'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Як Яструбинський В.І. "формував" тарифи на утримання будинків.  (Прочитано 3531 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Свіжі повідомлення річної давнини з первісного сайту:
Цитувати
http://gro-za.io.ua/journal.php?screen=229#idg412077

Виктор Андреевич - г.Киев - Ukraine   2008-10-05 17:25:13      

Уважаемые ,Виктор Иванович, и форумчане я вчера видел по трк "Киев выступление Яструбинского - руководителя комитета по ценовой политтике (точно название не помню) , в этом телеинтервью Ястру бинский заявил ,что уже готовы расчеты по каждому дому отдельно в соответствии с ПОСТ.КМ №630 и тарифы составят от 0,86 до 9,0 грн. за кв.метр жилой площади!!!По 9,0грн.якобы для элитных домов!? Эти тарифы якобы можно найти на сайте КГГА для каждого дома г. Киева.и введены они будут с 01.12.08г.!!! Кто располагает какой либо информацией по этому поводу прошу сообщите и ваше мнение также.

1    gro-za - Київ - Ukraine   2008-10-05 18:01:22   1 год назад

Яструбинський Василь Іванович, начальник ГУ цінової політики КМДА, черговий раз гонить "тюльку". З його подачі КП ГІОЦ КМДА протягом року збирав "липові" дані від районних КП УЖГ про складові частини витрат на утримання кожного будинку. Звісно, ці дані не мають жодного документального підтвердження, а відтак є юридично нікчемними. Крім того, що б вони там не висмоктували з пальця, поки не буде прийняте відповідне рішення Киїради про запровадження нових тарифів, до того часу вони не можуть застосовуватися. А якщо таке рішення буде проголосоване Київрадою, то воно буде оскаржене у судовому порядку, як це неодноразово відбувалося з подібними "нормативно-правовими" актами Київського мера. Крім того, можливий варіант, що "мер усіх киян" знову буде одноосібно приймати розпорядження КМДА про затвердження нових тарифів. Тоді їх чекає доля попередників, тобто будуть скасовані, як такі, що не пройшли реєстрацію в ГУЮ м. Києва, а до того все одно не можуть застосовуватися. Ще раз нагадаю, я вимусив свого виконавця послуг укласти по два Типові договори з моїми дочкою, невісткою, та зі мною, які затверджені постановами КМУ від 12.07.2005 р. № 560 та від 21.07.2005 р. № 630. У цих договорах застосовані тарифи, затверджені розпорядженням КМДА від 20.06.2002 р. № 1245, яке не втратило чинності і не знято з державної реєстрації. Крім плати за утримання будинку та прибудинкової території. У договорі на цю послугу записано, що обов'язкові додатки по п.п. 2, 3 Типового договору відсутні, оскільки орган місцевого самоврядування не затвердив ні перелік послуг, ні індивідуальний тариф для наших будинків. А тому плата за послуги, які по суті навіть не надаються, не визначена. Може й визначать коли-небудь?
Більшої недолугості можновладців я в житті ще не бачив. Їм взагалі байдуже, чи буде хто-небудь платити, чи ні. Бо отримують щедрі дотації від Черновецького, за які й живуть, тобто отримують зарплату, премії, надбавки тощо. Крім того, отримують надходження від здачі в оренду чужих (наших з вами) приміщень, ще й додаткові бонуси-хабарі-відкати. А налагодити оперативний та бухгалтерський облік окремо по кожному будинку - не вміють, або, скоріш за все, не хочуть. А навіщо їм?

Навіщо, коли Черновецький на всіх телеканалах бреше, що в Києві давно запроваджені індивідуальні тарифи на утримання будинків, що мешканці кожного будинку можуть вільно вибирати виконавця послуг, що ніщо не заважає їм укласти відповідні договори!

2    gro-za - Київ - Ukraine   2008-10-08 19:50:11   1 год назад
    Виявляється, Черновецький з Яструбинським видають бажане за дійсне: http://news.bigmir.net/capital/54829/ . Те, що в Києві нібито хочуть зробити давно, передбачено постановою КМУ від 12.07.2005 р. № 560. Тільки за три роки з тих пір київська влада не навчилася виконувати урядові постанови. А тепер виставляє себе на посміховисько.
 

Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю

Яструбинський Василь Іванович й дотепер впарює свою "липу" в суді. Судове засідання 6ААС від 20.12.2018 р. у справі № 826/8441/17 за позовом Спілки власників житла України до КМДА:
« Останнє редагування: 31 Січня 2019, 20:13:23 від Перо »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email