Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Вітаю Всих киян зі днем міста Києва!!! щодо проблеми висвітленої Тетяною Іванівною, дійсно так воно й є. причому якщо відкрити одночасно два вікна форуму з різним статусом, одне як користувач, а друге як гість, то різницю у переліку питань можна мати на одному ПК одночасно.
Тому буду повністю задоволена, якщо зможу бачити в Довідкових матеріалах розділ "Законодавство України та НПА...", який зараз зареєстрованим користувачам недоступний.
Те, про що пише Тетяна Іванівна, а Ви підтвердили, не є проблемою, а відноситься до повноважень власника-адміністратора сайту. Мій досвід показує, що відкривати шлюзи для всіх гостей - собі дорожче. Якщо гість не бажає зареєструватися, і не бажає задати конкретне питання, яке необхідно вирішити, то скоріш за все у нього таких питань немає. Я вимушений економити свій час і ресурси, у тому числі власні грошові кошти, щоб досягти мети сайту, задекларованого на Головній сторінці, з мінімальними втратами того та іншого.Тому на даний час вважаю недоцільним щось міняти.
Дійсно, права ті самі. Але відображення розділів регулюються через "Користувачі->Групи користувачів" і натиснути "Змінити" для групи. Далі редагувати "Доступні розділи". У групи "Активні дописувачі" дійсно не відображалося декілька розділів. Про всяк випадок зробив так, що відображаються усі.
Тема створена для повідомлень користувачів про помилки у форумному двигуні. Незабаром планується оновлення програмного забезпечення форуму і, перед цим оновленням бажано протестувати ПЗ на виправлення існуючих помилок.
ОНО?