'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Через месяц \"Киевэнерго\" должно начать подписывать дог...  (Прочитано 2044 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Alex Y

• Гість

Через месяц "Киевэнерго" должно начать подписывать договора о поставке услуг с киевлянами, а не с жилконторами
http://www.segodnya.ua/news/314710.html
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

У мене давно встановлені правовідносини з Київенерго, я сплачую за електроенергію безпосередньо на їх банківський рахунок. Раніше платив балансоутримувачу, але кошти до Київенерго не доходили. Під загрозою відключення я відмовився від цієї практики, хоч нормою ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" електроенергія є таким же видом послуг, як і теплоенергія, наприклад. Проте ця неузгодженість законодавства негативних наслідків не приносить.
Записаний

Alex Y

• Гість

Договора по электроэнергии с Киевэнерго подписаны практически у всех киевлян. Сейчас же г-н Голубченко и Ко пытаются опять навязать Киевэнерго заключение договоров с жителями по теплу и горячей воде:
>>> По словам первого зампреда КГГА Анатолия Голубченко, "Киевэнерго" до 1 августа должна сказать, согласна ли она подписывать прямые договора. Если нет, тогда теплом и горячей водой горожан будет обеспечивать другая компания!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На цей раз у пана Голубченка з договорами на теплоенергію та ГВП нічого не вийде. По-перше тому, що Київенерго їх не захоче укладати, по-друге тому, що закон цього не дозволяє, а по-третє тому, що постановою суду скасоване славнозвісне рішення Київради про визначення Київенерго та Київводоканалу виконавцями послуг. У даному питанні остаточно поставлена крапка, жаль, що Голубченко цього не може збагнути. Що стосується іншої компанії, то її у Києві немає (крім Дарницької ТЕЦ, яка весь Київ не потягне). Було б добре, якби була. Може, вартість виробництва теплоенергії була б меншою.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email