Не дивлячись на свої "високі" стосунки з ЖЕКом, я все-таки деякі послуги сплачую, а саме ті, к-сть і якість яких я можу проконтролювати завдяки встановленим лічильникам (ХВ, ГВ та е\е). Враховуючи, що вартість цих послуг також встановлено у незаконний спосіб, а мною сплачено за ці послуги відповідно до цих незаконних РКМДА, хочу зробити приблизний перерахунок за 2 роки, враховуючи зайво сплачені кошти за послуги ХВ та ГВ.
Тому питання до тих форумчан, які або дійшли згоди зі своїми ЖЕКами, уклали договори або просто сплачують за зразками квитанцій, що викладали Георгій та В.І.,(де вказуються послуги, за які сплачується, та їх вартість , визначені самими споживачами).
1) Скільки Ви сплачуєте за 1 куб.м ХВ та ГВ та ВВ на сьогодні?
2) За 1 Гкал тепла?
3) Як Ви вирішуєте питання розщеплення показників внутрішньобудинкового лічильника тепла, що пішли на нагрів ХВ для ГВП та на ЦО в опалювальний період?Наприклад, я вирішила в опалювальний період платити за ГВ за тарифом ХВ, оскільки її нагрів ЖЕК вже врахував при нарахуванні за ЦО. Причому за підрахунками мешканців на нагрів ГВ на місяць приблизно йде десь 100 Гкал, а всього десь 300 Гкал, отже, це нерозщеплення суттєво підвищує вартість опалення на мої квадратні метри.