'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу! Вчора поставила питання Анатолію Г  (Прочитано 2874 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Настя

• Гість

Вікторе Івановичу! Вчора поставила питання Анатолію Голубченко стосовно реєстрації тарифів у Мін\\\'юсті. Він відповів: "А Черновецький і не повинен їх реєструвати у Мін\\\'юсті. Всі, хто подавав на нього до суду з цього приводу - програли".
У зв\\\'язку із цим - 2 моїх питання:
1. В якому нормативному акті йдеть про необхідність реєстрації тарифів в органах юстиції?
2. Чи не знаєте Ви, скільки позовів на Черновецького з цього приводу взагалі було і який результат?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Голубченко трохи прибрехав. По-перше, постанову Господарського суду м. Києва від 13.02.2007 р. у справі № 21/43-А про визнання недійсними та скасування розпоряджень КМДА №№ 1574-1577 ніхто не відміняв. У мотивувальній частині суд встановив, що КМДА не виконала норм закону щодо строку та факту обов\\\'язкової державної реєстрації оскаржуваних розпоряджень від 30.10.2006 р.
Постановою Шевченківського районного суду м. Києва від 05 липня 2007 р. скасоване розпорядження КМДА № 641 від 30.05.2007 р., яким тариф на утримання будинку підвищено в 1,8 рази. Щодо решти розпоряджень №№ 640, 642, 643 - в мотивувальній частині постанови зазначено: "Оскільки ... розпорядження видається лише головою КМДА, а тому відповідно до діючого законодавства вони підлягають реєстрації ... Тому суд приходить до висновку, що та обставина, що розпорядження КМДА не зареєстровані в органах юстиції не є підставою для визнання їх недійсними , оскільки ці розпорядження в зв\\\'язку з відсутністю реєстрації в органах юстиції не підлягають застосуванню". Отакий перл видала суддя Притула Н.Г. Ви що-небудь зрозуміли? Тобто, не підлягають застосуванню, а те, що вони застосовані, хоч і не підлягають, для судді вже не має значення. Тому я не погодився з цією постановою і подав апеляційну скаргу, яку сьогодні опублікую в "Нарисах".
Крім того, в протягом останнього місяця Черновецький видав ще два розпорядження, які я також оскаржив (вчора). Адмінпозов також викладу сьогодні там же.
Скільки взагалі було позові до Черновецького - я точно не знаю. На мій погляд, з усіх позивачів залишився лише я, який продовжує боротьбу з КМДА. Голубченко заявив, що комусь набридне. Як тільки суд скасує чергове розпорядження, КМДА підкоряється і незабаром видасть аналогічне розпорядження під новим номером. Нехай оскаржуюють. У новому позові я поставив вимогу заборонити таку практику.
Щодо нормативних актів - їх кілька. Первісним бу Указ Президента "Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади" від 03.10.2992 р. № 493/92. Потім Кабмін на виконання Указу постановою ві28.12.1992 р. № 731 затвердив Положення про державну реєстрацію. Далі Мін\\\'юст своїми наказоми № 32/5 від 31.07.2000 р. затвердив Порядок скасування рішення про державну реєстрацію.
Однак, Черновецький ці нормативно-правові акти не визнає. Вважає, що КМДА не є органом виконавчої влади, а виконавчим органом Київради, грає на відсутності розмежування повноважень виконавчого органу Київради і органу виконавчої влади - КМДА. Акти останнього підлягають державній реєстрації, акти першого - ні. Очевидно, перетягування канату буде продовжуватися. Але, крім того, в розпорядженнях Черновецького залаишається ще ціла низка порушень, а тому поступово одні розпорядження скасовуються, у тому числі самим Черновецьким (як наприклад усі попередники розпоряджень №№ 640-643, а також № 642), а інші видаються методом клонування. Боротьба продовжується. Слідкуйте за моїми публікаціями на цьому та інших Форумах, у "Нарисах" тощо.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Адмінпозов на Черновецького і Ко з приводу незаконності його свіжих розпоряджень та вже несвіжого рішення Київради з приводу тарифів на ЖКП тощо дивіться тут:
http://io.com.ua/s16089  
Апеляційна скарга на рішення судді Притули Н.Г - на головній сторінці.
Прошу вибачити за деякі технічні описки в повідомленнях, текст на екрані дуже дрібний, іноді важко зауважити. Наприклад, "ві28.12.1992 р." слід читати "від ...".
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email