'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Деснянський р/с. Позов до Житлорембуд, КП Дирекція  (Прочитано 23086 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Valery

• Досвідчений дописувач
  • City: Київ
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу та дописувачі форуму! Сьогодні, з четвертого разу, на засідання у Апеляційному суді м. Києва, врешті з’явився представник одного з відповідачів за моєю апеляцію по укладання типових договорів. Суддя Волкова, повела себе дуже коректно: повідомивши присутніх, що мою позицію суд вислухав уже два рази і тепер чекає повідомлення по суті прави від відповідача КП «Житлорембудсервіс» Деснянського р-ну. Представник відповідача почала свою промову про негаразди з боргами, про арештовані рахунки, про створення нового КП «Диреція», яке тепер надає послуги з утримання будинку та території. Суддя зупинила і сказала, що це їм відомо, а ні то почитають її пояснення потім. Далі поставила запитання – а в чому причина, що відповідач не бажає укладати типовий договір. Відповідач в свою чергу повідомила, що камінь спотикань зі мною у нарахуваннях за спожиту теплоенергію за показами будинкового тепло лічильника. Причина чому вони не можуть нараховувати за його показаннями проста – 1. КП не знає чи повірений цей лічильник, чи ні – «Київенерго» таких даних їм не дає (на що суддя сказала – що Київенерго виробник, а не виконавець; виконавцем є саме відповідач) . 2. А вони взагалі цей лічильник не встановлювали і за нього не відповідають – наставили люди лічильників собі – а причому вони (виконавці). На моє зауваження, що будинок по проекту з лічильником, і прийнятий в експлуатацію балансоутримувачем, суддя попросила на наступне засідання  КП надати: акт прийомки будинку, паспорт будинку, паспорт на лічильник, договір з Київенерго. Далі взагалі було щось: відповідач заявила, що не має у Києві тарифів у гКал для мешканців, є тільки - коли встановлено «загальнобудинковий лічильник та квартирні лічильники обліку теплоенергії» (якщо взяти будь-яке розпорядження КМДА – то там таки є оце «та»). Добре, заявив я відповідачу - в мене у квартирі встановлено і квартирний лічильник, який ви не хочете брати на баланс. Суддя попросила в мене принести на наступне  засідання всі документи і переписку з КП відносно квартирного лічильника і повторно виказала відповідачеві про порушення постанови 630 в Правил користування тепловою енергією. Відповідач послалась на те, що нарахування робить ГІОЦ  по 1, 60 грн за кв.м., надсилає квитанції споживачам  і вони тут взагалі ні до чого. На моє зауваження, що ГІОЦ вносить у квитанції ті дані які їм надає ЖЕК (я вже не хотів виносити питання про законність діяльності ГІОЦ і правомірності папірців, які вони друкують). Суддя задала питання – а тоді навіщо така організація як ви, відповідачу – ГІОЦ нараховує, розсилає, отримує гроші, а що ж робить тут КП яке є виконавцем послуг з тепло-водопостачання? І попросила надати договір КП з ГІОЦ.  Ну ось і все – думаю наступне засідання буде ще цікавіше: бажаючим прийти – 8 липня на 11:00 буду тільки радий і дуже буду вдячний за підтримку.(Вибачте за сумбурність).
Прохання до В.І. – можна отримати копії рішень про укладання типових договорів з Вами (номери рішень пошукаю і повідомлю пізніше).
P.S. Вікторе Івановичу, розмістив в цьому розділі, бо не можу розпочати  нову тему у "Судові справи"
« Останнє редагування: 19 Грудня 2011, 21:51:22 від Тетяна Academia »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

А что по этому поводу решил суд первой инстанции?
По поводу договора В. И. - так у него ж не было РЕШЕНИЯ суда, у него только определения про принятие судом мирового соглашения!
« Останнє редагування: 17 Червня 2010, 18:48:46 від ВАВАНчик »
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дуже цікаво і повчально. А чому не можете розпочати нову тему в розділі "Судові справи"? Не зрозуміло. То може мені перенести Вашу тему туди?
Мені хотілося б побувати на черговому засіданні в Ап. суді. Попередьте мене ще раз днів за два до засідання.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

...Мені хотілося б побувати на черговому засіданні в Ап. суді. Попередьте мене ще раз днів за два до засідання.
Я тоже себе галочку поставил :)
Буду в городе и будет время - обязательно схожу!
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Пане Валерію! А скан-копії рішення суду першої інстанції та текст апеляційної скарги можете опублікувати?
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу! Так, перенесіть. Я вже кикладав всі матеріали по моїй справі - але чомусь не можу знайти їх на форумі. Зараз повторю, відстканую.
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Надаю матеріали. Дуже вдячний за коментарі та підтримку! :)
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Можу в одному повідомленні викладати тільки один документ
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Рішення суду першої інстанції
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

почему?
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Це не флуд-  але не знаю
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

почему?
Ви просто не зрозуміли, як додавати файли до повідомлення. Після того, як вибрали перше вкладення, можете натиснути на віконечко нижче та вибрати файл для наступного. Але не більше 4-х, сумарним обсягом до 1500KB.
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Відповідач на сьогоднішнє засідання не з'явився, причин відсутності теж не надав. Суддя зробила перерву аби витребувати у відповідача документи, які він мав надати на сьогоднішньому засіданні. Наступне засідання на 11.08 на 10:00. От не зрозуміло, якийсь нонсенс - уже буде 6-те засідання АС. :(
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відповідач на сьогоднішнє засідання не з'явився, причин відсутності теж не надав. Суддя зробила перерву аби витребувати у відповідача документи, які він мав надати на сьогоднішньому засіданні. Наступне засідання на 11.08 на 10:00. От не зрозуміло, якийсь нонсенс - уже буде 6-те засідання АС. :(
Інколи це робиться у сподіванні отримати хабара.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Наступне засідання на 11.08 на 10:00. От не зрозуміло, якийсь нонсенс - уже буде 6-те засідання АС. :(

Можно будет подойти послушать 11.08?
Что для этого нужно?
Спасибо!
Пред'явити паспорт черговому міліціонеру і чекати на секретаря, який буде викликати. Якщо питають, до кого Вам, назовіть прізвище головуючого судді та на коли призначене судове засідання. Якщо спитають, у якості кого Ви будете, скажіть "Вільний слухач". Цього буде досить.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email