'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ПРИЙМАЮ ПОЗДОРОВЛЕННЯ!  (Прочитано 2744 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
ПРИЙМАЮ ПОЗДОРОВЛЕННЯ!
« : 10 Грудня 2007, 15:38:13 »

ПРИЙМАЮ ПОЗДОРОВЛЕННЯ!
======================
У знаменний день - Міжнародний день правозахисника, який відмічається в усьому світі 10 грудня щороку, я приймаю поздоровлення на цьому сайті. Зі свого боку поздоровляю усіх відомих мені людей, які причетні до такої благородної справи, як захист прав людини і громадянина!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Першим мене поздоровив Святошинський районний суд м. Києва, відомий своїм негативним відношенням до прав людини та неповагою до Законів України.
По-перше, суд відмовив у прийнятті зустрічного позову на захист прав багатодітної сім\\\'ї. Первісний позов був прийнятий від зловмисників, мета яких - створити жахливі умови користування спільною квартирою, яка на 50 відсотків належить цій сім\\\'ї, де виховується троє малолітніх діток, у тому числі - немовля. Мені доведеться подавати апеляційну скаргу, яка скоріш за все буде відхилена. Але принаймі обставини "засвітяться" у суді вищої інстанції. По-друге - подавати окремий позов, а потім домагатися спільного розгляду двох пов\\\'язаних між собою цивільних справ. І тут обов\\\'язково буде відмова. Бо суди в Україні ганяються за кількістю справ (створюється ілюзія переобтяженості), а не за якістю їх вирішення. Потім доведеться подавати клопотання про зупинення першої справи до вирішення другої. І ще багато чого.
Другий прикрий інцидент у тому ж суді - секретар судового засідання, молодий хлопчина Андрій, раптом намагався мені відмовити у отриманні копії технічного запису судового засідання. Посилався за заборону судді. Звісно, я розлючився, бо у цьому суді мені неодноразово спочатку відмовляли, а потім таки видавали копії техзаписів. І Андрій до цього часу справно переписував фонограми на мій компакт-диск. Тим більше, що моя заява з цього приводу є в матеріалах справи. Та раптом, його наче собака покусав - почав сперечатися. Я його присоромив. Тоді він здійснив копіювання.
І раптом в зал заходить суддя, яка все, про що я почув від Андрія заперечує. Добре, що був свідок. Прийшлося й на адресу судді виразити те, що наболіло. Знову суперечка. Причому, як водиться, з використанням демагогії шляхом підміни понять. Я їй про порушення моїх прав з боку секретаря, а вона про щось інше, аби уникнути неприємностей.
Нарешті ніби-то домовилися, можливо, перепон більше не буде.
=================================================
Вітаю усіх суддів і секретарів та помічників суддів Святошинського району м. Києва з Міжнародним днем правозахисника!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email