Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Вікторе Івановичу! {...}Просимо відновити первісний стан наших тем і дописів. Пропонуємо зробити це у такий спосіб. Тему «Готуються зміни до Постанови 529» ми відновлюємо у розділі «Новини» власноруч, оскільки діалогу там не було. Просимо видалити відповідний допис з теми дописувача patriot «громадські слухання щодо тарифів», який зараз розміщений у ній під заголовком «Готуються зміни до Постанови 529».Тему «Методич. рекомендації щодо порядку організації та проведення громадських слухань», яка містила діалог з кількох дописів, ми відновлюємо у розділі «Новини» у вигляді її первісного допису. Просимо видалити цей допис з теми дописувача patriot — зараз він розміщений у ній під заголовком «Методич. рекомендації щодо порядку організації та проведення громадських слухань». Решту діалогу по цій нашій темі просимо перенести до неї назад з теми дописувача patriot — це всі дописи, в заголовках яких значиться «Re: Методич. рекомендації щодо порядку організації та проведення громадських слухань».
Вікторе Івановичу, свого часу, коли офіцер безпеки заблокував Вам доступ до форуму ГІОЦ і тим позбавив Вас права вільно висловлювати свою думку на відкритому ресурсі та відповісти на висловлені на Вашу адресу твердження, Ви були цим дуже обурені. Зараз Ви фактично робите те саме, блокуючи теми, які ми відкриваємо, та маніпулюючи нашими дописами. Оскільки Ви заблокували нашу тему «Просимо відновити стан наших дописів», відповідаємо тут на Ваш допис, який Ви у ній розмістили.Ви писали:«На жаль, з такою вимогою я погодитися не можу, незважаючи на Вашу аргументацію щодо усталеної практики. В Інтернеті можна зіткнутися ще й з не такою усталеною практикою. Я взяв на себе обов'язок вести цей сайт зі своїм баченням його режиму функціонування, але жодних публічних обіцянок нікому не давав. Якщо Вас щось не влаштовує, то Ви, звісно, можете оприлюднити свої пропозиції, але це не означає, що вони будуть враховані. З іншого боку, ніщо Вам не заважало раніше і не заважає тепер започаткувати свій власний сайт і керувати ним.Зрозумійте мене, я не мав наміру створювати щось на зразок стінгазети. Ви очевидно зрозуміли, що мета моєї діяльності - захист порушених прав фізичних і юридичних осіб. І ті матеріали, навіть з офіційних джерел, які, на мою думку, не сприяють реалізації даної позиції, я підтримувати не маю наміру. Тому вибачте, будь-ласка, але розмови на цю тему припинимо, а що робити з Вашими новими повідомленнями - я подумаю.»Вікторе Івановичу, щодо публічних обіцянок, то Вам як юристу має бути добре зрозуміло, що так само, як відкриття магазину є публічним запрошенням робити покупки, так і відкриття форуму є публічним запрошенням здійснювати на ньому стандартні операції із дотриманням стандартних писаних або прийнятих у суспільстві правил з цього приводу. Інакше це є введенням в оману користувачів форуму, коли під виглядом форуму відкривається те, що ним не є. Крім того, Ваше твердження про відсутність публічних обіцянок з Вашого боку не відповідає дійсності ще й тому, що при реєстрації на даному форумі користувачам пропонується реєстраційна угода, яка містить правила користування цим форумом. Ця угода не містила ані слова щодо Вашого бачення режиму його функціонування. Такі застереження не містяться і в жодному іншому місці Вашого сайту. Тому за промовчанням вважається, що в усьому, що не оговорено у реєстраційній угоді, на форумі діють загальноприйняті правила.Та головне, що фальшування діалогів і маніпуляція висловлюваннями людей є неприпустимими, де б це не відбувалося — при особистому спілкуванні, в книзі, газеті, на телебаченні чи на публічному або особистому сайті в Інтернеті.
