'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Як Попов росіянам Виноградар подарував  (Прочитано 1519 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрій

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 490
  • City: Київ
  • io_ua: Андрей
    • Перегляд профілю

http://kiev.pravda.com.ua/columns/4de344f33f77f/
З приходом Олександра Попова на посаду очільника столичної адміністрації, багато хто сподівався, що кумівство та корупція притаманні правлінню Черновецького, відійдуть у минуле.  Ще б пак: новоспеченому голові КМДА за два роки потрібно всіляко сподобатись киянам, щоб бути обраним на мерських виборах.

Тим не менше, через півроку управління столицею, Олександр Попов та його перший заступник Олександр Мазурчак довели, що в питаннях тіньового розподілу комунальної власності вони можуть запросто наслідувати "космічного мера".


Проголошений курс на реформування ЖКГ, Попов та Мазурчак вирішили, зокрема, розпочати із заміни столичних ЖЕКів управляючими компаніями. Мовляв, бізнесмен завжди краще піклуватиметься про добробут мешканців, ніж комунальна житлова контора. Пілотний проект з  ліквідації ЖЕКів та передачі житла в руки професійних управляючих вирішено було розпочати з Виноградаря.

16-го листопада минулого року мешканцям цього масиву повідомили, що конкурс на обслуговування їхніх житлових будинків виграла компанія "Жилком-Україна" - дочірнє підприємство російської фірми "Жилком". Олександр Мазурчак заявив, що росіяни піднесуть житлово-комунальні послуги на Виноградарі на раніше небачений рівень. А керівник фірми-переможця - Андрій Дресв‘янський пообіцяв, що компанія вкладе цілих 500 тисяч гривень в ремонти будинків мікрорайону.
...


« Останнє редагування: 30 Травня 2011, 13:35:36 від Андрій »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email