'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний В.І.! А як сьогоднішнє засідання суду відбулос...  (Прочитано 12655 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Saab

• Гість

Шановний В.І.! А як сьогоднішнє засідання суду відбулося?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На жаль, ніяк. Суддя на лікарняному. Засідання перенесено на символічну дату - День захисника Вітчизни, 23.02.2007 р. на 10-00 годину. А я вже підготував яскраву прпомову у дебатах ... Може її попередньо оприлюднити в Інтернеті для обговорення?
Записаний

Saab

• Гість

Цікаво було б ознайомитися, але не знаю чи не завдасть це шкоди - оприлюднення... А як щодо вашого оскарження ухвал судді в апеляційному ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Копія відповідних аркушів справи разом з апеляційною скаргою за повідомленням секретаря судді Притули Н.Г. направлена до Апеляційного суду. Але це не завадить подальшому розгляду справи, хоч суддя, можливо, буде переживати. Судді, які раніше не мали зі мною контактів, зазвичай ведуть себе зарозуміло та самовпевнено, але потім виховуються у дусі поваги до інших людей. Сподіваюся, що років через 2 ми станемо найліпшими друзями-однодумцями і з Притулою Н.Г. Але поки-що змагальність сторін у її інтерпретації перетворюється у змагальність позивача з суддею, що явно ненормально.
Відносоно можливою шкоди внаслідок оприлюднення, я цього не побоююсь, бо не збираюся грати у наперстки. Питання носить не приватний, а публічно-правовий характер. Єдине, чого не хотілося б, це стріляти з гармати по горобцям. Якщо людям не цікаво, то навіщо їх напружувати.
Записаний

Saab

• Гість

Ні дуже цікаво, можливо й ми зможемо чимось допомогти.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email