'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів у м.Кіровограді  (Прочитано 29289 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Записаний

Dugf

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

...
Дякую Всім за теплі слова! А для "чинуш" з міськвиконкома та горе-сміттярів ще все попереду - кримінальне провадження ще не завершилось... 8-)
...

Спроба закрити кримінальне провадження... завершилась його поновленням:
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/49836766

Ознайомившись з матеріалами під час судового розгляду моєї скарги на постанову слідчого про закриття кримінального провадження, я зробив висновок, що слідчий настільки тупий, що навіть не може скласти клопотання до слідчого судді.

В матеріалах провадження є запит до виконавчих органів міської ради з вимогою надати деякі документи. Так от, на цей запит була надана відповідь, що для цього необхідно надати ухвалу слідчого судді. І що ви думаєте, слідчий її підготував?! Якби! Жодного клопотання слідчому судді так і не підготував! Майже два роки плював у стелю, не зібрав жодного доказу. На його вимогу надати інформацію про розмір переплати мешканцями за завищеною нормою по особовим рахункам, виконавці завуальовано послали його на ... - типу, ми обслуговуємо домоволодіння і тому інформації сплати по о/р не маємо.

Тож продовжуємо... Далі буде... 

« Останнє редагування: 27 Вересня 2015, 22:14:02 від Dugf »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

...слідчий настільки тупий, що навіть не може скласти клопотання до слідчого судді.

...Майже два роки плював у стелю, не зібрав жодного доказу.

На жаль, слідчих портновським КПК 2012 р. так завалено паперовою роботою, що власне немає часу щось розслідувати. У випадках тяжких злочинів система ще якось працює, а в інших -все повністю розвалено. Після внесення відомостей до ЄРДР майже нічого не робиться. :'(
Записаний

Dugf

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

На жаль, слідчих портновським КПК 2012 р. так завалено паперовою роботою, що власне немає часу щось розслідувати. У випадках тяжких злочинів система ще якось працює, а в інших -все повністю розвалено. Після внесення відомостей до ЄРДР майже нічого не робиться. :'(

Погоджуюсь з таким висновком. Сам бачив скільки матеріалів перебуває у МВ міліції - гори! Але свій висновок роблю на підставі особистого спілкування зі слідчим.

П.С. Вчора телефонували з обласної прокуратури. Сказали, що реагують на телевізійний проект, який виходить на обласному ТВ та в якому я приймав участь (невеликий ролик з с/засідання по розгляду моєї скарги). Попросили надати копії судових рішень по адмінсправі. Наскільки я зрозумів, подальший розгляд кр/провадження буде проходити під їх наглядом.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email