину своєї постанови за моїм позовом до Черновецького та Ко. З фонограми чітко можна встановити, що постанова продиктована у робочому кабінеті судді, а не у відкритому судовому засіданні (клацає клавіатура іншої особи, можливо, секретаря), а кабінет був весь час замкнений. Задовольнила лише вимогу про скасування розпорядження КМДА № 641 про тарифи на утримання будинків.
Повинна була оголосити приблизно о 12:00, але щось їй завадило. Дочекалася, поки я з\\\'явився в суді, почав стукати у двері, потім розшукувати голову суду, скаржитися керівнику апарату суду, що мені обіцяно надати фонограму після обіду, але нікому виконувати обіцяне, бо секретар перебував невідомо де, суддя була взаперті у своєму кабінеті (нарадча кімната!). Про що можна було "радитися" і з ким радилася майже весь робочий день - загадка. Очевидно, куратор судді був також чимось зайнятий і не міг продиктувати їй свою волю. Тому й прийняла "Соломонове" рішення у формі постанови. Оскільки розпорядження № 641 Черновецького взагалі ні в які ворота не лізе, тому установку куратора не наважилася сприйняти. І на тому спасибі. Фонограму незабаром викладу, самі почуєте, що таку постанову можна було оголосити ще вчора.
Я не засмучений витівкою Апеляційної інстанції по справі за позовом партії "Єдність". Коли буде текст ухвали доступним, з\\\'явиться перпектива для звернення до Конституційного Суду, який хоч і не працює, але колись почне. Оскільки раніше Апеляційний господарський суд залишив без змін постанову про скасування розпоряджень-попередників з тих самих підстав, то підстава для Контитуційного звернення.
Крім того, 11 липня очікується повний текст постанови судді Притули Н.Г. Я, звісно, буду його оскаржувати. Хоч скасування одіозного розпорядження № 641 є певним позитивом, але більше негативу додає відмова скасувати інші розпорядження цього знаменитого циклу "мера усіх киян".
Боротьба з маразматиками при владі продовжується! Життя - також. Насолоджуйтеся життям у вільній демократичній країні!