Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Цієї ночі сайт змінив хостинг. За сприяння співачки Русі ми отримали більш професійний хостинг. Тепер немає обмежень на розмір сайту, хостинг швидший, краща робота із скриптами. Якщо виникнуть проблеми, прохання писати в цю тему.
Цитата: Андрій від 04 Листопада 2010, 02:00:21Цієї ночі сайт змінив хостинг. За сприяння співачки Русі ми отримали більш професійний хостинг. Тепер немає обмежень на розмір сайту, хостинг швидший, краща робота із скриптами. Якщо виникнуть проблеми, прохання писати в цю тему.Дійсно так, сторінки сайту відкриваються набагато швидше. Дякую.Це ж треба таке співпадіння - вже й співачки нам допомагають! А в чому інтерес Русі? Буде рекламуватися?
Цитата: gro-za від 04 Листопада 2010, 09:39:07Цитата: Андрій від 04 Листопада 2010, 02:00:21Цієї ночі сайт змінив хостинг. За сприяння співачки Русі ми отримали більш професійний хостинг. Тепер немає обмежень на розмір сайту, хостинг швидший, краща робота із скриптами. Якщо виникнуть проблеми, прохання писати в цю тему.Дійсно так, сторінки сайту відкриваються набагато швидше. Дякую.Це ж треба таке співпадіння - вже й співачки нам допомагають! А в чому інтерес Русі? Буде рекламуватися?Андрію, на жаль виникли проблеми з новим хостінгом. Відвідувачі скаржаться на те, що вкладені файли у форматі Ворд не відкриваються - пошкоджені. Мені довелося декілька таких файлів видалити і повторно прикріпити. А що робити з файлами інших користувачів?Я завжди наголошував, що краще є ворогом хорошого
Не варто хвилюватися. Старий сайт із оригіналами документів існує і доступний. Сьогодні я, нажаль, на роботі. Але ввечері ситуація буде виправлена. Хотів би попросити по можливості не перезавантажувати неробочі вкладення. Мені буде потім важче їх відновлювати. Вибачаюся за незручності. Маю надію, що переваги нового хостингу їх перекриють.
Вкладення перезавантажені. Перевірив випадки, про які повідомлялося вище. Всі перевірені мною вкладення працюють корректно.Вибачаюся за цей випадок. У мене з одного боку хронічний брак часу, з іншого бажання щось корисне зробити. Дозвіл на розміщення сайту я отримав ще місяць тому. Тож вже не вистачило терпіння далі відкладати.
Цей pdf "20100802_АПЕЛ СКАРГА_ПРЕСТИЖ_redact.pdf" в мене завантажився і відкрився. Використовував Оперу. Там проблема не могла залежати від типу файлів. Фізично всі вкладення зберігаються як файли з дуже довгими іменами і взагалі без розширення. Чомусь саме на них мій FTP-клієнт дав збій і вони скопіювались дещо коротшими від оригіналів. Довжина завантаженого pdf-файлу у мене 541475. А у Вас якої довжини завантажується?