'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 2699 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vlad

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« : 12 Грудня 2007, 12:42:01 »

Шановний Вікторе Івановичу!
Вважаю, що правозахисникам приділяють дуже мало уваги та рідко дякують, хоча їх дуже мало, а їх праця надто важка! Тому дозвольте привітати Вас із цим святом нехай із запізненням! Бажаю Вам міцного здоров\\\\\'я в першу чергу! Хай Бог Вам допомагає та благословляє!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Щиро дякую. Не думав, що у Києві знайдеться помітна кількість активістів - борців за верховенства права. Все-таки наш народ пасивний. Треба зробити усе, щоб люди знали законодавство і навчилися відстоювати свої права самостійно. Це - моє кредо. Тоді можемо сподіватися на побудову громадянського суспільства. І тоді влада буде менше схильною зловживати своїми повноваженнями.
Ще раз дякую за підтримку!
А може нам разом зареєтрувати громадську організацію?
Записаний

Тимофій

• Гість

Вибачте, що влажу у Вашу розмову, але створення громадської організації - це надзвичайно приваблива ідея. Я б залюбки взяв би участь у її створенні в міру своїх можливостей. Можемо більш розгорнуто обговорити цю тему поки що на форумі або по телелефону.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ідея давно висить у повітрі. Серед моїх "Нарисів" на цьому сайті можна знайти навіть проект Статуту подібної організації. Недавно до мене звертався відомий Київський правозахисник, що мешкає у нашому Солом\\\'янському районі - Ібраімов Тімур Джевадович, власник сайту http://solomenka.org  з пропозицією спільно діяти у цьому напрямі. Я погодився, але хтось повинен здійснити перший практичний крок - зібрати учасників на збори, підписати статутні документи, подати їх на реєстрацію.
Вважаю, що це справа молодих та енергійних. Їм слід давати дорогу, а ми - старше покоління - претендуємо лише на повагу, як співалося у відомій радянській пісні. Звісно жарт, але є доля правди.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email