'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: гаражний кооператив  (Прочитано 3604 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Ганна

• Гість
гаражний кооператив
« : 23 Листопада 2011, 22:04:43 »

Доброго дня! В мене склалась така ситуація. 1 рік тому я купила гараж у гаражному кооперативі, гараж був приватизований попереднім власником, договір купівлі-продажу робили у нотаріуса, потім реєстрація в БТІ і т.д.
Прийшовши сплати членські внески за 2011 рік мені повідомили що ще потрібно сплати вступні внески в кооператив.
У мене питання таке: чому я повинна платити вступний внесок, оскільки я купила приватний гараж і є правонаступником вибувшого члена? Чи можна не платити вступні?

Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email
Re: гаражний кооператив
« Reply #1 : 23 Листопада 2011, 23:06:21 »

Доброго дня! В мене склалась така ситуація. 1 рік тому я купила гараж у гаражному кооперативі, гараж був приватизований попереднім власником, договір купівлі-продажу робили у нотаріуса, потім реєстрація в БТІ і т.д.
Прийшовши сплати членські внески за 2011 рік мені повідомили що ще потрібно сплати вступні внески в кооператив.
У мене питання таке: чому я повинна платити вступний внесок, оскільки я купила приватний гараж і є правонаступником вибувшого члена? Чи можна не платити вступні?
Мабуть треба спочатку ознайомитись зі статутом цого кооперативу.
Мені якось в моєму гаражному кооперативі не хотіли його давати для фотокопіювання.
Довелось йти у Райдержадміністрацію у відділ державних реєстраторів, і там його копіювати.
А Ви взагалі хочете вступати до членів кооперативу?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
Re: гаражний кооператив
« Reply #2 : 24 Листопада 2011, 12:16:10 »

Вступати чи ні в члени кооперативу власнику приватизованого гаражу - то справа його (власника) особистого рішення. Членство в кооперативі може передбачати певні бонуси в експлуатації гаража. А може і не передбачати.
Згодна зі Степаном. Щоб приймати рішення - слід ознайомитись зі Статутом.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email