'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ВІДПОВІДАЮ на звернення:  (Прочитано 1370 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
ВІДПОВІДАЮ на звернення:
« : 07 Жовтня 2007, 13:42:55 »

ВІДПОВІДАЮ на звернення:
===================================================
Влад - Kiev - Ukraine (ответ GRO-ZA) 2007-10-05 11:49:16 UA
Шановний viki! Парадокс є, але у тому, що суд у відмові каже, що партія не може представляти та захищати інтереси людей! Мені як голові громадської організації теж відмовляли, коли я захищав багатодітних матерів у суді, а дозволялось чомусь тільки як фізособі. Хоча згідно Конституції громадські обєднання, тобто також партії як і громадські організації створюються задля спільного захисту своїх інтересів! Я дуже хотів би з Вами зустрітися у наступний вівторок чи середу, якщо Ви маєте час.
====================================================
Насправді, парадоксу немає. КАС України чітко встановлює (ст. 60), що \\"У випадках, встановлених законом, ... фізичні та юридичні особи можуть звертатися ... із адміністративними позовами про захист прав, свобод та інтересів інших осіб...\\". Тобто, партія чи громадська організація, як юридичні особи, вправі так діяти, якщо можуть підтвердити своє право посиланням на закон.
Щодо можливої зустрічі у вівторок, 09.10.07, чи в середу: у вівторок маю судове засідання, призначене на 14 год. 15 хв., у Солом\\\\\'янському райсуді м. Києва, вул. Шутова, 1, суддя - Скрипка І.М. Справа про примусове укладення договорів з КП УЖГ на ЖКП, повернення зайво сплачених коштів, відшкодування моральної шкоди. Приходьте, буде цікаво, якщо учасники (КП УЖГ, Київенерго, Київводоканал, КП ГІОЦ КМДА) зберуться.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email