Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Наш будинок новий, заселення - листопад 2010. було укладено договір Про участь у витратах на утримання будинку та прибудинкової території з ДП "ЕКОС" АТ ХК "Київміськбуд" в особі начальника ЖУ "Лівобережне". Договора з баоансоутримувачем нема, тобто яким чином буде в майбутньому забезепечено своєчасне проведення капітального ремонту мені не зрозуміло. Яки вирішити питання щодо укладання договру з баоансоутримувачем?
у мене питання:- балансоутримувач будинку - власник або юридична особа, яка за договором з власником утримує на балансі відповідне майно.... здійснює розрахунки коштів, необхідних для своєчасного проведення капітального і поточного ремонтів та утримання. Наш будинок новий, заселення - листопад 2010. було укладено договір Про участь у витратах на утримання будинку та прибудинкової території з ДП "ЕКОС" АТ ХК "Київміськбуд" в особі начальника ЖУ "Лівобережне". Договора з баоансоутримувачем нема, тобто яким чином буде в майбутньому забезепечено своєчасне проведення капітального ремонту мені не зрозуміло. Яки вирішити питання щодо укладання договру з баоансоутримувачем? PS:надіслала поки запит до Дарницької адміністрації про балансоутримувача, бо не знаю хто таким являється.
ЦитуватиНаш будинок новий, заселення - листопад 2010. було укладено договір Про участь у витратах на утримання будинку та прибудинкової території з ДП "ЕКОС" АТ ХК "Київміськбуд" в особі начальника ЖУ "Лівобережне". Договора з баоансоутримувачем нема, тобто яким чином буде в майбутньому забезепечено своєчасне проведення капітального ремонту мені не зрозуміло. Яки вирішити питання щодо укладання договру з баоансоутримувачем? А як Ви укладали договір з ДП "ЕКОС" АТ ХК "Київміськбуд" в особі начальника ЖУ "Лівобережне"? Чим він підтвердив своє право на укладання договорів з власниками квартир? Тільки балансоутримувач (управитель) МАЄ ПРАВА НА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРІВ з власниками квартир. І це право не передається довіреністю або рядком господарського договору. А , реалізована схема, і задумана для того, щоб не було крайнього. Грошики всі хочуть отримувати, а відповідальності, в разі чого - нуль. Не слухайте того, хто буде "втирати", що ДП "ЕКОС" АТ ХК "Київміськбуд" є виконавцем, то зразу має права на укладання договорів. Виконавець він не для Вас, а для балансоутримувача, і споживач для нього не власник квартири, а балансоутримувач, з яким він і повинен укласти договір, згідно ст.ст. 20, 21 ЗУ Про ЖКП.
да, точно такой договор, но уже подписан мною из-за "невежества".... как можно его перезаключить?
Tanya, викладіть потім, що вам відповіли про балансоутримувача в Дарницькій ОДА.
я це розумію, але не можу збагнути з чого почати.... адже квартира не подарована, а куплена, тому поки будинок ще новий хочу вжити заходів
соседям пока извините за слово "пофиг" они еще в эйфории от заселения, и даже вникать не хотят что попали в "Титаник", и реакция типа ты барахтайся, а мы посмотрим. я уже 3 дня изучаю тему.... и просто в шоке. не хочу остаться у разбитого корыта
а я могу подавать не на разрыв, а на то что он "никчемний" и как следствие вернуть мне деньги, поскольку договор не соответствует законодательству, т.е.Типовому? к кому обращаться о предоставлении акта на придомовую и если можно пару строчек текста для заявы.....?но вопрос с "балансоутримувачем" открыт..... я так понимаю из прочитанного, что ЖУ "Левобережное" не совсем законно держит дом на балансе, при этом скорее всего без всяких обязательств
Попробуйте начать с разрыва договора, если придется это делать через суд, там уже и будете требовать пересчета.