'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: У встановлений законом термін на звернення не надано відповідь.  (Прочитано 3974 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВАВАНчик

  • Гість

Вариантов конечно много....
1. Ну например подождать еще... Недельку, две, годик....
2. Написать повтороное обращение, и опять таки подождать (см.вар.1)
3. (наиболее действенный вариант): спустя отведенный законом срок (+ 2-3 дня на раскачку ДО + 2-3 дня на раскачку ПОСЛЕ (почтовые пересылки и т.д. и т.п.... итого через неделю после истечения срока)) берете копию (желательно на которой стоит регистрационная отметка того к кому это зверннення было) звернення, прикладываете ее к письму где-то такого содержания:
Прокурору .... рай-ну м. Києва.
ФИО (если известно)
от кого
адрес
телефон

Заява.
дата я звернувся до название м. Київ, адрес с заявою про тема
Це звернення зареєстроване в название за № ХХХ від дата
Проте станом на дата я не отримав відповідь.
Оскільки в діях вищезазначеного название проглядаються дії, що порушують право осіб на інформацію, згідно з ЗУ “Про звернення громадян”, прошу провести розслідування, та покарати винних відповідно до КУпАП.

До заяви додаю:
копію звернення до название від дата

дата підпис
через примерно 25 дней ответ на ваше звернення принесут вам "в зубах" :), а потом и ответ прокуратуры прийдет, о том что на начальника название ;) наложили штраф :)
Записаний

Тетяна Academia

  • Правонаступник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3178
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Все написано правильно.
Почекавши трох часу, я поскаржилась на КП Чоколівське. Однак за результатами скарг маю халепу. Власну помилку знаю (шахраїв треба бити по руках зразу, не чекаючи більше року). Прошу поради, що з цим робити далі.

Тривалий час КП Чоколівське на мої звернення не відповідало взагалі, на акти-претензії не реагувало, це зафіксовано в судовій справі про борг за ЖКП.
В травні 2010 написала скарги:
- до прокуратури - "порушують Закон про звернення громадян, не отримала відповідь на звернення (перелік з 26 документів за період з 03.12.08 по 02.04.2010)".
- голові Солом`янської РДА - "порушують Закон про звернення громадян та Закон про ЖКП, не отримала відповідь на звернення (перелік з 26 документів за період з 03.12.08 по 02.04.2010)".

Відповідь з РДА привела мене в ступор. Повідомили, що КП Чоколівське виконує обов`язки в повному обсязі, всі мешканці, крім мене, послугами задоволені, на всі мої звернення КП Чоколівське своєчасно надсилало мені аргументовані відповіді, копії цих відповідей додаються. І пачка відповідей КП Чоколівське (13 штук). Цих відповідей,крім двох документів, я не отримувала, про що були суперечки з директором КП Чоколівське. Він вже обіцяв надсилати мені листи з повідомленням про вручення. Так жодного і не надіслав.

Схоже, що для підготовки листа СРДА виконавці з КП Чоколівське вже зараз сіли і написали заднім числом відповіді-вІдписки. "Претензії не підтвердились". На акти-претензії по гарячому водопостачанню: "Ми на виклик з`являлися, Вас не було, заміри в сусідніх квартирах показують, що температура ГВП в нормі".

Просто так лишати це неподобство не можна, бо ще мене звинуватять в поданні завідомо неправдивої скарги. Які я бачу варіанти:
1. Подати повторну скаргу голові СРДА з повторним повідомленням, що відповіді КП Чоколівське я не отримувала, з претензією на те, що відповідь СРДА готували ті особи, дії яких оскаржувались (ст. 7 ЗУ Про звернення громадян) з вимогою відмінити оскаржуване рішення, повторно розглянути скаргу, запросити мене на засідання відповідного органу, що розглядатиме скаргу (ст. 19 ЗУ Про звернення громадян).

2. Подати до прокуратури заяву, що дії посадових осіб КП Чоколівське містять ознаки "підробки документів", тобто виготовлення їх заднім числом, надати копії цих невідомо звідки з`явившихся відповідей, вимагати здійснити експертизу та у випадку підтвердження підозри, порушувати кримінальну справу. Чи не треба?

3. Подати до КП Чоколівське заяву, що отримані мною від СРДА копії відповідей я бачу вперше, з їх змістом не погоджуюсь, прошу провести повторний розгляд претензій за обов`язкової моєї присутності. Чи не треба?

Чи діяти слід якось інакше? Тепер же КП Чоколівське на всі суди тягатиме ці неправдиві відповіді, тим самим я буду виглядати просто скандалісткою. Прошу поради.
« Останнє редагування: 09 Червня 2010, 20:24:54 від Тетяна Academia »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email