'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Чому досі \"юристи\" Черновецького не порадять йому випр  (Прочитано 2826 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

bav

• Гість

Чому досі "юристи" Черновецького не порадять йому виправити становище з його розпорядженями і не зареєструють таки останні? Навіщо давати мотив для позовів? Там що зовсім немає розумних?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Мене також це дивує. Сан Санич Омельченко у цьому питанні був більш виваженим та демократичнішим. Правда, і його заносило. Поки не зареєстрував "Статут територіальної громади м. Києва", багато пороху витратив. А деякі його безглузді розпорядження прийшлося знімати з державної реєстрації, скасовувати через суд. І мені довелося цим займатися. Не скажу, що Омельченко був чи залишився нерозумним. Просто для нього це було не так важливо - реєструвати, так реєструвати. При цьому ще така-сяка правова експертиза проводилася. Та й Регламент КМДА зобов\\\'язував. Тим не менше, дурниць у сфері ЖКП він запровадив немало, у тому числі й зареєстрованих. Коли-небудь розповім про них. Наразі неактуально.
Черновецького ніщо не стримує. Він дійсно літає у Космосі і вважає, що решта йому заважають турбуватися про благо киян.
В КМДА є освічені і підготовлені юристи. Але навіть вони продажні. Тобто, їх купили, як форвардів чи захисників у спорт-клуб імені мера усіх киян. Пікнути проти шефа не можуть. Тому на судових засіданнях не то що не пікають, навіть не мекають. Мекнуть - вигонять. А кому захочеться втратити пільги державного службовця? Послухайте фонограми - самі пересвідчитеся.
Яструбинський В.І. - начголовупр цінполітики КМДА (ух!). При Омельченку лизав його. При Черновецькому обливав брудом Омельченка, лиже Черновецького. Після Черновецького буде його обливати, а лизати Кличка або Луценка - як випаде карта. Віват, Василю Івановичу! "Ну й дуб же Ви" - сказав Петька про Чапаєва. "Так, Петька, я кріпкий мужик!"
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email