'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Юрію Івановичу! Сьогодні мені подзвонили з ТО...  (Прочитано 3099 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ЕЖИК

• Гість

Шановний Юрію Івановичу! Сьогодні мені подзвонили з ТОВ \\"Новобудова\\" і вимагають погасити борг за житлово-комунальні послуги, або відключать електроенергію. Я сплачую за старими розцінками. До того ж на мій запит до Головного управління юстиції у м. Києві мені відповіли, що чинними є розпорядження КМДА №1245, 748, 1678, 402. Підкажить, будь-ласка, як треба зараз поводитись з ТОВ \\"Новобудова\\"? Наперед дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Мене звати Віктором Івановичем, а Юрій - мій дорослий син, правда він Вікторович. Ну це так, для розминки ...
Щодо Товариства з "дуже обмеженою відповідальністю". Повідомлення Головного управління юстиції України повністю відповідає правовим нормам. А от як поводитися з вовками у лісі - це залежить від Вашої громадянської позиції. З електроенергією цінових конфліктів не існує, оскільки тариф затверджує НКРЕ, та й розраховуватися за неї Ви маєте безпосередньо з Київенерго. Це передбачено Правилами користування електроенергією, зареєстрованими Мін\\\'юстом. Інша заборгованість, як правило, є віртуальною. Але навіть наявність справжньої заборгованості не може бути підставою для відключення (крім електропостачання). Нехай подають на Вас позов у суд, а Ви подасте потім зустрічний позов. Або самі ініціююйте валсний позов. На жаль, у нашій державі жодне спірне питання не може бути вирішене інакше.
Записаний

ЕЖИК

• Гість

Пробачте за те, що помилилась із Вашим ім"ям по-батькові. За відповідь щиро дякую. Дуже пильно слідкую за Вашим сайтом
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email