'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Солом. р/с, суддя Зінченко. Спір з КП Дирекція. Борг за ЖКП + зустр. позов  (Прочитано 62706 раз)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Добрый день.Прошу помочь  и дать консультацию.
Соломенский суд 03.12.2010 принял решение в отказе КП Дирекции " про стягнення заборгованности за жкп."
Аппеляция КП Дирекцией в сроки определенные законом подана не была.
Спустя полтора месяца, а именно 16.01.2011 КП Дирекция подает клопотання в аппеляционный суд " про поновлення строку на апеляційне оскареження рішення  Соломянського суду."  Суд назначили на 05.04.2011.
Уважаемые господа юристы, подскажите пожалуйста, что мне делать в создавшейся ситуации?
Решение суда и клопотання в апеляционный во вложении.(На мемент сканирование документа, решение суда еще не вступило в силу, поэтому на нем стоит такая печать.)
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Клим, вы выложили совершенно бестолковый документ!

Решением суда в нем не пахнет.
Так же как и ходатайством!
« Останнє редагування: 10 Березня 2011, 19:27:38 від Перо »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Ап. суд призначив засідання тільки щодо вирішення питання поновлення строку.
Вам слід відвідати ап. суд. Сфотографувати матеріали справи. Опублікувати апеляційну скаргу та текст заяви апелянта про поновлення строку. Тоді можна буде про щось говорити.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Татьяна,спасибо большое за консультацию, я сделаю так как Вы советуете.
А вообще как часто в судебной практике возобновляют срок подачи апелляции?Для этого нужны какие то веские аргументы?
Мне нужно будет готовиться к  заседанию, или  меня при рассмотрении возобновления срока апелляции ничего не будут спрашивать?
Заранее спасибо.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

а вы полностью не хотите выложить решение?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

...
А вообще как часто в судебной практике возобновляют срок подачи апелляции?Для этого нужны какие то веские аргументы?
Мне нужно будет готовиться к  заседанию, или  меня при рассмотрении возобновления срока апелляции ничего не будут спрашивать?
Заранее спасибо.
Не далее как сегодня в одном из дел ПЕРО одному из ответчиков(аппонентов) возобновили срок. :(
А месяц назад Бондаренко восстановили срок в деле Кириловой.
Нужно четкое обоснование "ПОЧЕМУ ПРОПУЩЕН СРОК" (болел (лежал в больнице), был за границей, не получал письмо с решением, потому что его не посылали из суда и т.п. )
« Останнє редагування: 10 Березня 2011, 22:08:00 від ВАВАНчик »
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Дивно Ви якось публікуєте документи. Уривками. До кожного повідомлення можна приєднати до 4-х вкладень з зображеннями.
ВАВАНчик правий. Без повного тексту рішення, тексту апеляційної скарги, тексту заяви апелянта про поновлення строку - немає про що говорити. Буде базар, фантазії на тему, а не робота. Чекаємо документи.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

на самом деле я действительно выкладывала  все странички документов, не знаю почему присоединялась только одна  из пяти .
Спасибо focus, если пойти по его   ссылке то можно увидеть весь документ .
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
Без повного тексту рішення, тексту апеляційної скарги, тексту заяви апелянта про поновлення строку - немає про що говорити.
Т.И. права.   Решение по ссылке можно увидеть, но нужно и остальное.
Что бы приложить несколько страниц (документов) для каждого файла нужно открывать новую строку " вкладення". Т.е. после того как в первую строку Вы вставили адрес файла, нужно кликнуть ниже строки "вкладення"  и повторить операцию для другого файла.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Згадала я тему. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5186.0.html
І зміст рішення. Враження від рішення було неоднозначне. В одній своїй частині воно дуже корисне для спільноти. І потрібно докласти зусиль для його збереження.
Вважаю, слід тримати процес апеляційного оскарження на контролі. І надати максимальну допомогу споживачам ЖКП. Вдруге прошу опублікувати апеляційну скаргу та текст заяви апелянта про поновлення строку. Пропоную зателефонувати мені або надіслати особисте повідомлення.

Щодо відмови в задоволення зустрічного позову на підставі тристороннього договору.
У вказаній вище темі я вже повідомляла свою думку про договори на кшталт "Вася з Пєтєю та з лівою колінкою Васі про щось домовились"). Працюючи зі своїми справами, розібралась в хитросплетіннях договірних відносин між КП Солом`янського району. Що робити з вашим ВСП - можна буде порадити, проаналізувати матеріали справи.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

на самом деле я действительно выкладывала  все странички документов, не знаю почему присоединялась только одна  из пяти .
Спасибо focus, если пойти по его   ссылке то можно увидеть весь документ .
Посилання на реєстр - це добре. Але треба бачити первинний документ.
До повідомлення можна приєднати не 5 додатків, а 4. Спробуйте виконати операцію ще раз. Якщо щось здублюєте - не страшно.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Да. это именно моя тема    http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5186.0.html   с неоднозначным решением суда.
Но я согласилась с этим решением, потому что оно меня в какой то степени устраивало.Да и не имея никаких юридических знаний мне очень сложно было бороться с системой.(я не в состоянии оплатить  адвоката.)
Как только копии ап.жалобы и текст заявления апеллянта появится у меня на руках-я выложу на сайте.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Наголошую. Документи самі у Вас не з`являться. Для отримання інформації слід відвідати апеляційний суд, ознайомитись з м/с, сфотографувати документи.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Я   посетила ап. суд.Сейчас попробую выложить апелляционную жалобу.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email