'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановні учасники цього Форуму!  (Прочитано 11781 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Шановні учасники цього Форуму!
« : 12 Лютого 2007, 18:26:31 »

Шановні учасники цього Форуму!
Сьогодні відбулися 2 сумні події.
По-перше, у відповідь на мої зауваження Артему-Офіцеру безпеки КП ГІОЦ КМДА, щодо хакерських атак на Форум КП ГІОЦ:
gioc-kmda.kiev.ua/forums/viewforum.php?f=17&sid=5a6218d4329ce2f876193700fe10b1f6
з боку цифрових Інет-роботів після цього на мій сайт посипалися некваліфіковані атаки невідомого ХАКЕРА - фізичної особи, наділеної деяким інтелектом. Про це дивіться нижче.
По-друге, у зв\\\'язку з моєю правозахисною діяльністю той же Артем влаштував суперечку зі мною, яку ніяк не можна виправдати з правової точки зору, а сьогодні заблокував мій доступ до Форуму на сайті КП ГІОЦ, але не дав мені можливості наостанок відповісти на його брудні звинувачення. Слава Богу, інші освічені учасники дали відсіч цьому Офіцерові. Але тема суперечки не вичерпана.
Тому пропоную тим, хто мене підтримує, дублювати мене на Форумі КП ГІОЦ, а я буду дублювати одіозні висловлювання Артема та давати аргументовані відповіді.
Звісно, споживачі комунальних послуг м. Києва не зможуть мене побачити на Форумі КП ГІОЦ, але це не додає ні честі, ні авторитету останньому.
Я намагався довести і керівництву КП ГІОЦ, і адміністраторам відповідного сайту, що КП ГІОЦ на даний час займається незаконною фінансовою діяльністю та пропонував шляхи її узаконення. Усі мої обгрунтовані звернення зустрічалися "в штики".
Вимушений повідомити, що я не бажаю крові, але коли після 3-річних намагань повернути цих осіб обличчям до законодавства мирним шляхом, у мене немає іншого виходу, крім звернутися до суду з декількома позовами на КП ГІОЦ КМДА та на саму КМДА.
Попередній досвід показує, що на чиновників це діє, як охолоджуючий напій у спеку.
Прошу копію цього повідомлення розмістити на сайті КП ГІОЦ для відома Артема та йому подібним. Нехай відповідає, де буде йому зручніше. Його відповіді я буду власноручно дублювати на цьому Форумі.
Дякую усім за розуміння. Прощай Форум КП ГІОЦ!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email