'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вартість послуг за лічильниками  (Прочитано 3508 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю
Вартість послуг за лічильниками
« : 06 Грудня 2011, 00:00:12 »

Не дивлячись на свої "високі" стосунки з ЖЕКом, я все-таки деякі послуги сплачую, а саме ті, к-сть і якість яких я можу проконтролювати завдяки встановленим лічильникам (ХВ, ГВ та е\е). Враховуючи, що вартість цих послуг також встановлено у незаконний спосіб, а мною сплачено за ці послуги відповідно до цих незаконних РКМДА, хочу зробити приблизний перерахунок за 2 роки, враховуючи зайво сплачені кошти за послуги ХВ та ГВ.
Тому питання до тих форумчан, які або дійшли згоди зі своїми ЖЕКами, уклали договори або просто сплачують за зразками квитанцій, що викладали Георгій та В.І.,(де вказуються послуги, за які сплачується, та їх вартість , визначені самими споживачами).
1) Скільки Ви сплачуєте за 1 куб.м ХВ та ГВ та ВВ на сьогодні?
2) За 1 Гкал тепла?
3) Як Ви вирішуєте питання розщеплення показників внутрішньобудинкового лічильника тепла, що пішли на нагрів ХВ для ГВП та на ЦО в опалювальний період?

Наприклад, я вирішила в опалювальний період платити за ГВ за тарифом ХВ, оскільки її нагрів ЖЕК вже врахував при нарахуванні за ЦО. Причому за підрахунками мешканців на нагрів ГВ на місяць приблизно йде десь 100 Гкал, а всього десь 300 Гкал, отже, це нерозщеплення суттєво підвищує вартість опалення на мої квадратні метри.  ;D
Записаний

Nimfa

• *
    • Перегляд профілю
Re: Вартість послуг за лічильниками
« Reply #1 : 07 Грудня 2011, 00:38:48 »

1) Скільки Ви сплачуєте за 1 куб.м ХВ та ГВ та ВВ на сьогодні?
2) За 1 Гкал тепла?
3) Як Ви вирішуєте питання розщеплення показників внутрішньобудинкового лічильника тепла, що пішли на нагрів ХВ для ГВП та на ЦО в опалювальний період?

Невже ніхто нічого не сплачує? :o
Хочу скласти детальну таблицю, хто кому скільки винен, на судове засідання за ЖЕківським позовом.
Без таблиці ніяк  :'(
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #2 : 09 Грудня 2011, 21:56:07 »

Вже якось писала. На цьому форумі зібрались люди, які не дуже піддаються "стадним інстинктам". І звичайно за намальованими в нікчемних рахунках на користь КП ГІОЦ не поспішають платити. А делікатне питання (скільки ж платити!) кожен вирішує індивідуально. І за тарифами 2009 року, і за тарифами Омельченка, і за тарифом 0.
Єдине, що не викликає сумніву - законно встановлених тарифів в м. Києві з жовтня 2006 року не приймалось.
Після зняття з реєстрації в 2008 році тарифних розпоряджень Омельченка - законно встановлених тарифів в Києві немає взагалі.

Трошки систематизації викладала тут. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5591.0.html
Записаний

Nimfa

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #3 : 10 Грудня 2011, 02:13:34 »

Дякую, пам'ятаю ці таблиці, а де зберігла - "отшибло"  :o.
Але не знайшла таблиці із зайво нарахованою ХВ та ГВ.  ???
Якщо недалеко шукати, викладіть будь-ласка.  ;)
Записаний

mahsud

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #4 : 19 Червня 2012, 16:17:58 »

Дякую, пам'ятаю ці таблиці, а де зберігла - "отшибло"  :o.
Але не знайшла таблиці із зайво нарахованою ХВ та ГВ.  ???
Якщо недалеко шукати, викладіть будь-ласка.  ;)

Цікаво дізнатися, вийшло щось по поверненню зайво сплаченних коштів ?
Записаний

Nimfa

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #5 : 20 Червня 2012, 03:03:11 »

Відповідь на ваше питання у цій темі http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7681.msg37192.html#msg37192
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email