Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
1.1. Ці Правила запроваджують порядок користування питною водою з комунальних водопроводів і приймання стічних вод до комунальної каналізації та визначають взаємовідносини між об'єднаннями, виробничими управліннями водопровідно-каналізаційного господарствами або іншими експлуатаційними організаціями, комбінатами комунальних підприємств (надалі - Водоканал) та абонентами міських, районних, селищних водопроводів і каналізацій на території України. 1.2. Дотримання цих Правил є обов'язковим для всіх осіб, підприємств, установ, організацій, що користуються комунальними водопроводами і каналізаціями, незалежно від їхньої відомчої належності і форми власності та Водоканалу. 1.3. Абонентами, що користуються послугами Водоканалу, можуть бути державні, колективні та інші підприємства, організації, установи (надалі - підприємства), а також окремі громадяни, що мають жилі будинки або їх частину на праві приватної власності (надалі - громадяни), на які відкрито особовий рахунок і які перебувають з Водоканалом у договірних відносинах.
1.1. Правила користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України (далі - Правила) визначають порядок користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення населених пунктів України. Ці Правила є обов'язковими для всіх юридичних осіб незалежно від форм власності і підпорядкування та фізичних осіб-підприємців, що мають у власності, господарському віданні або оперативному управлінні об'єкти, системи водопостачання та водовідведення, які безпосередньо приєднані до систем централізованого комунального водопостачання та водовідведення і з якими виробником укладено договір на отримання питної води, скидання стічних вод.
1. Ці Правила регулюють відносини між суб'єктом господарювання, предметом діяльності якого є надання житлово-комунальних послуг (далі - виконавець), і фізичною та юридичною особою (далі - споживач), яка отримує або має намір отримувати послуги з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення (далі - послуги).
9. У квартирі (будинку садибного типу) роботи з установлення засобів обліку води і теплової енергії (далі - квартирні засоби обліку) проводяться спеціалізованою організацією, виконавцем, виробником чи постачальником за рахунок коштів споживача. Квартирні засоби обліку беруться виконавцем на абонентський облік.
І Я К Б И ЩЕ ПРИХОДИЛИ ПОВІДОМЛЕННЯ НА ПОЧТУ, КОЛИ ХТОСЬ ВІДПОВІДАЄ ПО ТЕМІ - БУЛО Б ЧУДОВО! (чому мене позбавили такої "радості"?)
ЩИРО ВДЯЧНА ЗА ВІДПОВІДЬ!( )ЯКБИ ТАК ЗАВЖДИ ВІДПОВІДАЛИ: ЧІТКО, ВЧАСНО І ГРАМОТНО!І Я К Б И ЩЕ ПРИХОДИЛИ ПОВІДОМЛЕННЯ НА ПОЧТУ, КОЛИ ХТОСЬ ВІДПОВІДАЄ ПО ТЕМІ - БУЛО Б ЧУДОВО! (чому мене позбавили такої "радості"?)
ПКМУ 630 - относится и к теплу и к воде!Следовательно что хотел сказать Маркиза - лично я не понял!
Не скромный вопрос: недовольные не хотят счетчик, или не хотят за него платить?
А який будинок ОСББ, ЖБК, ЖЕКівський?
Якщо лічильник буде прийнято на облік виконавцем послуги з централізованого опалення, то нарахування за розрахунковий період (місяць) буде здійснюватись для всіх абонентів ( мешканців квартир, власників нежитлових приміщень ( офісів, магазинів і т.д.) за показами лічильника пропорційно займаній площі кожного абонента. Відмовитись від оплати за показами лічильника не можна ( ПКМУ №630- 2005р. "Правила...").