'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Справа № 2а-11729/11/2670 (РКМДА № 1029 від 25.07.2008 р. КП ГІОЦ = ЄРЦ)  (Прочитано 16312 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Що конкретно я повинен зробити? Може є зразок заяви про приєднання третьою особою? Її можна відсилати рекомендованим листом чи треба особисто реєструвати у канцелярії ОАС? Яка адреса ОАС? Що треба додавати до заяви?

Пишеться у довільній формі. Наприклад:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5194.60.html

Подається поштою або через канцелярію. Додати треба докази застосування до Вас РКМДА № 1029 від 25.07.2008 р. (це рахунки КП ГІОЦ, де відтворені персональні дані) і докази порушення прав (наприклад, відмова ЖЕО в укладанні договору без оплати на р/рахунок КП ГІОЦ). Крім того, власне доказом порушення немайнових прав є відтворення ПІБ третьої особи на рахунках КП ГІОЦ, якщо третя особа не надавала на це згоди.
Щодо вступу у справу судді залучають третіх осіб ухвалою, перед цим, як правило, встановивши особу за паспортом (тобто в судовому засіданні). Осікільки 27.02.2012 р. вже минуло, слід про дату наступного засідання дізнатися в канцелярії суду. Або я повідомлю, як тільки отримаю повістку.
Реквізити суду:
http://www.court.gov.ua/sud2670/

P. S. Щодо помилок і описок -не завжди є час на технічну вичитку. Зазвичай перевіряю лише правопис Word'ом.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Ви пишете:
З однієї сторони:
Але про те саме абзацем вище Ви написали:
?

Предметом цивільної справи не було визнання нечинним РКМДА. Суд лише оцінив відповідність цього РКМДА вимогам законодавства (зараз у цивільних справах це ніхто не робить) і встановив певну обставину. А от визнання нечинним цього РКМДА визнається адміністративними справами, оскільки порушники присяги в цивільних справах плюють на вимоги Конституції і законодавства і посилаються на ці нечинні РКМДА, "обгрунтовуючі" свої незаконні рішення. Мол, немає рішення суду про незаконність цих РКМДА -значить все законно. Особливо зухвалі ігнорують навіть і постанову ВСУ від 28.11.2011 р.
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

1) Подавати треба рекомендованим листом? На чиє ім'я?
2) Канцелярія у ОАС одна?
3) Вона на вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1 ?
4) Яке прізвище судді?
5) Хто ще третя особа? КП ГІОЦ і Блащук В.Ю.? Всіх вказувати?
6) Номер справи - у заголовку теми?
В зразку:
Цитувати
Ухвалою від 11 липня 2011 року у справі №2а-11889/10/2670 Київський апеляційний адміністративний суд відкрив провадження у справі за апеляційними скаргами позивача Олійника Д.В. та  третьої особи Блащука В.Ю. на Постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 28 січня 2011р. за позовом Олійника Д.В. до Київської міської державної адміністрації (далі за текстом –КМДА) про зобов'язання вчинити певні дії та скасувати розпорядження КМДА  № 478 від 15.04.1997р.

Згідно ч.1 ст.192 КАСУ особи, які беруть участь у справі, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси чи обов'язки у будь-який час до закінчення апеляційного розгляду справи мають право приєднатися до апеляційної скарги, підтримавши її вимоги...

...Заявляю про підтримку вимог апеляційної скарги Олійника Д.В. в повному обсязі. Відповідно до вимог ч.1 ст.192 КАСУ заявляю про приєднання до його апеляційної скарги.
Я бажаю прийняти участь в судовому засіданні по розгляду апеляційних скарг на постанову ОАС м. Києва від 28.01.2011 року.

