'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Апеляція на постанову судді Губко А.П., питання застосування КПК.  (Прочитано 4223 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

в грудні 2009 суддя Солом`янського райсуду Губко А.П. своєю постановою відхилила мою скаргу на постанову Солом`янського РУ ГУ МВС України в м.Києві про відмову в порушенні кримінальної справи по домофонщикам.

Сьогодні (12.02.2010) в поштовій скринці отримала простий лист. На конверті поштовий штемпель "09.02.2010".
"Солом`янський райсуд передає скаргу для розгляду в апеляційній інстанціїна 10.02.2010 на 15 годин".
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Що я можу в цій ситуації зробити.
1. Навідатись в понеділок до ап. суду, з`ясувати - чи відбулось засідання.
2. КПК, наскільки я зрозуміла, не містить поняття "заочний розгляд", тому не дає права повторного розгляду  (перегляду) апеляції.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Що я можу в цій ситуації зробити.
1. Навідатись в понеділок до ап. суду, з`ясувати - чи відбулось засідання.
2. КПК, наскільки я зрозуміла, не містить поняття "заочний розгляд", тому не дає права повторного розгляду  (перегляду) апеляції.
Завітайте до канцелярії і дізнайтеся про стан справ, а далі буде видно.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Дізналась. Апеляцію розглянули заочно. Рішення судді Губко А.Б. залишили без змін. Матеріали вже відправили до районного суду. Швидкість вражаюча!
Передивилась КПК. Можливості перегляду заочного рішення по апеляції не знайшла. Останній крок - протягом 1 місяця подати касаційну скаргу. Чи слід це робити?
Подивимось на домофонщиків. Якщо погоджуються на мої умови мирової угоди - можна й зупинитися. Як ні - продовжимо.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дізналась. Апеляцію розглянули заочно. Рішення судді Губко А.Б. залишили без змін. Матеріали вже відправили до районного суду. Швидкість вражаюча!
Передивилась КПК. Можливості перегляду заочного рішення по апеляції не знайшла. Останній крок - протягом 1 місяця подати касаційну скаргу. Чи слід це робити?
Подивимось на домофонщиків. Якщо погоджуються на мої умови мирової угоди - можна й зупинитися. Як ні - продовжимо.
Не слід чекати манни небесної. Подавайте касаційну скаргу. Наслідки передбачувані, але проти системи слід боротися. Доступними законними методами.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Зрозуміла. Питання закрите. Пішла готувати наступні документи. Щось їх кількість лавиноподібно збільшується.
Цікаво, це тільки з моїми справами так відбівається?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email