'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Процедура заключения договора  (Прочитано 10212 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Киевлянка

• Гість
Re: Процедура заключения договора
« Reply #15 : 05 Квітня 2010, 22:45:04 »

Вікторе Івановичу, скажіть, будь ласка, чи правильно я готую Типові Договори:
1. Роздрукувала їх з відповідних Постанов
2. Вписала від руки свої дані (про Споживача), куди там треба
3. У "Договорі про надання послуг з утримання будинків..." в пункті 3. "Розмір щомісячної плати за надані послуги на дату укладення цього договору становить ... гривень" пишу цифру, яка була у квитанціях до усіх оскаржуваних підвищень, а саме, у листопаді 2006 року.
Чи тут треба ставити прочерк, бо не виконано умову п.2 "Виконавець надає послуги відповідно до затвердженого (погодженого) рішенням органу місцевого самоврядування тарифу. Копія рішення про затвердження тарифу, а також інформація про його структуру, періодичність та строки надання послуг додаються до цього договору"? Цього ж немає? Я уже двічі намагалась отримати перелік послуг по нашому будинку і розрахунки по ньому. Отримала тільки відмовки. А тоді виходить, що по цьому Договору я нічого не маю сплачувати?
4. У "Договорі про надання послуг з ЦО..." вписую тарифи з Розпорядження КМДА N 1245 від 20.06.2002
5. Два договори у двох примірниках з моїми підписами на кожному аркуші несу директору свого КП ЖЕК
6. Зрозуміло, що мені цього ніхто не підпише. Які мої подальші дії? Один примірник я залишу, а на другому щось мені мають написати?
Вікторе Івановичу, підкажіть, будь ласка, якщо щось не те чи не так!
Дякую Вам!!!  :)
Записаний

dimaden

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #16 : 06 Квітня 2010, 09:04:26 »

6. Зрозуміло, що мені цього ніхто не підпише. Які мої подальші дії? Один примірник я залишу, а на другому щось мені мають написати?

Я напечатанные в двух экземплярах договора регистрировал как входящие в книге регистрации корреспонденции в своем КП. Делал сопроводительное письмо, на нем мне ставили отметку о дате и входящем номере принятия договоров. На каждый договор (2 экземпляра) - свое сопроводительное письмо-оферта, где указано, какой конкретно договор предлагается в качестве этой самой офертой.
Откажутся регистрировать - почта, письмо с описью вложения, ценное, с уведомлением о вручении. В описи указать содержимое и количество.
Мой КП еще дальше пошел - они догадываются, что может придти к ним по почте ценным письмом - и просто не забирал эти письма с почты. Через полтора месяца письма вернулись назад, и мне еще и заплатить пришлось за их возврат....
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
« Reply #17 : 06 Квітня 2010, 09:16:42 »

Вікторе Івановичу, скажіть, будь ласка, чи правильно я готую Типові Договори:
1. Роздрукувала їх з відповідних Постанов
{...}
Вікторе Івановичу, підкажіть, будь ласка, якщо щось не те чи не так!
Дякую Вам!!!  :)
На жаль, майже все не так.
По п.3:
Цитувати
У "Договорі про надання послуг з утримання будинків..." в пункті 3. "Розмір щомісячної плати за надані послуги на дату укладення цього договору становить ... гривень" пишу цифру, яка була у квитанціях до усіх оскаржуваних підвищень, а саме, у листопаді 2006 року.
Тариф на послуги з утримання будинків, споруд, прибудинкових територій повинен бути сформований виконавцем послуг і поданий на затвердження, або погодження (у разі, якщо будинок на балансі ОССБ, ЖБК) органу місцевого самоврядування. Відповідний акт повинен мати форму рішення, яке приймається шляхом голосування на засіданні зазначеного органу. Після затвердження/погодження тариф є обов'язковим для застосування.
У м. Києві ці норми права грубо порушені і порушуються. Не маючи правових підстав, КП ГІОЦ нараховує мешканцям віртуальну заборгованість, яка перетворюється для декого в реальну після неправосудного рішення суду за позовом балансоутримувача.
Який вихід із становища? Скористайтеся варіантом Договору, укладеним зі мною та з моїми родичами. Ці договори знайдете у Нарисах, скориставшись функцією ПОШУК. Я спеціально пропоную Вам виконати це самостійно, щоб Ви отримали досвід, який ще й потім буде не зайвим. Майте на увазі, що тарифи на ЖКП, які діяли до 15 травня 2009 р., були скасовані розпорядженням Черновецького Л.М., яке має юридичну силу, оскільки зареєстроване в ГУЮ м. Києва. Отже, старі тарифи також не діють.

По п. 4:
Цитувати
4. У "Договорі про надання послуг з ЦО..." вписую тарифи з Розпорядження КМДА N 1245 від 20.06.2002
Ці тарифи також скасовані Черновецьким Л.М. (див. п. 3).

По п. 5:
Цитувати
5. Два договори у двох примірниках з моїми підписами на кожному аркуші несу директору свого КП ЖЕК
Це майже вірно, але директор не зобов'язаний прийняти їх з рук в руки. Для цього існує приймальня з секретаркою. Ви повинні обидва примірники обох договорів передати з супровідними листами для реєстрації. Відмітку про реєстрацію повинна зробити на супровідному листі працівник приймальні. А далі - чекаєте упродовж 30 днів. І готуєте позовну заяву до суду. Можливий варіант, коли Вам запропонують узгодити протокол розбіжностей, хоч мало ймовірно. Однак, скоріш за все він Вас не влаштує, і тоді все одно доведеться вирішувати переддоговірні спори у суді.