Додаток: копія рахунку на оплату житлово-комунальних послуг від КП ГІОЦ
До цієї заяви додаються 4 копії (для сторін).
йдеться про апеляцію.
7) Що треба писати замість цього?
8) Достатньо копії одного рахунку на оплату житлово-комунальних послуг від КП ГІОЦ чи треба декілька за певний період?
9) Чи потрібні копії заяви і скільки?
« Останнє редагування: 28 Лютого 2012, 01:01:48 від Олександр »
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Олександре, я вже писав, що складається заява у довільній формі, а не за шаблонами. Приклади були наведені.
Канцелярія одна -на Каменєва. Справа № 2а-11729/11/2670. Суддя Пісоцька О. В. (вказувати не потрібно). Третіх осіб вказувати не потрібно. Рахунок КП ГІОЦ -бажано після грудня 2009 р. коли було опубліковано РКМДА, або (що краще) після набрання ЗУ "Про захист персональних даних" (якщо в ньому було вказане прізвище). Копія заяви -для себе, на якій поставити відмітку про отримання її судом. Складайте текст -будемо правити.
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Останній рахунок КП ГІОЦ з моїм прізвищем та ініціалами - за листопад 2010 року.
І - з "боргом" більше 6000 грн.  ::) .
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Розмір "боргу", його наявність чи відсутність не є предметом цієї справи. Предмет -незаконність РКМДА, завдяки якому ця інформація поширена, зокрема, серед працівників КП ГІОЦ.
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Олександре, з цих роз'яснень відчувається, що ви ще не судилися з ЖЕКою і не стикалися особисто з нашим "правосуддям" у сфері ЖКП.
Я навів аргументи Перо з його "свіжого" адмінпозову до ОАС, де він просить:
Цитувати
- визнати розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1029 від 25 липня 2008 року «Про удосконалення і впорядкування системи розрахунків за житлово-комунальні та інші послуги» невідповідним Конституції, Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про інформацію»;
- визнати розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1029 від 25
липня 2008 року «Про удосконалення і впорядкування системи розрахунків за житлово-комунальні та інші послуги» нечинним з моменту прийняття;
- визнати протиправними дії Київської міської державної адміністрації по направленню на виконання розпорядження № 1029 від 25 липня 2008 року «Про удосконалення і впорядкування системи розрахунків за житлово-комунальні та інші
послуги»
При цому написав:
Цитувати
ігноруйте "суддю", фіксуйте порушення і - оскаржуйте далі...

Я проінформований про стан нашого "кривосуддя".
З Вашими аргументами в цілому погоджуюсь - Ви маєте рацію.

Доречі, Ви можете також вступати у справу № 2а-11729/11/2670 (суддя Пісоцька О. В.) третьою особою без самостійних вимог.
« Останнє редагування: 29 Лютого 2012, 22:25:18 від Олександр »
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

Уже готуюсь до вступу, але я не є власником квартири, мої персональны дані не поширювались, але поширювались персональні дані власника квартири, у мене від нього довіреність. На підставі довіреності буду діяти від його імені.
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

Приєднуюсь, як представник третьої особи за довіреністю. Для складання заяви маю знати як приєднуватися, із самостійними вимогами чи без?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

із самостійними вимогами чи без?

Ч. 1 ст 53 КАС (якщо є самостійні вимоги).
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Складайте текст -будемо правити.
Перо, ось текст моєї заяви:
(click to show/hide)
Чи краще додати і про порушення прав сім'ї?
А копія сторінок паспорту обов'язково?
« Останнє редагування: 01 Березня 2012, 19:01:38 від Олександр »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Чи краще додати і про порушення прав сім'ї?
А копія сторінок паспорту обов'язково?

Якщо від членів сім'ї є довіреність -будь ласка. "Копія паспорту" не потрібна: суд особу всановлює по паспорту. У тексті можна додати ще про одне порушення прав -неможливість укласти договір без участі КП ГІОЦ, як розрахункового центру (прикласти свою копію "типового договору" ім. Мазурчака):
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4803.msg34405.html#msg34405
« Останнє редагування: 01 Березня 2012, 21:19:48 від Перо »
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Довіреність від дружини взяти не проблема  :), але наскільки це важливо?
А от оферту від свого ЖЕО я офіційно не отримував...  ::)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Довіреність від дружини взяти не проблема  :), але наскільки це важливо?

Статті 56-58 КАС.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email