що при реєстрації на даному форумі користувачам пропонується реєстраційна угода, яка містить правила користування цим форумом
Та головне, що фальшування діалогів і маніпуляція висловлюваннями людей є неприпустимими, де б це не відбувалося — при особистому спілкуванні, в книзі, газеті, на телебаченні чи на публічному або особистому сайті в Інтернеті.
... відкриття форуму є публічним запрошенням здійснювати на ньому стандартні операції із дотриманням стандартних писаних або прийнятих у суспільстві правил з цього приводу. Інакше це є введенням в оману користувачів форуму, коли під виглядом форуму відкривається те, що ним не є.
Вікторе Івановичу, свого часу, коли офіцер безпеки заблокував Вам доступ до форуму ГІОЦ і тим позбавив Вас права вільно висловлювати свою думку на відкритому ресурсі та відповісти на висловлені на Вашу адресу твердження, Ви були цим дуже обурені. Зараз Ви фактично робите те саме, блокуючи теми, які ми відкриваємо, та маніпулюючи нашими дописами.
Ця угода не містила ані слова щодо Вашого бачення режиму його функціонування. Такі застереження не містяться і в жодному іншому місці Вашого сайту. Тому за промовчанням вважається, що в усьому, що не оговорено у реєстраційній угоді, на форумі діють загальноприйняті правила.
Хочу і я висловитись з приводу модерації на сайті.Спільнота, яка утворилася на форумі, хоча і є віртуальною, залишається все ж таки спільнотою. Ця спільнота є подібною, скажімо робочому колективу. У робочому колективі основне спілкування між членами спільноти ведеться з робочих питань. Звісно, спаму не повинно бути ніде. Але классичного спаму у нас не було достатньо давно. Саме тому я не вважав за потрібне закриття розділу "Різне", про що повідомляв у темі Модератор. ...
Інше питання, яке з'явилося сьогодні - ситуація з дописами Ольги та Л.П. Наскільки я зрозумів, ці повідомлення не вкладалися у концепцію Віктора Івановича. Віктор Іванович структурує інформіцію на сайті. Саме це є перевагою нашого ресурсу....
Але, з іншого боку, повідомлення Ольги та Л.П. не є і спамом. Тому вони не можуть бути видалені. Віктор Іванович заблокував їх, хоча проблеми структурування інформації це не вирішило. Перенесення допису, який не є спамом, але не пасує до існуючої структури сайта до розділу "Різне" могло б зарадити справі. Це б вирішило і проблеми із "вільним висловлюванням думок", хай би вони висловлювалися, але поза усталеною структурою....
Також вважаю, що питання з модерації повинні задаватися за допомогою пункту меню "ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ", або можна для них зробити підрозділ "Модерація" у розділі "Наш сайт". Інакше такі питання теж будуть захаращувати форум. А розгляд питання у рамках розділу "Модерація" теж дозволить уникнути блокування. ...
Cумно, коли між однодумцями виникають суперечки, подібні до вчорашньої. Можливо, дещо змінивши структуру форуму ми зможемо уникнути їх?
На сайті МінЖКГ 18-01-2010 розміщений проект нової редакції Постанови КМУ № 529 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій».Його можна завантажити на сторінціhttp://www.minjkg.gov.ua/acts/discussion/disc-kmu/600-pro-vnesennya-zmin-do-poryadku-formuvannya.htmlНа цій сторінці у жовтому блоці містяться посилання на всі пов’язані з проектом документи і зокрема новий текст постанови за посиланням:«Порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. zmin.doc [164 Kb]»
У «Повідомленні про оприлюднення проекту постанови», яке можна переглянути за відповідним посиланням у тому ж жовтому блоці, написано:«Проектом передбачається врегулювати проблемні питання, що стосуються:процедури проведення громадських слухань;порядку проведення перерахунку за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій;визначення витрат з обслуговування внутрішньобудинкових систем тепло-, водопостачання, водовідведення та зливної каналізації;визначення витрат з вивезення побутових відходів;надання Державною інспекцією з контролю за цінами (або її територіальними органами) висновку щодо розрахунків економічно обґрунтованих планованих витрат, пов'язаних з наданням послуг з вивезенням побутових відходів;визначення витрат з технічного обслуговування побутових електроплит;механізму коригування тарифів;включення до складу тарифу такої складової витрат, як «Інші прямі витрати» тощо.»
