'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 2684 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« : 06 Вересня 2007, 15:32:47 »

Шановний Вікторе Івановичу!
Я вже Вам писав про свою проблему з ТОВ"ЖЕК-108". Вони вiдмовлялися пiдписати договр на компослуги, бо вони не виконавцями а управляючими себе зараз вважають. Зараз же я подав на приватицацiю квартири. Треба форму 4. Тепер вони кажуть, що треба договор пiдписати.
Шановний Вікторе Івановичу! Як зробити цей договор та цей протокол розходжень не знаю. Чи не буде це затяжна судова тяганина. Що Ви порадите? Я сплачую, як Ви порадили, за старими тарифами.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Стаття 29 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" містить якраз той обов\\\'язок, що стосується балансоутримувача. Крім того, Вам відома постанова Шевченківського райсуду м. Києва, яка зобов\\\'язує КМДА забезпечити дотримання балансоутримувачами вимог цієї статті. Тому право на Вашому боці, а з порушниками можна боротися лише одним способом - отримати письмову відмову, а потім оскаржити її у суді. На жаль, судова тяганина у нас не є винятком, а скоріше - нормою. Щодо приватизації - будуть також вставляти палки в колеса. Як Вам краще поступити - дивлячись на Ваші можливості. Якщо час не притискує, то років за 1,5-2 вирішите обидві справи через суд та ДВС.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email