Сьогодні знову був суд. Розпочалися і закінчилися дебати у справі за позовом Ганни Герман до газети ВВ та її шеф-редактора Ігоря Ткаленка. Як Ви пам\\\'ятаєте, Ганна Герман намагається заробити на цьому 100 тис. грн. Захищалися ми утрьох - сам Ігор Борисович, юрист газети Галина, і я. Завтра, 18.12.2007 р. на 9:00 призначене проголошення рішення суду, очевидно, лише резолютивної частини. Адреса суду - Хрещатик, 42-А, суддя - Оніщук Г.М. (каб. 30).
Судовий процес повністю фіксувався технічними засобами. Але, як завжди, мене знову обдурили. На отриманому компакт-диску присутня інформація з першого попереднього засідання від 16.08.2007 р., яке по суті й не відбулося з причини неявки позивачки або її представників. Ви пам\\\'ятаєте цю історію - Ганна Герман виправдовувалася на передачі Савіка Шустера, що не отримала повістку. Але потім призначалися засідання на 06 вересня, 26 вересня, 24 жовтня, 08 листопада, 28 листопада, 17 грудня.
Завтра запишу на диктофон і опублікую рішення суду. А також влаштую дебош з приводу ненадання копії компакт-диску з усіма записами. Звісно, у культурній формі, як і належить Штирліцу.
Мушу зазначити, що від виступів представників відповідача адвокатеса Ганни Герман не знала, куди подітися від сорому. Вона таке нагородила у позовній заяві, що й на голову не налазить.
Прогонить її Ганна Герман, як це колись зробила, працюючи на Радіо "Свобода". Тоді вона прогнала з роботи пілеглу молоденьку журналістку за те, що не приготувала їй каву. Вже тоді у Ганни були царські замашки.
А я трохи запізнився до початку судового засідання. Перепоною на кілька хвилин стала акція незалежних журналістів на захист ВВ та Ігоря Ткаленка. Довелося трохи затриматися, навіть дати коротке інтерв\\\'ю. Відеорепортаж готував "Новий телеканал", а коли буде показувати - не знаю. Якщо комусь повезе - запишіть його на відеодиск. Потім опублікуємо в Інтернеті.
Поки що крапка. Спати пора, заснув бичок ...