'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: З КИМ укладаються договори?  (Прочитано 33179 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: З КИМ укладаються договори?
« Reply #30 : 06 Травня 2011, 17:22:07 »

Ні це не договір. Договір укладається з балансоутримувачем вже після призначення. Але раз є такий пункт в  рішенні  сесії, то очевидно, що в договорі він теж повинен бути.
Записаний

MirEks

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #31 : 06 Травня 2011, 17:40:56 »

У нас на руках Договір оренди ОФ. Не думаю, що це є саме ЦЕЙ договір між сільрадою і ПП?
Записаний

owner

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #32 : 06 Травня 2011, 21:15:40 »

Цитувати
Увага! Зг. п. 3.15 - виконавець зобов`язаний укласти зі споживачами договори по ПКМУ 630.
А от по ПКМУ 529 - не зобов`язаний.
Текст цього договору я змогла отримати при витребовуванні доказів в судовому процесі. В двох паралельних процесах цей договір мені так і не надали.
Цитувати
Розмови owner я не беру до уваги, бо вони ні про що. І як саме конкретно у них - з повідомлень цього дописувача дізнатись неможливо.
Уважаемая Татьяна!  Это не "мои розмовы ни про що", а Вы чепуху несете. Вы сами не разобрались за три года  КТО  есть КТО.  С каким  выконавцем  должен заключить договор  владелец квартиры?  Для кого он  выконавець, а для владельца квартиры - третье лицо. Выконавець он для балансодерджателя. И именно с ним должен заключить договор! Именно ТАК пишет Наказ №60 и ЗУ "О ЖКУ". А Вы, или сами того не понимаете,  или СОЗНАТЕЛЬНО ВЕШАЕТЕ  НАРОДУ  ЛАПШУ  НА УШИ.   

Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #33 : 06 Травня 2011, 22:33:27 »

Цитувати
Увага! Зг. п. 3.15 - виконавець зобов`язаний укласти зі споживачами договори по ПКМУ 630.
Текст цього договору я змогла отримати при витребовуванні доказів в судовому процесі. В двох паралельних процесах цей договір мені так і не надали.

Цитувати
Розмови owner я не беру до уваги, бо вони ні про що. І як саме конкретно у них - з повідомлень цього дописувача дізнатись неможливо.

Уважаемая Татьяна!  Это не "мои розмовы ни про що", а Вы чепуху несете. Вы сами не разобрались за три года  КТО  есть КТО.  С каким  выконавцем  должен заключить договор  владелец квартиры?  Для кого он  выконавець, а для владельца квартиры - третье лицо. Выконавець он для балансодерджателя. И именно с ним должен заключить договор! Именно ТАК пишет Наказ №60 и ЗУ "О ЖКУ". А Вы, или сами того не понимаете,  или СОЗНАТЕЛЬНО ВЕШАЕТЕ  НАРОДУ  ЛАПШУ  НА УШИ.   
Вкотре слід констатувати способи некоректного ведення дискусії від owner. Перекручування висловлювань, висмикування цитат з контексту, безпідставні звинувачення.

Пропоную пану owner процитувати, де саме я протягом цієї теми рекомендувала укладати договір з виконавцем. Які підстави для твердження: "Вы сами не разобрались за три года  КТО  есть КТО.  С каким  выконавцем  должен заключить договор  владелец квартиры? "

1. Моя рекомендація пані brtpw була така.
По закону - майже так. Укладає договір з балансоутримувачем або уповноваженою ним особою.
А як в житті - побачите. Як добитися виконання законів - можна дізнатись в розділах Цивільні справи та Адміністративні справи.
2. Також я повідомила пані brtpw, що в офіційних документах наших ОМС та ЖЕО зустрічаються безліч неоковирностей. "Страшне перо не в гусака". В якості прикладу - процитовані реально існуючі  документи реально діючих КП.

Ваші питання цілком зрозумілі. В житті наші ОМС та ЖЕО інколи накручують такого, що "без пів-літри не розбереш".
Що може матися на увазі - невідомо. Все, що завгодно. Саме тому Вам запропонували спочатку звернутися з запитами до ОМС, витребувати документи.Отримати відповіді, проаналізувати тексти.
Як приклад "уповноваження" - Солом`янський р-н м. Києва. Райрада в грудні 2007 року створила 7 КП.
КП Дирекція, балансоутримувач. 6 КП - "робочі лошадки", які виконують послуги. І по суті не можуть мати ніяких зобов`язань перед споживачами, бо є підрядними організаціями. КП Дирекція проводить "псевдоконкурс". За його результатами укладає з кожним КП (по мікрорайонам) договір на утримання будинків і прибудинкових територій.
Почитайте: http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4683.0.html
Згідно цього договору виконавець зобов`язаний надавати мешканцям послуги.

3. Далі, пан owner висмикує з контекста два-три речення:
Цитувати
і робить висновки
А Вы, или сами того не понимаете,  или СОЗНАТЕЛЬНО ВЕШАЕТЕ  НАРОДУ  ЛАПШУ  НА УШИ.   
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #34 : 06 Травня 2011, 22:40:33 »

Простите, но не могу сдержаться...
ЧТО ЗА НЕИЗВЕСТНЫЕ СОКРАЩЕНИЯ?
Сколько можно использовать непонятные сокращения?
Маркиза:
Что такое ОФ?
Овнер: что такое ТК, ГК, ГЗ?
Вы что издеваетесь? Или мы все должны догадываться что вы хотели зашифровать?

