'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Чи реагувати на припис  (Прочитано 3920 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

dar

• *
    • Перегляд профілю
Чи реагувати на припис
« : 06 Липня 2010, 12:42:41 »

Сьогодні в поштову скриньку кинули такий собі припис про переведення на нормативний розрахунок за воду. Не то від КП Служба замовника (зазначено в самому тексті) не то від ЖЕКу (підпис під приписом).
Сиджу і думаю чи реагувати на нього чи проігнорувати? Які в кого думки з цього приводу?
Правових наслідків, як я розумію, такий папірець не має. Але можливо відповісти, що вони мені цими папірцями завдають моральну шкоду, а потім використати це в суді?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: Чи реагувати на припис
« Reply #1 : 06 Липня 2010, 13:58:51 »

Сьогодні в поштову скриньку кинули такий собі припис про переведення на нормативний розрахунок за воду. Не то від КП Служба замовника (зазначено в самому тексті) не то від ЖЕКу (підпис під приписом).
Сиджу і думаю чи реагувати на нього чи проігнорувати? Які в кого думки з цього приводу?
Правових наслідків, як я розумію, такий папірець не має. Але можливо відповісти, що вони мені цими папірцями завдають моральну шкоду, а потім використати це в суді?
Правові наслідки можуть мати дії. А щодо "припису" - це ж не адміністративна комісія і не прокуратура. Документ нікчемний, використати його ніяк неможливо.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Чи реагувати на припис
« Reply #2 : 06 Липня 2010, 16:29:39 »

Заставь дурака богу молиться, он  и  лоб расшибёт. Дай невігласу маленьку посаду, він почне "ПРИПИСИ" "штампувати" (дякувати богу, хоч не Укази).
Цитувати
,,, має право перевести Вас на нормативний розрахунок за холодну та гарячу воду згідно показників будинкового лічильника
:o
Хочеться запитати:  самі зрозуміли, що написали?!
Поняття « нормативний розрахунок» та розрахунок «згідно показників будинкового лічильника»  взагалі є взаємовилучальними ( рос. – взаимоисключающими).
Нормативний – це коли взагалі немає лічильників ні квартирних ні загальнобудинкового.
А якщо лічильник є, то хай читають «Правила…» (ПКМУ №630)
Цитувати
Справляння плати   за  нормативами  (нормами)  споживання  за  наявності квартирних засобів обліку без урахування їх показань  не допускається,  за  винятком випадків,  передбачених абзацом п'ятим пункту 16  цих  Правил.  Виконавець  і  споживач  не  мають  права відмовлятися від врахування показань засобів обліку.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email