'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Справа № 2а-57/09 Куля В.І. до КМДА, КМР, Черновец.(РКМДА 874-1141, РКМР 58/719)  (Прочитано 141316 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Голубченко А. К. відсутній серед заступників голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень -офіційна відповідь КМДА:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6163.0.html
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні, як особа, що не брала участі у справі, відправив до ВАСУ докази того, що оскаржувані рішення стосуються моїх прав та інтересів, як споживача ЖКП (рахунки КП ГІОЦ, квитанції про сплату ЖКП, розрахунки "боргу", лист балансоутримувача з переліком РКМДА, які застосовані при розрахунку "боргу"). Це ж саме зробив по усім справам щодо "тарифних" РКМДА, які знаходяться у ВАСУ.

Раджу усім касаторам це зробити, щоб КМДА не мала підстав для твердження про відсутність доказів застосування до вказаних осіб оскаржуваних РКМДА і залишення з цієї підстави скарг без розгляду.

Також відправив до ВАСУ лист КМДА з переліком заступників голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень. ;) 
« Останнє редагування: 25 Травня 2011, 00:09:58 від Перо »
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Дмитре, на сайті є лист КМДА з переліком заступників голови КМДА, які мають здійснювати саме самоврядні повноваження?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Так. За лінком, який викладено вище.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

На сьогодні з КААС відомо, що справа у зв'язку з поданою мною заявою про перегляд постанови КААС від 24.02.2011 р. за н/о з першої інстанції не витребовувалася. Туди вона була відправлена 24.03.2011 р. (через місяць), а моя заява зареєстрована 22.03.2011 р. (вхідн. № 10139).

У п'ятницю отримав ухвали КААС щодо заяв по перегляду за н/о. Щодо повернення відносно перегляду постанови 1-ої інстанції оскаржувати не буду.  :) Щодо залишення без руху у понеділок продублював 22 примірники заяви (десь вони їх загубили):

Раніше ВАСУ перегляду без матеріалів справи мабуть не буде. Також у понеділок подав до КААС ще одну заяву -по іншим н/о. Папери повинні відлежатися.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Викладаю заяву по н/о № 2. Також викладаю клопотання на виправлення недоліків по заяві по н/о № 1. Ще раз звертаю увазу, що при оскарженні (КААС, ВАСУ), перегляді, якщо не брали участі у справі -слід додавати докази впливу рішення на свої права та інтереси.
По № 2а-2292/09 у понеділок подані майже аналогічні документи.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Ничо, и без них хватает касаторов!

ПС: гдето моя жалоба потерялась! :(
Ну ничо, ждем!
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Моя касаційна скарга по цій справі скоріше за все буде залишена без розгляду. Я формально маю право тільки про перегляд за н/о: подав вже 2 заяви до КААС. Тому пропоную комусь з учасників справи, які подавали скарги, використати доводи моєї касаційної скарги шляхом подачі зміненої власної касаційної скарги +документів. Інакше доводи у всіх будуть майже однаковими, а мої доводи залишені без розгляду. І таким чином ВАСУ не зможе їх врахувати. Хтось береться за це організаційно?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Не понятна судьба моей жалобы. Не давали время на исправление недостатков. :(
Внесу в свою жалобу - твою! (если меня не кинули в ВАСУ)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Не понятна судьба моей жалобы. Не давали время на исправление недостатков. :(
Внесу в свою жалобу - твою! (если меня не кинули в ВАСУ)

Я не проти! Але змінювати потрібно скаргу, по якій відкрито провадження! Тобто відкрито за твоєю скаргою! Потрібно подати інф. запит. Або змінювати чиюсь іншу скаргу.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Точно, я напишу запрос про состояние рассмотрения!
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

По моїй відкрито провадження. На вихідних подивлюся (згадаю все), підготую змінену скаргу.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Змінювати можна шляхом доповнень. Тобто до своєї скарги включити усі доводи, що наведені моєю скаргою.  ;)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ухвалою КААС від 20.06.2011 р. відкрито провадження по перегляду постанови КААС від 24.02.2011 р. за н/о. Це за моєю заявою № 1 (ще є друга) і заявою Кличка В. В. Розгляд призначено на 28 липня 2011 р. о 14-00 (суддя Лічевецький І. О.). Адреса: вул. Московська, 8, корп. 30, зал № 9.

Викладаю текст:

« Останнє редагування: 14 Липня 2011, 19:18:41 від Перо »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email