'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Печерський р/с (суддя Мельник) №2-2413/11 Захарченко до КП УЖГ "Печерськжитло"  (Прочитано 20040 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Витребування-2 щодо доказів від 14.06.11
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Клопотання про витребування доказів
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Витребування  доказів
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

В зв'язку з поломкою та тривалою настройкою комп'ютера, завчасно не зміг викласти повідомлення про події,  які відбувалися 05.01.12    (суддя Мельник).
Справа в тім, що я заявив (раджу це робити кожному, хто стикається зі свавілллям КП УЖГ чи інших КАММУЛЬНІВЩИКІВ) про долучення Відповідачем-2 директора КП (я залучав його директора Дворніка С.П.)
До цього потрібно подати заяву про зміни та доповнення до позову (зустрічного позову) в редакції щодо дій та бездіяльності диретора. Його потім можна викликати і свідком у цій справі, що я маю надалі і робити.
У позовній заяві у мене є такий пункт щодо бездіяльності Дворніка!
Під час с/з представник КП подав Довіреність від самого Дворніка С.П. представляти свої повноваження і Мельник звернув на це увагу і відхилив цю Довіреність як таку, яка не відповідає вимогам ст.ст.38, 42 ЦПК.
В звязку з цим, Мельник оголосив перерву до 13.01.12 на 14.15 год.
Тож, знову запрошую ВСІХ на с/з.
« Останнє редагування: 11 Січня 2012, 10:03:40 від genna1950 »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

До цього потрібно подати заяву про зміни та доповнення до позову (зустрічного позову) в редакції щодо дій та бездіяльності диретора. Його потім можна викликати і свідком у цій справі, що я маю надалі і робити.

У медалі є інша сторона. Виключення відповідача дійсно дозволяє викликати його до суду в іншому процесуальному статусі (свідка). Але не факт, що він дійсно буде викликаний свідком.
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Перо, але це буде для Дворніка холодним душем, якщо його все таки викличуть. У мене є якесь внутрішнє передчуття, що суддя Мельник налаштований на це і може задовольнити це клопотання та викличе його до суду, адже суд триває з 2007 року і для цього є всі підстави його викликати, коли після оголошення всіх моїх клопотань про витребування доказів (якщо вони будуть Мельником задоволені) та підійде черга до розгляду справи по суті, тоді я подам клопотання про виклик у якості свідка Дворніка. Логічно!?!?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

У цій справі -логічно. Мабуть варто також заявити окремий позов до Дворніка.
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Перо, на жаль, в зв'язку з постійними письмовими погрозами зі сторони Дворніка, стан мого здоров'я значно погіршився і я сьогодні був просто вимушений через канцелярію подати клопотання про перенесення с/з з 13.01 на інший день, вказавши на причину. В 2011р. я двічі (лютий-березень, жовтень лікувався в стаціонарі)
       Бажаючі  можуть  прочитати  моє  клопотання.
Я також погоджуюся з твоєю думкою, що Дворніка потрібно "потрусити" та викласти проти нього якісь вимоги.
А от які можна викласти вимоги до нього, окрім моральної шкоди, я не знаю, то підскажи будь-ласка, я буду тобі дуже вдячний!
Він "ПРАВИТЬ" балом, починаючи з директора ЖЕО-605 - 1989р., а потім з 2007 - директора КП УЖГ "Печерськжитло"!
Я зміню та збільшу позовні вимоги і їх потрбно обгрунтувати.
Крім того, в звязку з цілою низкою погроз про віключення нашої квартири від певних інженерно-технічних мереж життєзабезпечення (що він уже робив неодноразово), я збираюся подати заяву про злочин (тільки не знаю на яку статтю КК послатися - зловживання службовим становищем чи іще якусь - здирництво?!
« Останнє редагування: 12 Січня 2012, 22:44:05 від genna1950 »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Потрібна довідка лікаря про поважність причин пропуску судового засідання. При цьому слід збирати докази, що стан здоров'я погіршився саме внаслідок погроз -для подальшого відшкодування шкоди.
Бажаю здоров'я!
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Перо. Завтра обов'язково звернуся до лікаря в поліклініку та візьму лікарняний.
А потім хочу також витребувати постанову в Печерському РУ про відмову у відритті кримінальної справи по епізоду, який мав місце в лютому 2011р. і я до цих пір не маю на руках цю постанову. Я тобі говорив про це та просив допомоги в написанні до суду скарги на дії та бездіяльність міліції
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

до цих пір не маю на руках цю постанову.

Бо її немає в природі. Готуй попередній текст у відповідному розділі -будемо діяти.
http://gro-za.org/forum/index.php/board,71.0.html
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

до цих пір не маю на руках цю постанову.

Бо її немає в природі. Готуй попередній текст у відповідному розділі -будемо діяти.
http://gro-za.org/forum/index.php/board,71.0.html

Дякую за розуміння та підтримку. Напишу з понеділка заяву до РУ та можливо отримаю цю відказну постанову.
Відповідь з РУ у мене є
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

В зв'язку з перенесеним с/з 13.01.12 та проходженням стаціонарного лікування, с/з перенесено на 14.02.12 о 16.00 год.
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Погрози відключення від певних мереж "КП УЖГ "Печерськжитло" В ДІЇ". В пятницю біля 12.35 майстер Марченко разом з електриком були "застукані" на гарячому при відключенні моєї квартири від електропостачання.

Додатково повідломляю:
Наступне судове засідання призначено на 02.03.12 о 14.00.
« Останнє редагування: 26 Лютого 2012, 18:13:32 від genna1950 »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Погрози відключення від певних мереж "КП УЖГ "Печерськжитло" В ДІЇ". В пятницю біля 12.35 майстер Марченко разом з електриком були "застукані" на гарячому при відключенні моєї квартири від електропостачання.

Треба фіксувати це актами, складеними разом з іншими мешканцями.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email