'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Про укладання договорів в судовому порядку. Прошу пояснити  (Прочитано 3345 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Щодо судових процесів по укладанню договорів на ЖКП. Мені незрозумілий такий момент: на якому етапі фіксується текст договору з нульовим тарифом?
- я подала до КП оферту з текстом договору, з нульовим тарифом;
- не отримала від КП ніякої відповіді протягом більше місяця;
- я подала КП претензію щодо відсутності відповіді;
- отримала відписку: "До проведення громадських слухань договори укладати не будемо";
- поданий позов: "Зобов`язати КП укласти договір";

- ?? в якості доказу додаю мій текст договору ?
- ?? в судовому рішенні повинно бути зазначено, що договір з нульовим тарифом чи ні ?
- ??? що далі ?
« Останнє редагування: 29 Квітня 2010, 11:36:05 від Тетяна Academia »
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Щодо судових процесів по укладанню договорів на ЖКП. Мені незрозумілий такий момент: на якому етапі фіксується текст договору з нульовим тарифом?

На етапі врегулювання переддоговірних спорів. Для цього повинен бути наданий або протокол розбіжностей, або текст договору, запропонований споживачем.

Цитувати
- я подала до КП оферту з текстом договору, з нульовим тарифом;
- не отримала від КП ніякої відповіді протягом більше місяця;
- я подала КП претензію щодо відсутності відповіді;
- отримала відписку: "До проведення громадських слухань договори укладати не будемо";- ?? в якості доказу додаю мій текст договору ?

Цього достатньо для обґрунтування позовних вимог.

Цитувати
- поданий позов: "Зобов`язати КП укласти договір";

Цього достатньо, але слід додати або витребувати додатково докази. Такі, як державний акт на право користування прибудинкової території, платіжні документи у підтвердження витрат на утримання будинку по всіх позиціях Порядку формування тарифу.

Цитувати
- ?? в судовому рішенні повинно бути зазначено, що договір з нульовим тарифом чи ні ?

Судове рішення постановляє суддя. Як постановить, так і буде. Після цього слід очікувати апеляційне оскарження принаймі однією зі сторін справи.

Цитувати
- ??? що далі ?

Далі слід подавати запити для отримання відсутніх у справі  доказів. Наприклад, потрібні щорічні акти звірки ЖЕО з Київенерго та Київводоканалом за формами, встановленими розпорядженням КМДА від 26.12.2002 р. № 2306. Потрібен технічний паспорт будинку. Потрібні облікові картки (табуляграми) Київенерго. Потрібні акти-претензії. Потрібно додати докази про те, що тарифи КМДА не можуть застосовуватися. А далі по ходу процесу діяти у відповідності до обстановки, яка буде складатися.
Я багато разів наголошував, що юриспруденція - це не наука, це навіть не ремесло. Це мистецтво, мистецтво можливого. Крім того, однократна акція не гарантує отримання бажаного результату. Потрібна систематична діяльність. Судові позови з кожного приводу повинні з'являтися, як грибипісля дощу. І тоді, за крилатою фразою Голубченка А.К., заступника "мера усіх киян", комусь в кінці кінців набридне.
« Останнє редагування: 29 Квітня 2010, 12:13:08 від gro-za »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Тобто, в судовій справі повинні бути зібрані всі докази на підтвердження необхідності застосування "нульового тарифу". Це зрозуміло. А яким чином та на якому етапі зобов`язати КП підписати текст договору з нульовим тарифом - не зрозуміло.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тобто, в судовій справі повинні бути зібрані всі докази на підтвердження необхідності застосування "нульового тарифу". Це зрозуміло. А яким чином та на якому етапі зобов`язати КП підписати текст договору з нульовим тарифом - не зрозуміло.
На етапі подання позовної заяви. До неї додати Ваші оферти, які раніше були запропоновані балансоутримувачеві.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Ясно. Вимагаю укласти договір, додаток - моя оферта з нульовим тарифом і на тому стояти.
Тему можна закрити.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email