'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый Виктор Иванович!  (Прочитано 2650 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олег

• Гість
Уважаемый Виктор Иванович!
« : 23 Грудня 2007, 00:41:34 »

Уважаемый Виктор Иванович!
Мой дом обслуживает Товариство з обмеженою відповідальністю. От их действий и совковых методов просто злость распирает! Я не согласился подписывать их договор на коммунальные услуги так как по договору дополнительно ежемесячно нужно платить 3,00 грн.за один квадратный метр (это без учета коммунальных платежей). Кроме того, они не предоставили никаких расчетов откуда взялись эти дополнительные тарифы. Я предложил подписать им типовой договор предусмотренный ПКМУ №560. Но меня далеко послали! В связи с не подписанием договора для начала мне не давали попасть в квартиру (не выдавали ключи), лишь путем обмана я их получил и поменял замки. Когда рабочие начали ремонт в моей квартире, ТОВ оперативно отключило мне свет, ссылаясь на не подписание мною договора. Я пытался решить вопрос через Киевэнерго, но мне там сказали, что мой дом еще не принят ими на баланс в связи с этим они пока не могут помочь. Кроме этого мне не присылают ни одной квитанции (платежки) хотя право на собственность (свидетельство) оформлено еще 4 месяца назад. В связи с вышеизложенным, хотел бы у вас узнать:
1.каковы перспективы обращения в прокуратуру по факту незаконного отключения света?
2. является ли типовой договор обязательным для ТОВ?

Если прокуратура не поможет, я собираюсь обращаться в суд, но проблема с доказательной базой, как в суде можно доказать отключение света, достаточно ли простых свидетельских показаний?
http://  http://
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тут дещо слід уточнити. Київенерго не приймає будинки на свій баланс. Балансоутримувачем має бути житлово-експлуатаційна організація. Про це повинен бути складений відповідний акт про передачу на баланс. Крім того, до цієї події будинок має бути прийнятий державною комісією в експлуатацію, про що також складається акт. Ці акти Вам належить витребувати, без них взагалі нічого не можна дослідити.
Відносно договірних відносин. Якщо Ваше ТОВ офіційно визначене балансоутримувачем (документ - ?), то у разі відмови укладати з Вами Типові договори, затверджені постановами КМУ № 560 від 12.07.2005 та № 630 від 21.07.2005, сміло звертайтеся до суду з вимогою про примусове укладення договорів. Зразки позовних заяв, а також судові рішення на подібну тему знайдете на моєму сайті.
Звернення до Прокуратури нічого не дасть, оскільки порушувати кримінальну справу поки-що немає підстав. А от до голови РДА було б не зайвим звернутися зі скаргою. А також до Ваших послуг "Служба допомоги мера киянам" 0-51. Іноді також спрацьовує.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email