'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Укладання договорів за 529 та 630 постановою  (Прочитано 19470 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Lilith

• *
    • Перегляд профілю

На мою аматорську думку, я вважаю що у директора КП "ЖЕК" повинна існувати довіреність, згідно такого формулювання.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

На мою аматорську думку, я вважаю що у директора КП "ЖЕК" повинна існувати довіреність, згідно такого формулювання.
По моей профессиональной мысли - если твоя мысль правильна, то писал текст договора АМАТОР!
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

А в мене дещо інша ситуація. КП "Дирекція" і КП "ЖЕК" є двома різними юр. особами. З договору випливає що КП "Дирекція" уповноважила директора КП "ЖЕК" укласти договір. До чого тут саме КП ЖЕК - не можу зрозуміти. Також не можу зрозуміти повноваження саме директора КП по укладанню договорів. Хіба він працює у КП Дирекція за сумісництвом. Повноваження самого КП "ЖЕК" зрозумілі - я бачив відповідний договір між КП Дирекція і КП ЖЕК.
Добила мене фраза на початку договору: КП Дирекція в особі директора КП ЖЕК що діє на підставі статуту.
От сижу і думаю, хто з них діє на підставі статуту? КП Дирекція чи директор КП ЖЕК? Якщо директор КП ЖЕК, то на підставі якого саме статуту? Статуту КП "Дирекція" чи статуту КП ЖЕК?
Думаю, якщо такий договор буде розглядатися судом зазначені формулювання відкривають широке поле для різного роду манипуляцій.
Андрію, треба мати статути всіх Ваших КП, а ще бажано рішення ОМС про їх створення і всі договори (на управління, на виконання, тощо...) які вони укладали між собою. Без цих документів робити якісь висновки важко.
Для цього можна одночасно надіслати запит до ОМС (можливі відмови-відписки) та витребувати в с/з (буде довше, але надійніше). У Вас одне КП відповідач чи обидва?
Записаний

Андрій

• *
  • io_ua: Андрей
    • Перегляд профілю

Відповідач тільки КП ЖЕК. Але питання я задав простіше. До мене надійшов документ із такою двозначністю. Я повинен надати на нього відповідь. Виходячи з форми документу я не розумію, кому я повинен відповісти. КП Дирекції, так вона документ не підписувала. КП ЖЕК, так він зі мною нічого не укладає. Чи особисто директору КП "ЖЕК"?
Договір між КП Дирекцією і КП ЖЕК бачив. Там є доручення укладати договори. Але ж фокус в тому що цей договір зі мною не КП ЖЕК укладає. Договір, який укладається з балансоутримувачем підписаний уповноваженою балансоутримувачем особою. Як мені здавалося в ЗУ "Про ЖКП" можливо укласти договір або з балансоутримуваем, або з уповноваженою особою. А тут якийсь балансоважений уповнотримувач. Повний  Панаєв-Скабічевський виходить.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Андрей, помоемы ты подал обе ОФЕРТЫ?
Записаний

Андрій

• *
    • Перегляд профілю

Я ніколи не подавав свої пропозиції. Півтора роки тому отримав оферту від КП ЖЕК, яку підписав з протоколом розбіжностей. Зараз сужуся з врегулювання переддоговірних спорів по цій оферті. Опубліковану у цій темі оферту отримав на цьому тиждні. Дивлюся на неї і думаю, що з нею робити?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Положить в тумбочку!
Не подписывать!
Записаний

Андрій

• *
    • Перегляд профілю

Прошу пояснити термін "родинні відносини із залученням сторонньої особи"  ;D присутній у текстах наведених у темі договорів наприкінці п.16 договорів наведенних в першому і цьому повідомленнях даної теми.
Записаний

Lilith

• *
    • Перегляд профілю

Згідно поради, закінчив звернення, викладаю на рецензію.

Додав оферту щодо заключення договору за 630 постановою КМУ
« Останнє редагування: 16 Травня 2011, 14:25:23 від Lilith »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Прошу пояснити термін "родинні відносини із залученням сторонньої особи"  ;D присутній у текстах наведених у темі договорів наприкінці п.16 договорів наведенних в першому і цьому повідомленнях даної теми.

Андрію, це просто КП побажало уточнити, що "два інші споживачі" це споживачі з двох інших квартир будинку. Тобто щоб акт-претензію було підписано споживачами трьох квартир ( трьох різних сімей).
 В типовому договорі такого уточнення не передбачено.
Але залучати до підписання акту-претензії осіб з інших, крім Вашої, квартир бажано в будь-якому випадку.
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Відповідач тільки КП ЖЕК. Але питання я задав простіше. До мене надійшов документ із такою двозначністю. Я повинен надати на нього відповідь. Виходячи з форми документу я не розумію, кому я повинен відповісти. КП Дирекції, так вона документ не підписувала. КП ЖЕК, так він зі мною нічого не укладає. Чи особисто директору КП "ЖЕК"?
Договір між КП Дирекцією і КП ЖЕК бачив. Там є доручення укладати договори. Але ж фокус в тому що цей договір зі мною не КП ЖЕК укладає. Договір, який укладається з балансоутримувачем підписаний уповноваженою балансоутримувачем особою. Як мені здавалося в ЗУ "Про ЖКП" можливо укласти договір або з балансоутримуваем, або з уповноваженою особою. А тут якийсь балансоважений уповнотримувач. Повний  Панаєв-Скабічевський виходить.

КП "дирекція має право доручити уповноваженій особі заключити від його імені договір, але при цьому має бути довіреність на керівника КП "Ж...", у якій повинно бути зазначено право укладати договори із споживачами від імені КП "Д..."
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Згідно поради, закінчив звернення, викладаю на рецензію.

Додав оферту щодо заключення договору за 630 постановою КМУ
По оферті технічна порада.
У Вашому варіанті договору за допомогою нижніх колонтитулів сформуйте рядок
"Виконавець _____                        Споживач ________________" і підпишіться на кожній сторінці.
Таким чином можна захистити текст від внесення не узгоджених з Вами змін.
Записаний

Андрій

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
КП "дирекція має право доручити уповноваженій особі заключити від його імені договір, але при цьому має бути довіреність на керівника КП "Ж...", у якій повинно бути зазначено право укладати договори із споживачами від імені КП "Д..."
Але ж печатка тоді повинна бути КП "Д...", а не КП "Ж...". А стоїть КП "Ж...".
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Сюжет по 1+1 про договора.
В ТСН. Скоро будет на сайте.
Записаний

Lilith

• *
    • Перегляд профілю

Отримав відповідь, з ще одним договором від КП "Дирекція", текст майже повістю відповідає типовому, але вказане  рахунок ГІОЦ та нічим не підтверджена сума сплати.
Також додам, може комусь стане при нагоді відповідь КП "Дирекції" щодо печатки  ВСП "Залізничний" та довіреність видана директору.

Яка буде порада як діяти далі? Суд?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email