'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Розділ "Типові запитання" вилучений  (Прочитано 2311 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Розділ "Типові запитання" вилучений. Він виявився надуманим і контрпродуктивним. Перетворився в нецікавий для відвідувачів діалог між засновником та користувачем.
До речі, Володимире Юрійовичу, ще раз прошу Вас слідкувати за своєю лексикою. Не користуйтеся суржиком. Тим більше, що української мовою Ви добре володієте. І по-друге, не спотворюйте слова, не використовуйте "модні" слівця. Літературна українська мова має великий словниковий запас (більше 450 тис. слів). Цього досить, щоб виразити найскладнішу думку.
Можливо, замість вилучення, я перенесу його у розділ "ЗАПИТАННЯ". А вже потім проведу обіцяну чистку.
« Останнє редагування: 07 Серпня 2010, 21:10:01 від gro-za »
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу,
Ви вважаєте, що у проекти Договорів по ЖКП можна вписувати будь-які тарифи за послуги (через те, що законних немає)? Без посилань, розрахунків та обгрунтувань? Реально це може бути тільки компроміс з КП УЖГ (Мирова угода)? Бо ні один суд не зможе в таких умовах визначити законні тарифи. Так?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу,
Ви вважаєте, що у проекти Договорів по ЖКП можна вписувати будь-які тарифи за послуги (через те, що законних немає)? Без посилань, розрахунків та обгрунтувань? Реально це може бути тільки компроміс з КП УЖГ (Мирова угода)? Бо ні один суд не зможе в таких умовах визначити законні тарифи. Так?
На даний час у Києві, на жаль, так. Вам же відомо, хто повинен робити розрахунки та формувати тарифи? Ви ж не зможете їх замінити. А суд вирішує спір або на підставі наявних доказів (документів), або  приймає Мирову угоду. Практика показує, що останній спосіб більш продуктивний. Поганий мир краще гарної війни. Я своїми Мировими угодами дуже задоволений. Моє КП - також. Попутно я надаю їм безоплатні юридичні консультації. У кого немає зайвих амбіцій, ті у мене пасуться. А у кого вони були - за 10 років переконалися в безперспективності діяти силовими прийомами. Для цього довелося займатися тим, що знайшло відображення на моїх сайтах. Робіть, як я, робіть краще, ніж я. А філософію залишимо філософам.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email