'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Як я навчав свою внучку англійській мові.  (Прочитано 10602 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Моїй внучці вже було років 10. Навчалася спочатку у звичайній київській школі № 71, де, до речі, були гарні вчителі. Однак, почала приносити в щоденнику трієчки з англійської. Звісно, ні мамі, ні мені це не сподобалося. І тоді довелося докласти деяких зусиль, щоб переломити ситуацію на краще.
Я запропонував їй комп'ютерну програму (під ДОС'ом), здається English Platinum. Моя методика була дуже простою - перш за все граматику вивчати по уроках на англійській мові. Ніяких суржиків! Кожного дня моя Маша повинна була вивчити на пам'ять один урок. А я щодня перевіряв, чи не пропустила вона чогось. А заодно і коригував вимову. Після цього їй дозволялося побігти на вулицю до подружок погуляти.
Уявіть собі, Маша плакала лише під час першого уроку. Їй це здавалося нездоланним, і вже передбачала сумну долю без гульок і подружок. Однак, через декілька уроків Маша так освоїлася, що сторінку-дві уроку вивчала на пам'ять протягом 15-20 хвилин. Це було чудо для нас і для неї! Англійська граматика перетворилася у радість. Шкільні відмітки зашкалювали вище п'ятірки. Потім Маша продовжувала удосконалюватися на різних мовних курсах. На жаль, після сьомого класу вони виїхала з мамою до Болгарії, та там і залишилася по цей час. Однак уроки не пропали даром. Вільно володіє англійською, німецькою, болгарською, російською і непогано -українською. Дистанційно навчається в НАУ (українською).
Я вважаю це показовим прикладом, достойним наслідування. І я завжди її хвалив та підтримував. Ніяких дурнуватиих тестів у неї в житті не було. Здавала TOEFL в Болгарії. Так той же тест складали розумні люди!
 
« Останнє редагування: 12 Червня 2010, 11:45:08 від gro-za »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email