'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Цікаво, що Воля-кабель по-перше безкарно порушує закон  (Прочитано 2961 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

bav

• Гість

Цікаво, що Воля-кабель по-перше безкарно порушує закон про рекламу і вводить в оману користувачі Інтернет. Так в рекламі сказано, що швидкість Інтернет в 1000 разів більше шіж Dial-Up і становить 100 Mbit !!! Так це ж зовсім не так, бо насправді це швидкість до їхнього сервера, а далі це закрита інформація, яку вони не розголошують!! По-друге ціни на соціальний пакет ЕФІРНОГО - безкоштовного телебачення вони підняли до небес. Я відмовився від їх "послуг" коли ціна досягла 8 грн. і всім раджу. Супутникове телебачення це єдиноразові витрати в 200$ і через п\\\'ять років повна шара.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ці дані було б не зайвим перевірити та підтвердити доказами, які мають юридичну силу. Закритої інформації не може бути у справах про надання послуг споживачм. Таку інформацію у разі відмови можна витребувати ухвалою суду. Якщо Ви можете уділити цьому питанню певний час, то решту (звернення до суду) я взяв би на себе.
Записаний

bav

• Гість
Запит до Воля-кабель.
« Reply #2 : 13 Серпня 2007, 10:51:10 »

Запит до Воля-кабель.
В Вашій рекламі сказано, що швидкість Інтернет в 1000 разів більше шіж Dial-Up і становить 100 Mbit !!! Так це ж зовсім не так, бо насправді це швидкість до Вашого сервера. І це легко перевірити. Так фільм в 700Mb повинен скачуватися приблизно 70 сек але ж це далеко не так! Тому питання до служби технічної підтримки:
Яка середня швидкість ваших каналів НАСПРАВДІ в різні години на протязі доби?
Прошу надати вичерпну інформацію (в графічній або табличній формі), а не обмежитися відпискою, що це закрита інформація або ії взагалі немає.
Записаний

bav

• Гість

Комунальники в змові з кабельниками прибрали з дахів будинків антени колективного користування і цим створили монопольне становище для Волі-кабель. Чи можна когось із них примусити відновити ці антени. Я звертався до АМК зі скаргою на Волю але мені відповіли, що "облік та збереження окремих елементів будинків, в тому числі і телеантен відноситься до компетенції балансоутримувача, тобто відповідного ЖЕКу"
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email