'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Договірні відносини з ЖКГ  (Прочитано 2124 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

ВЛАДИМИР

• *
    • Перегляд профілю
Договірні відносини з ЖКГ
« : 19 Жовтня 2010, 21:09:57 »

Уважаемый Виктор Иванович!
    У меня с ЖКХ заключен договор, в котором указаны цены на услуги. Прошло повышение цен и ЖКХ, не заключив доп. соглашение, стало начислять плату по новым тарифам. Я перестал платить квартплату (тепло у меня своё, за газ, эл.энергию и воду плачу отдельно). Они подали в суд. Я признавал иск частично, и ссылаясь на ст. 19 З. У. " О жил-ком услугах "  просил суд удовлетворить требования истца частично, согласно условий договора,но почему-то на мои доводы никто не обратил внимания. В итоге дело дошло до Верховного Суда, но сегодня я получил "відмову у відкритті касаційного провадження" письмом. теперь не знаю как быть,закон есть, а вот добиться законного решения на основании закона оказалось невозможным. Если возможно, помогите советом.
        С уважением Владимир.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: Договірні відносини з ЖКГ
« Reply #1 : 20 Жовтня 2010, 18:24:44 »

З Верховним Судом боротися неможливо, хоч нерідко фільтрація скарг суддею-доповідачем на вході буває свавільною. У Вас є можливість подати заяву про перегляд рішення за нововиявленими обставинами. Наприклад, раніше було невідомо, що прибудинкова територія не виділена в користування житлово-експлуатаційній організації, поточний ремонт будинку та інженерних мереж не здійснювалися, підготовка до зимового сезону також не виконувалася тощо, тарифи на ЖКП не були сформовані виконавцями послуг і не затверджені органом місцевого самоврядування.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email