Щось я не бачив такої угоди ...
Щось я не бачив фальшування діалогів на цьому Форумі. А якщо провести аналогію зі ЗМІ, то як Ви думаєте, у чому полягає роль головного редактора, не кажучи вже про засновника?
Кожен по-своєму розуміє стандарти ...
Щодо усталеної практики: Вам відомо, що у багатьох випадках перед викладенням повідомлення на тому чи іншому сайті чи у блогу модератор приймає рішення, чи варто робити це, що теж є усталеною практикою.
Якщо Ви уважно вивчите матеріали моїх сайтів-попередників, то знайдете полеміку, яка схожа на ту, яку Ви хочете нав'язати. І Ви побачите, що й тоді я припиняв такого роду флуд.
Ще раз підкреслюю - я нікому і нічого не обіцяв, у тому числі й Вам. Якщо Ви неправильно щось зрозуміли, то очевидно, тепер помилятися не будете.
Повторю - мій сайт - це моя інтелектуальна власність, і використовую його я на власний розсуд для досягнення однієї мети - правозахисту, перед усім - киян.
В інтересах загальної справи захисту порушених прав та інтересів киян, прошу ще раз припинити цю полеміку. Вона контрпродуктивна.
You agree, through your use of this forum, that you will not post any material which is false, defamatory, inaccurate, abusive, vulgar, hateful, harassing, obscene, profane, sexually oriented, threatening, invasive of a person's privacy, adult material, or otherwise in violation of any International or United States Federal law. You also agree not to post any copyrighted material unless you own the copyright or you have written consent from the owner of the copyrighted material. Spam, flooding, advertisements, chain letters, pyramid schemes, and solicitations are also forbidden on this forum.Note that it is impossible for the staff or the owners of this forum to confirm the validity of posts. Please remember that we do not actively monitor the posted messages, and as such, are not responsible for the content contained within. We do not warrant the accuracy, completeness, or usefulness of any information presented. The posted messages express the views of the author, and not necessarily the views of this forum, its staff, its subsidiaries, or this forum's owner. Anyone who feels that a posted message is objectionable is encouraged to notify an administrator or moderator of this forum immediately. The staff and the owner of this forum reserve the right to remove objectionable content, within a reasonable time frame, if they determine that removal is necessary. This is a manual process, however, please realize that they may not be able to remove or edit particular messages immediately. This policy applies to member profile information as well.
Реєстраційна угода дійсно існує у вигляді стандартного тексту, який є частиною програмного забезпечення форуму. Я свого часу не змінював її, бо не мав повноважень на це. Згодом, після термінового відкриття форуму, я про неї забув, бо з форумом треба було вирішувати безліч більш нагальних питань, які, до речі, ще до кінця і не вирішені. Текст реєстраційної угоди знаходиться у Адміністрування ->Користувачі -> Реєстрація -> Реєстраційна угода. Текст залежить від мови користувача на форумі. В цьому ж пункті відображення реєстраційної угоди можна й відключити.
Гаразд. Я подумаю, як краще зробити, щоб уникнути непорозумінь та небажаних конфліктів. Віверто кажучи, я не сподівався ексцесів від Ольги та Л.П. Вона у особистому спілкування зі мною була такою доброзичливою, навіть запопадливою, підкресллювала, що їй ще вчитися і вчитися треба. І раптом така буря у склянці води! Вирішив її на 1 день заблокувати (забанити), може подіє.Стандартний текст "Реєстраційної угоди" однозначно видалю. Щось придумаю інше замість неї.
Наостанок, вважайте цей сайт тимчасовим і таким, що функціонує у тестовому режим. В ньому можуть виявлятися та усуватися різні недоліки.