МАГДЕБУРЗЬКЕ ПРАВО
==================
На даний час залишився мабуть лише один борець за усунення мера Черновецького Л.М. з посади - колишній начальник УЖГ КМДА, а потім депутат ВРУ, набагато раніше - мер Маріуполя Михайло Поживанов. До речі - доктор технічних наук. У міському господарстві розбирається напевно краще Черновецького. Почав знову видавати газету Фонду Муніципальних реформ "Магдебурзьке право" - "За свідомий вибір киян". Непогані міркування про майбутнього хорошого мера. Є й гаряча лінія: 228-67-49.
Про останню - мої враження. Тричі пробував поговорити. Двічі ніхто не брав трубку. Вчора після 15:00 відповіла дівчина байдужим, абсолютно не зацікавленим голосом. Намагався їй щось втовкмачити про кримінальні злочини нинішнього мера та байдужість київської прокуратури. Позіхнула, трубка впала, телефон відключився. Набираю повторно: 228-67-49. Бере трубку чолов\\\\\'яга. Ще більш байдужим голосом, каже: Офіс, що вам потрібно? Відповідаю, що розмовляв з дівчиною-оператором, але зв\\\\\'язок обірвався, чи не можна продовжити. Дівчина знову неохоче бере трубку, слухає, не перепитує, потім позіхає, і ... зв\\\\\'язок обривається. Чи записала мої координати та посилання на сайт з доказами - невідомо.
Моя пропозиція:
=============
Якщо хтось з оточення Михайла Поживанова прочитає це повідомлення, то нехай передасть своєму шефу. Моє враження від такої діяльності гарячої лінії Поживанова досягло історичного мінімуму.
Невже усі політики у нас такі недолугі?