'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Сьогодні, 11 грудня 2007 р. мене засмутили 2 події.  (Прочитано 2663 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Сьогодні, 11 грудня 2007 р. мене засмутили 2 події.
1) Юлії Тимошенко при голосуванні у ВРУ на посаду прем\\\\\'єра не вистачило всього 2 голосів. Це ще можна було б пережити, якби не бандитські вилазки партії Януковича. До чого можна опуститися, якщо вже навіть картку для голосування вирвали у спікера?
2) Ще раз отримав предметний урок наявності ознак корупції у Шевченківському райсуді м. Києва. Сьогодні розглядалася стандартна справа про стягнення заборгованості за ЖКП товариством \\"Комфорт\\". Тягнеться вже 2 роки. Мене запросили для участі з боку відповідачки тільки місяць тому назад. Суддя Гуменюк А.І., яку я добре знаю по інших справах, раптом змінилася у моєму сприйнятті на 180 градусів. Усі 7 клопотань безпідставно відхилила. Постійно підігрувала представнику \\"Комфорту\\". Усі його нікчемні доводи сприймалися, як належні, а мої - в багнети. Потім взагалі парадокс - перед обідньою перервою оголосила, що судове засідання буде продовжене в цей же день. Знаючи, що це мені смерті подібне, бо знаходжусь на дієті. Фаст-фуд мені зовсім протипоказаний, а дістатися до домівки, отримати належне харчування і повернутися до суду за 60 хвилин фізично неможливо. Залишитися без страви - значить грубо порушити режим. Наслідки, як правило, такі: на наступні 2-3 три дні потрібно миритися зі шлунковими болями.
Коли я їй про це нагадав, заявивши клопотання про оголошення перерви, вона розлючилася невідомо чому. І почала заперечувати. Тоді довелося заявити, що я можу прямо у неї в кабінеті під час судового засідання впасти на підлогу, і їй доведеться викликати швидку допомогу. Подіяло.
Судове засідання перенесено на 27 лютого 2008 року. Часу для протидій вистачить. До речі, сьогодні раптом виявилося, що фіксування с-з техзасобами не ведеться, хоч уся бутафорія була на місці. Коли я це виявив, то подав мовчки заяву про забезпечення фіксування. Суддя, як завжди, поставила на обговорення, хоч це право кожної особи вимагати забезпечення фіксування с-з техзасобами. Правда, представник позивача зрозумів абсурдність ситуації і не заперечував, посилаючись на норму права, а не на своє переконання. За це йому респект. Коли отримаю копію фонограми - опублікую, самі пересвідчитеся.
Ви спитаєте - а причому тут корупція?
Справа в тім, що у цьому будинку отримала квартиру нинішня голова Шевченківського райсуду, яка знаходиться під впливом голови правління ТСББ \\"Комфорт\\". А \\"незалежні\\" судді Коваль М.П., який вже виніс протиправне рішення у аналогічній справі, Гуменюк А.І., яка намагається це зробити, та інші знаходяться під впливом голови суду. Саме з моменту призначення нинішньої голови суду пані Тельнікової акції \\"Комфорту\\" пішли вгору.
Справедливості ради слід зазначити, що не всі судді цього суду продажні. Один з них, який не вів справи за моєю участю, тим не менше про мою діяльність поінформований, навіть підійшов до мене і поздоровив за те, що я завжди займаю принципову позицію. Не буду розголошувати, хто це був. Але якщо комусь буде кортіти, то можемо побитися об заклад, що і така подія справді відбулася.
До речі, суддя Гуменюк А.І., розглядаючи справу за моєю участю, одного разу постановила неправосудну ухвалу, яка була скасована Апеляційним судом. Підстава - надуманість приводу, на який посилалася суддя Гуменюк А.І. Я б крізь землю провалився, якби мене хтось офіційно звинуватив у надуманості моїх доводів чи аргументів. А вона нічого, тримається. Ще зазначу - суддя Коваль М.П. втратив свої повноваження, і тепер невідомо, як буде розглядатися моя заява про перегляд заочного рішення. На всякий випадок подав також апеляційну скаргу.
Мої наступні дії.
По першому питанню - нічого не можу вдіяти. Якщо Президент відвернеться від Тимошенко, а коаліція її зрадить черговий раз - така наша доля. Тоді прямий шлях до тріумфу Януковича, про якого кажуть, що Янукович - це Путін сьогодні. І як сказала Раїса Богатирьова, це буде кінцем державності України. А значить, і правосуддю.
А по другому питанню - доведеться наново подавати ті ж клопотання про витребування доказів. Потім офіційно заперечити проти дій головуючого. Потім дати їй відвід у зв\\\\\'язку з упередженістю. А потім побачимо. Може доведеться ще новому Генпрокурору писати заяву про корупцію у суді.
Отакі пироги!
Продовження буде...
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Продовження:
« Reply #1 : 12 Грудня 2007, 21:48:04 »

Продовження:
===========
На жаль, мої побоювання щодо можливого зриву повторного голосування за кандидатуру прем\\\'єр-міністра справдилися.
Думаю, вже всім очевидно, що в коаліції немало троянських коней. Плющ, як кажуть, розплющив коаліцію, у інших троянів розплющилися очі. А тут ще Ганна Герман підгавкує, інакше не скажеш.
Боже, збережи Україну! Бо більше нікому.
Записаний

Vlad

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« Reply #2 : 14 Грудня 2007, 12:16:23 »

Шановний Вікторе Івановичу!
Я є головою громадської організації багатодітних сімей і захищаю права дітей та інвалідів також. Я підтримую ідею створення правозахистної організації з Вашою участю і готовий допомагати. Є питання про статус . Я приймав участь у Громадянській Асамблеї України, де дізнався про громадську організацію в Луганську, яка в багатьох місцевих газетах, зайнявші всі шпальти, надала дуже корисну інформацію та поради щодо боротьби з ЖЕКами та місцевою владою за свої права на справедливу оплату компослуг тощо. Ваші поради треба публікувати в газетах!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email