Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Уточнений позов подано. Вікторе Івановичу, сподіваюсь - до зустрічі 22.03 об 11 годині. А якщо домофонщики будуть відморожуватись і не принесуть оригіналу ліцензії, та документу про призначення директора, що тоді робити? Відповідно до ст. 137 ЦПК просити повторно надати або письмово пояснити причину відсутності?
Діяти слід відповідно до фактичних обставин. А такими "якщо" можна забити собі голову на 10 років вперед.
А які наслідки цього оголошення - http://io.ua/img576177b ?
http://gro-za.io.ua/journal.phpТетяна Academia - Київ - Україна 2010-03-21 12:02:05Вікторе Івановичу! З нагоди с/з 22.03.2010 по домофонщикам маємо таку подію. В п`ятницю пізно ввечері верталась додому, на вхідних дверях будинку побачила оголошення начебто від імені КП Чоколівське. Сфотографувала. Субота, близько обіду. Оголошення обідране. Немає.Субота, вечір. Таке саме оголошення висить вже в середині будинку, на першому поверсі.Підготувала запит. Зареєструю в КП Чоколівське в понеділок зранку. Дивно все це. Невже "ліки починають діяти"? І претензії до КП Чоколівське та КП Дирекція дали такі наслідки?1 Тетяна Academia - Київ - Україна 2010-03-21 12:03:08 5 час назад Директору КП "Чоколівське"ЗАПИТ щодо надання інформаціїШановний В'ячеславе Олександровичу!Повідомляю Вам, що 19.03.2010 року на вхідних дверях до 4 під`їзду будинку № 19 по вулиці Ушинського було розміщене оголошення наступного змісту.На місці підпису керівника підприємства-автора оголошення, прізвища, посади, контактного телефону виконавця в оголошенні зазначено Адміністрація Адміністрація КП "Чоколівське", АЕК "Київенерго".Прошу надати мені письмову відповідь - чи є КП "Чоколівське" автором зазначеного оголошення.У відповідності до статті 20 Закону України "Про звернення громадян" прошу надати мені відповідь невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня її отримання, оскільки заява не потребує додаткового вивчення.Заявник Кікоть Т.І.2 gro-za - Київ - Ukraine 2010-03-21 13:32:09 3 час назад Ну й що, чи справді відключили, чи це провокація?3 Тетяна Academia - Київ - Україна 2010-03-21 15:39:24 1 час назад Після скарги про обірвані проводи 04.02.2010 протягом 2 годин прийшли та відремонтували. Включили електромагнітний замок 08.02.2010, відключили 11.02.2010. Хто, чому - мені невідомо.Оголошення про відключення від КП Чоколівське від19.03.2010. Претензія до них була з датою 18.03.2010.4 Тетяна Academia - Київ - Україна 2010-03-21 15:51:35 1 час назад На форумі gro-za.pp.ua система відмовилась мене пускати з іменем зареєстрованого користувача. Тому додати відповіді "в потрібній темі" не виходить.5 gro-za - Київ - Ukraine 2010-03-21 17:28:16 3 мин назад Як це так? Можливо, Ви допускаєте якусь технічну помилку при вході в ФОРУМ gro-za.pp.ua ?
Тетяно Іванівно, Ваша тема про домофонщиків виявилася на даний час найактуальнішою. Кількість відвідувань перевалила за 800, за моїм прогнозом незабаром досягне тисячного рубежа. Хай це Вам послужить моральною підтримкою!
КП Чоколівське видумало ноу-хау в доставці повідомлень споживачам. Опублікований нижче лист був заткнутий в середині дня 24.03.10 за одвірок моєї квартири. А якби хтось йшов та поцупив би? Не знала б про персональне запрошення.
http://io.ua/img541988b0 - що таке контроллер доступу до приміщення та електронні ключі від нього.
марних сподівань, за які домофонщики намагаються отримувати додаткову плату.
Неможливо додати повідомлення з вкладеними jpg.