По п. 6:
Цитувати
Відповідь дана в п. 5. Крім того, в умовах відсутності законно встановлених тарифів можна піти по шляху узгодження договірних сум. Ви пропонуєте, те що Вас влаштовує. Вони або погоджуються, або ні. Спір все одно виноситься на вирішення суду. Як це відбувалося у моїх випадках - почитайте в НАРИСАХ усіх моїх сайтів (а їх, як відомо, три, причому з цього сайту перейти до НАРИСІВ можна натискуванням на відповідну кнопку чи баннер).

Зазначену процедуру мені особисто у власних інтересах та інтересах моїх довірителів доводилося проходити багато разів. І у цьому місяці готується аналогічна справа для розгляду у Солом'янському районному суді м. Києва (вул. Шутова, 1). Як тільки черговий крок розпочнеться - повідомлю у Форумі. На даний час у КП є ще декілька днів для реакції на оферти, подані моїм довірителем Романом Михайловичем Бреничем біля місяця тому назад.
« Останнє редагування: 06 Квітня 2010, 14:29:44 від gro-za »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #18 : 06 Квітня 2010, 09:21:04 »

Коментар « Reply #16 : Сьогодні в 09:04:26 » достовірно відображає поточну ситуацію у відносинах з нашими "слугами" - виконавцями послуг, яких ми наймаємо, вони нічого не роблять, а ми їх терпимо і утримуємо. Геть усіх! Через суд.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #19 : 06 Квітня 2010, 14:51:13 »

Отримана цікава відповідь на оферти Р.М. Бренича про укладення Типових договорів з КП "Індустріальне". Такі самі відповіді можуть отримати й інші мешканці Солом'янського району м. Києва. З метою протидії нав'язування несправедливих умов договорів готується позовна заява. І паралельно - протокол розбіжностей. Все це буде опубліковане на Форумі.
« Останнє редагування: 06 Квітня 2010, 14:54:28 від gro-za »
Записаний

Киевлянка

• Гість
« Reply #20 : 12 Квітня 2010, 00:03:34 »

Вікторе Івановичу, скажіть будь ласка, якщо Вами, або взагалі кимось, оскаржуються рішення КМР та розпорядження КМДА, то їх дія повинна призупиннитися до винесення судом остаточного рішення, з урахуванням усіх апеляцій? У якому саме Законі про це пишеться?
Якщо призупиняється, то підкажіть, у яких документах, що не скасовані і не знаходяться на розгляді у суді, можна знайти тарифи на комунальні послуги. Щоб вони не підлягали сумнівам. Я сама вже геть заблукала у тих постановах...  :o
І яка доля Вашої Cправи № 2а-57/09 - КМДА подавала апеляцію, коли її будуть розглядати, чи уже розглядали? Чомусь я ніде не можу знайти про це інформацію  :-\
Дякую  :)
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #21 : 12 Квітня 2010, 11:53:11 »

Вікторе Івановичу, скажіть будь ласка, якщо Вами, або взагалі кимось, оскаржуються рішення КМР та розпорядження КМДА, то їх дія повинна призупиннитися до винесення судом остаточного рішення, з урахуванням усіх апеляцій? У якому саме Законі про це пишеться?
Якщо призупиняється, то підкажіть, у яких документах, що не скасовані і не знаходяться на розгляді у суді, можна знайти тарифи на комунальні послуги. Щоб вони не підлягали сумнівам. Я сама вже геть заблукала у тих постановах...  :o
І яка доля Вашої Cправи № 2а-57/09 - КМДА подавала апеляцію, коли її будуть розглядати, чи уже розглядали? Чомусь я ніде не можу знайти про це інформацію  :-\
Дякую  :)
Стосовно справи № 2а-57/09 скарга КМДА знаходиться на розгляді в КААС. Ухвали про відкриття провадження не було. Чекаємо.
Дія оскаржуваних розпоряджень дійсно повинна бути призупинена. Це норма Конституції України. У даному випадку була постановлена відповідна ухвала Шевченківського райсуду м. Києва. Але КААС її скасував. Боротися з КААС у даному питанні недоцільно, це привело б лише до зайвого зволікання.
Законно встановлених тарифів на ЖКП для населення на даний час немає.
Записаний

Киевлянка

• Гість
« Reply #22 : 12 Квітня 2010, 19:15:05 »

Дякую, Вікторе Івановичу  :)
Дело ясное, что дело темное  >:(
Я все одно не розумію - якщо усі Розпорядження та Рішення по тарифам знаходяться на розгляді у судах, то чому їх використовують для нарахувань?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #23 : 12 Квітня 2010, 21:06:29 »

Дякую, Вікторе Івановичу  :)
Дело ясное, что дело темное  >:(
Я все одно не розумію - якщо усі Розпорядження та Рішення по тарифам знаходяться на розгляді у судах, то чому їх використовують для нарахувань?
Тому, що усім хочеться нічого особливо не виконувати, а грошики стягувати. Це національна риса характеру українських чиновників. І не тільки. Можливо, українського суспільства взагалі. У Німеччині, наприклад, нічого подібного  не присниться навіть у страшному сні.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email