« Останнє редагування: 10 Травня 2011, 20:47:21 від Юрій Васильович »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #35 : 06 Травня 2011, 22:44:43 »

.... Вы чепуху несете. Вы сами не разобрались за три года  КТО  есть КТО.  С каким  выконавцем  должен заключить договор  владелец квартиры?  Для кого он  выконавець, а для владельца квартиры - третье лицо. Выконавець он для балансодерджателя. И именно с ним должен заключить договор! Именно ТАК пишет Наказ №60 и ЗУ "О ЖКУ". А Вы, или сами того не понимаете,  или СОЗНАТЕЛЬНО ВЕШАЕТЕ  НАРОДУ  ЛАПШУ  НА УШИ.
Овнер, что и по отношению к тебе нужно "вводить замедлители протонов?"
Открываем ЗУ про ЖКП и смотрим кто такой "виконавець" (ст. 1)
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #36 : 06 Травня 2011, 22:46:40 »

мабуть, під абревіатурою ГК ховається таки цивільний кодекс. Хто такі інші - дійсно, цікаво.  :)
« Останнє редагування: 07 Травня 2011, 08:12:10 від Тетяна Academia »
Записаний

MirEks

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #37 : 06 Травня 2011, 22:59:28 »

ЧТО ЗА ХРЕНЬ?
Сколько можно использовать непонятные сокращения?
Маркиза:
Что такое ОФ?
Овнер: что такое ТК, ГК, ГЗ?
Вы что издеваетесь? Или мы все должны догадываться что вы хотели зашифровать?

Прошу вибачення за моє скорочення ОФ - це означає: Основні Фонди.
Можливо, це - ПЕРШЕ скорочення, про яке на цьому форумі чують ВПЕРШЕ. :)
Щодо "издеваетесь" ....    :o
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #38 : 06 Травня 2011, 23:00:26 »

Ну раз так, то ГЗ - это гражданское законодательсто наверно, а с ТК - яндекс помог:
Цитувати
Після смерті Хрущов потрапив на той світ. Ну і йому поставили на лоб тавро «ТК». Бачить він, що тут Маркс, Ленін, Сталін і у них на лобах теж таке клеймо.
Хрущов запитує у Бога:
- Чому у них на лобі тавро «ТК»?
- Ну, Маркс – «теоретик комунізму», Ленін-"творець комунізму", Сталін – "тиран комунізму".
- А, у мене чому таке ж тавро?
- А ти – «трепло кукурудзяне»!
« Останнє редагування: 06 Травня 2011, 23:10:20 від ВАВАНчик »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #39 : 06 Травня 2011, 23:08:04 »

Маркиза, не в этом дело (слышали или нет)
Просто ну для чего каждый должен думать что зашифровано?
Ктото сократил под ГК - ГИПСОКАРТОН, ктото Гражданский кодекс и т.п. Чтобы не было неразбериххи - договорились: ГК - Господарський кодекс.
Все ДОПУСТИМЫЕ сокращения выложены в специальном ФАКе.
Тоже самое с ОФ. Его в таблице пока нет, значит не нужно использовать!
« Останнє редагування: 06 Травня 2011, 23:11:44 від ВАВАНчик »
Записаний

MirEks

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #40 : 07 Травня 2011, 12:00:37 »

Маркиза, не в этом дело (слышали или нет)

я вже вибачилась і виправила.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #41 : 07 Травня 2011, 12:18:27 »

Уже можно біло на исправлять, ведь я уже добавил в сокращения :)
Записаний

MirEks

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #42 : 07 Травня 2011, 12:39:50 »

ЧТО ЗА ХРЕНЬ?
Добре, що ви вибачились раніше...ще до того, коли не могли "сдержаться".... :)

Оскільки так багато місця моєї теми ми присвятили  виясненню непотребу, як я розумію, ви- технічний працівник цього сайту - то , думаю, було б краще зауваження робити через  приватні повідомлення, щоб не втрачати думку і зміст теми .
ЯКЩО ви маєте що відповісти- дайте відповідь чітку і вчасну.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
« Reply #43 : 07 Травня 2011, 14:00:37 »

ДАЮ:
В соответствии с ЗУ про ЖКП договора по ПКМУ 630 и 529 заглючаютсяс БАЛАНСОДЕРЖАТЕЛЕМ или уполномоченным им лицом.
Узнать есть ли последнее поможет только обращение в ОДА или в крайнем случае ОМС. Там же можно узнать на балансе у кого эти дома находятся.
Если уполномеченного НЕТ тогдда к балансодержателю!
ПС: об этом НЕОДНОКРАТНО писалось в этой и других темах..... :(
Записаний

MirEks

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #44 : 07 Травня 2011, 15:00:59 »

ДАЮ:
В соответствии с ЗУ про ЖКП договора по ПКМУ 630 и 529 заглючаютсяс БАЛАНСОДЕРЖАТЕЛЕМ или уполномоченным им лицом.
Узнать есть ли последнее поможет только обращение в ОДА или в крайнем случае ОМС. Там же можно узнать на балансе у кого эти дома находятся.
Если уполномеченного НЕТ тогдда к балансодержателю!
ПС: об этом НЕОДНОКРАТНО писалось в этой и других темах..... :(

Спасибо за ответ.
Вот если бы вы вовремя ответили- вы бы были первым и последним, кто ответил на мой вопрос, и не нужно было бы мне тратить на форуме 8 часов и 20 минут. :)
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email