'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый ,Виктор Иванович, каковы результаты рассмот  (Прочитано 1813 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемый ,Виктор Иванович, каковы результаты рассмотрения вашего иска в Апеляционном суде ,если таковое состоялось.
Мне стало известно,что группа активистов подала иск против тарифов ,который будет рассматриваться в Окружном Административном суде г.Киева 08.11.07г.в 11.00 по адресу ул.Десятинная 4/6.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Жаль, що згадані Вами активісти не проявляють цікавості до інших противників незаконної нормотворчості мера усіх киян.
Стосовно моєї апеляційної скарги на постанову судді Притули Н.Г., яка частково задовольнила мої позовні вимоги (скасування розпорядження про механічне підвищення тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій всупереч постанові КМУ від 12.07.2005 р. № 560), то до цього часу ніяких повідомлень від Апеляційного адміністративного суду не надходило. Коли буде розглядатися моя скарга - невідомо. Затягування та зволікання - це національна риса нашого судочинства.
Дякую за повідомлення. На жаль, не можу скористатися нагодою бути присутнім на засіданні окружного адмінсуду, бо на ту ж дату призначене слухання не менш важливої справи - позов Ганни Герман проти газети \\"ВВ\\". Якщо Ви слідкували за цією темою, то могли дізнатися, на чиїй я стороні.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email