'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: РЕКТОР - ЗЛОЧИНЕЦЬ?  (Прочитано 1504 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
РЕКТОР - ЗЛОЧИНЕЦЬ?
« : 02 Жовтня 2007, 17:46:25 »

РЕКТОР - ЗЛОЧИНЕЦЬ?
Тут про НАУ та його ректора. Про неподобства у цьому навчальному закладі я повідомляв (у письмовій формі) керівництву міністерства освіти. Але, призначивши куплену комісію, тоді зробили висновки, що факти не підтвердилися. А факти були ті ж самі, що і в цій публікації. Ректор нав\\\'язував студентам формений одяг, хоч це суперечить законодавству. Створив структурний підрозділ для відмивання коштів. Якість викладання, особливо на гуманітарних спеціальностях - нижче не буває. Особливо цікава історія з навчанням по напрямку "Туризм". Декан факультету наживався на примусовому продажу дітям першого курсу посібника, призначеного для середньої школи. І ціна була не маленькою - по 60 грн. Хто не купував, того піддавали репресіям. Той же декан, будучи філософом, читав лекції по краєзнавству. Але, оскільки ні належної освіти, ні практичного досвіду у нього не було, то замість цього викладав дітям першого курсу свої откровення філософського змісту, типу, що таке людина, філософські підвалини буття, та іншу маячню. Усі до одного керівники НАУ, починаючи від проректора по навчальній роботі Кулика (тепер в. о. ректора), і закінчуючи поважною дамою - помічником ректора з багатьма нашивками на погонах, усі до одного відхрещувалися від мене, як від набридливої мухи. А я, між іншим, працював певний період у цьому закладі, коли він називався КІІЦА, тут навіть захистив докторську дисертацію у віці 33 роки. До речі, був тоді ще один "видатний" ректор Голего М.Л., якого також звільнили за зловживання. Вважаю, що Бабак В.П. заслужив те, що наразі має. Хто не згоден, може виступити на Форумах: gro-za.io.com.ua, solomenka.org
Деталі читайте тут:
http://www.korrespondent.net/main/210013/4/
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email