До Окружного адміністративного суду м. Києва
Справа №2а-11729/11/2670
Позивач: Олійник Дмитро Вячеславович
Заявник: ХХХХХХХ ХХХХХХХ ХХХХХХХХХХ
Адреса заявника: вул. ХХХХХХХХХ, ХХ, кв. ХХ
ХХХХХХ м.Київ
Відповідач: Київська міська державна адміністрація
(код ЄДРПОУ 00022527),
вул. Хрещатик, 36, м. Київ, 01044,
засіб зв’язку – тел. 2541450,
електронна пошта:
portal@kmv.gov.uaу справі адміністративної юрисдикції щодо визнання нечинним
розпорядження КМДА №1029 від 25 липня 2008 року
в порядку ст. 171 КАС
ЗАЯВА
про вступ у справу в якості третьої особи
Відповідно до ч.2 ст.53 КАС України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов’язки.
Оскаржуване розпорядження КМДА №1029 від 25 липня 2008 року «Про удосконалення і впорядкування системи розрахунків за житлово-комунальні та інші послуги», яке є предметом спору у справі №2а-11729/11/2670, порушує мої немайнові права.
Я є власником квартири у багатоповерховому будинку міста Києва і є споживачем житлово-комунальних послуг. Протягом тривалого часу до моєї поштової скриньки надходять рахунки від комунального підприємства «Головний Інформаційний Обчислювальний Центр» (КП ГІОЦ), у яких зазначені мої персональні данні (див. додаток - копія рахунку на оплату житлово-комунальних послуг від КП ГІОЦ). Ці рахунки інколи навіть не потрапляють до поштової скриньки, а валяються розкиданими по підлозі в під`їзді будинку.
Повідомляю, що я ніколи не укладав і не мав наміру укладати з КП ГІОЦ жодних договорів. Ні КП ГІОЦ, ні КМДА я не надавав дозволу на отримання і подальше розповсюдження інформації щодо персональних даних про мене.
КП ГІОЦ здійснює свою діяльність на підставі оскарженого розпорядження КМДА №1029 від 25 липня 2008 року. Отже, наслідком дії цього розпорядження є порушення мого конституційного права на заборону збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, згідно зі ст.32 Конституції України.
Заявляю про вступ у справу на стороні позивача у якості третьої особи без самостійних вимог. Підтримую позовні вимоги, пред’явлені позивачем до суб’єктів владних повноважень, у повному обсязі.
Додатки.
1. Копія сторінок паспорта громадянина України.
2. Копія рахунку на оплату житлово-комунальних послуг від КП ГІОЦ.
. .2012р. /Заявник ХХХХХХХ Х.Х. /